Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Plateea TREZIREAAAA ce dormi atat...azi noapte ce ai facut?

hai fetele ca dau eu cafeaua in dimineatza asta si dupa ce adoarme bebe ma duc sa fac si una live

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele...
haideti la cefea,suc ,laptic,ceiut cu lamaie... azi trebuie sa fim in forma maxima...... cu cearcane cu tot...

io am inceput sa de ieri dupa ce am citit povestea plateei... azi vom fi cu cod galben de inundatii dupa ce citim mesajul fetelor...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

oau plateea, la secunda, gand la gand cu bucurie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

fetele
azi facerm cinste(chiar daca cu intarziere) cu ce doresc sufletelele voastre
implinim si noi 2 luni

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

la multe lunitze inainte,puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

eee... se pare ca ora 8 a adus ceva bun, totusi...
acum macar am audienta, nu mai vb singura...

azi-noapte a stat bietul tati cu noi si a leganat pastaia cand scartaia, asa ca eu am dormit ca lemnul, cu exceptia sesiunilor de alaptat. asa ca sunt... mai fresh ca niciodata. desi ca am indoieli ca voi reusi mai devreme de 3 ani sa recuperez oboseala acumulata. in orice caz... noi sa fim sanatosi!

sper sa nu dati cu rosii in mine, dar am facut invitatii si la fetele de nov-dec sa ni se alature, sa-si aduca aminte cum era acum 2 luni!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Dragele mele, avand in vedere ca e ultima zi a unui februar' prolific si pentru noi toate este o zi speciala... voi, mamicile, urmandu-va drumul spre un alt topic iar noi, gravidutele, asteptandu-ne "martisoarele"... dar si avand in vedere ca eu fac parte din doua odisei totalmente deosebite (Pufuleti si Iepurasi) care-si impreuneaza astazi mainile virtuale pentru a face loc noilor sperante, permiteti-mi sa adresez cateva cuvinte voua, celor in sanul carora am trait multiple experiente!

Fete dragi,
Am constatat ca pentru noi, adultii, fericirea vine in doze simple si ne umple inimile de jarul ce mocneste in sufletele noastre o viata. Drumul parcurs de la viziunea celor doua liniute roz/rosii si pana la ultima luna de sarcina si mai apoi marele moment al nasterii descrie tumultul unei iubiri ce nici n-a inceput bine si deja capata noi valente.
Astazi suntem gata sa preluam de la voi “stafeta”, amprenta a noianului de ganduri bune si sentimente ce descriu foarte bine apropiata-ne fericire si suntem gata sa va uram sa aveti o trecere lina, alaturi de minunile voastre, in tot ceea ce inseamna viata.
E minunat cum mesajele voastre pline de ganduri bune si urari, carora le-am fost partasa prin bunavointa de a ma reprimi in odiseea voastra, au alimentat si prelungit, unul dupa altul, o stare de fericire deplina, de euforie care a facut ca parcursul celor 40 de saptamani sa se inscrie pe o traiectorie blanda, o traiectorie ce a cladit caracterul de grup si l-a definit ca fiind unul fiabil.
Urarile ce urmeaza sa ia calea tastelor si sa vi se adreseze se refera cu preponderenta la frumosii vostri puiutzi care inca de la primele diviziuni celulare v-au captat intreaga atentie si daruire, parca stiind ca totul se va roti in jurul lor, inca de la cea mai frageda varsta imaginabila! Asadar, pentru minunile voastre pentru care voi inseva aveti cuvinte de lauda si mangaieri apreciative, am credinta ca primul anisor se va vrea jurnal de implinire si iubire.

Dragi pufuleti, sa purtati vesnic in suflete mantia de iubire si daruire pe care mamicile voastre au croit-o clipe in sir, pentru a va fi pavaza in fata oricarei greutati a vietii. Va fie drumul in viata lin, precum zborul unui condor ce strabate vazduhul si dulce precum zambetele ce va inconjoara la aceasta varsta!
Fiti precum cerul… nimic sa nu va atinga, indiferent ce si cat va va strabate, cate “furtuni” veti intampina si sa aveti vesnic orizonturile deschise!

Fete dragi, mai am de continuat.. putin.. odiseea-mi sarcinii atat cat va vrea mica mea minune sa mai poposeasca in burtica ce-a ocrotit-o si crescut-o aproape 9 luni, insa curand voi pasi alaturi de voi pe drumul lung al bucuriei.

Pentru voi si bebelusii vostri frumosi la nasterea carora am fost partasa, aici, pe forum, mii se ganduri bune!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Hopa!!!
Deja ati inceput??
Nu vreaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

beey, ce timing fain avem!!

uite si shtafieta noastra aici predata

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Rebiana:

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mamidepuiuti, Tanaion si Danyelana, mare intrebare: copii vostri fac balutze? Nu mai stiu ce sa ma fac, ca nu stiu daca da laptic afara sau daca face baloane.... In mailul de la Babycenter zicea ca pentru 7 saptamani ar putea incepe si chestia asta...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

alex nu face nici un balonel...sau nu am prins eu momentul...

Mergi la inceput