Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
am visat ca a nascut ella! dar nu va luati dupa mine, am visat dupa ce ii citisem mesajul azi dimineata
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
honey - la capitolul scutece absorbante parerile sunt impartite si n-o sa te lamuresti decat dupa ce o sa testezi 2-3 marci;de exemplu eu sunt fan Libero
gaby - asteapta sa adoarma Joy si atunci poti sa o asezi cum trebuie,sa-i intinzi piciorusele si sa o masori ; tin minte ca si eu am avut tort cand a implinit copilul o luna ![]()
riella - felicitari pt rezultatul bun la eco;nu fii suparata ca nu i-ati vazut mutrisoara,important e ca totul e OK
oana - da,se poate rupe apa daca bebe nu e angajat;cum am zis,la mine la prima sarcina bebele statea bine-mersi transversal si mi s-a rupt apa brusc in saptamana 38,fara sa fac vreun efort
32+ 
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor,
Stefimic am vazut ca te-ai gandit la mine
din fericire nu eram in trenurile alea. lumea pe aici e socata de eveniment.
GabyHila asa deci deja esti zburdalnica prin casa?
. merci mult de sfaturi, nu imi e foarte frica de cezariana, dar nu e ceea ce imi imaginam eu despre prima nastere. acuma sa nu fiu nici nerecunoscatoare, am avut o sarcina fara probleme si acuma atata vreau sa fie copilul sanatos si cu asta basta.
Printesa voastra vad ca se face deja inalta, mai asteptam poze cand mai ai noi.
Oana un
sa treaca raceala si nasul infundat. merci de sfaturi, imi prinde tare bine sa aud ce ar face altii in locul meu ca prin jurul meu toata lumea (sotul, mama, etc) imi zice ca e decizia mea, ceea ce nu ma ajuta cu mare lucru...
ce porcarie mi se pare politica asta sa te lase sa se declanseze nasterea, nicaieri nu am auzit inca. poate asteapta sa "insisti" in alt fel, cu vren pliculet, nu imi dau seama.
Selina multa sanatate si tie!
Felicitari tuturor burticilor cu rezultate bune la ecograf/analize. Asa sa o tinem pana la termen.
aaaaa si Ioanact 2 kg in 10 saptamani????
tu ce mananci? eu in ultima luna am pus 3 kg, m-a luat doctorul peste picior cand am fost la el luni.
va pup pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
34+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
despre nastere sa stiti ca eu prefer sa nasc de 3 ori pe zi natural decat sa ma duc la dentist, sau sa elimini pietre de exemplu
e o durere fiziologica nu patologica, e altceva , o percepi altfel
si nu spun asta ca am nascut cu epidurala, ca in momentul expulziei epidurala e fix pix, e buna doar in travaliu, la contractiile alea
dar oricum daca mi se ofera epidurala cum spunea gabi , de ce as refuza?¿ si daca tot ma duc azi la medic, de azi mi.o pun sa nu uit :)))
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby La pampers eu am un pachet mare si unul mic nr 1 si la fel din nr 2. Deci am asigurate cam 2 sapt nu ?? As mai lua unul... dar nu stiu daca nr 1 sau 2... Alta intrebare .. Pamapers sunt cele mai bune ?? Ma refer la marca ? Parca zicea cineva de huggies ca au o decupatura pt buricel. Oare sa iau Huggies pt primele zile? Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
eu as zice ca iti ajung chiar 3 saptamani. noi am folosit Pampers nr.2 de la inceput si au fost foarte bune, nu s-a iritat deloc de la ele. Nr.2 am folosit cam 4 baxuri, stiu pt ca mi-am notat. Huggies am luat 1 data, cand era mai mare Daria, dupa 1 an dar i le puneam doar ziua pt ca noaptea se uda cu ele.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Yaia spune:
| citat din mesajul lui honeybaby yaia - mai ai putin si stai acasa...ce bine ![]() Vineri ma duc si eu la eco...sper sa fie bine.. |
Mersi!

Deja sunt acasa de azi, Tudor mi-a facut putina febra azi noapte si azi am stat acasa amandoi. Am dupa-amiaza la 5 programare la medic, sa vad ce are.
O sa fie bine, trebuie. Vineri am si eu control la clinica, cu asistenta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
nemary spune:
| citat din mesajul lui GabyHila aaaaaa... o fi prea devreme sa o scot cu carutul afara? fac osu mort in casa!! Dupa masa vine parintele sa ne dea dezlegare! ies si eu oficial!!! |
daca nu ai mai scos-o pana acum afara, mai bine iesi cu ea in brate 10-15 minute. este bine ca iesirea afara sa se treptat, in fiecare zi mai adaugi cate 5-10 minute, dar depinde mult si de vreme si anotimp. sa nu o scoti afara pe ploaie, ceata sau cand bate vantul.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
33+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
honeybaby spune:
Am inteles. La capitolul scutece trebuie testat.
Cred ca nu mai iau si Huggies pt spital pt ca mi-e teama sa nu raman cu pampers -ul nr 1.
Roxana- te-au luat asa din somn contractiile ?? Ai facut ceva efort ??
Cum sunt contractiile alea care nu-ti plac ??
Daca nu doare ca la dentist eu ma pun pe facut copii
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ellanik Din categoria intrebarilor "MAMICI CU EXPERIENTA CE SFAT DATI?" cat timp sa folosesc pampersii nr 1?Eu am luat un pachet nr 1 cu 78 de bucati .Imi ajung prima saptamana?Multumiri! Pupici la evribadi! ![]() ![]() |
Eu imi amintesc ca la Tudor am avut nr. 1 doar un pachet mic si mi-a ajuns. Eu am folosit Libero si tot de asta o sa folosesc, e fara lotiune si aici e mai bun decat Pampers (Libero e facut in Suedia). Stiu ca in tara nu am gasit niciodata la mine acasa...in munti! La libero, pachetul e micut, cred ca are vreo 30 de bucati si e pentru 2-4 kg. Castelana probabil ar trebui sa cumpere direct nr. 2.
Apropo, fii-miu zice 'ebibodi'.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
Ella vin’ la pupaceala… tare draguta ai fost! 
Nu-mi mai amintesc in cat timp am dat gata o punga de pampersi, marimea 1…
Bafta la eco maine!
Ami mi-a placut tare mult ideea cu gradinita care-mi purta numele (chiar si-n vis!) 
Roxi eu locuiesc in Fieni, e la jumatatea distantei dintre Targoviste si Sinaia.
Gaby asa repede a trecut timpul si Joy implineste, in cateva zile, o lunitza! Sa-ti fie sanatoasa si mancacioasa! Asa un ton optimist au mesajele tale incat stiu/imi amintesc ca nu e atat de greu dupa nastere! 
Eu il masuram pe Luca cu un centimetru din acela pentru croitorie (e usor de folosit).
Daca nu ploua, nu e ceata sau bate vantul o poti scoate pe mica minune 10 minute-un sfert de ora pe-afarica… zilele care urmeaza mai cresti portia de aer si tot asa! 
Riella felicitari pentru vestile de la eco!
Oana Yaia a nascut natural pe Tudor care se afla in pozitie pelviana; cred ca-ti va putea raspunde la intrebari f concret.
Luca s-a aflat in pozitie craniana si tot nu mi s-au rupt membranele… deci nu vad sa fie o regula legata de pozitia bebelusului.
Nu cred ca bebe Eric va astepta pana la 42 de saptamani… ia vorbeste putin cu el sa vezi ca reactioneaza curand!
Alina felicitari pt eco de ieri! Important e ca bebitza e bine! Cat despre 2 kg in 10 saptamani… pana si eu care am starile pe care le stiti am luat mai mult, off off
E f bine ca nu ai luat mult pentru ca le vei da jos rapid dupa nastere! 
Silvia bafta la eco!
Andira foarte frumoasa combinatia Ana-Alexandra! 
Bre, din categoria HORROR: mi-e rau de-mi vine sa urlu (intru pe forum zicand ca-mi mai duc gandurile spre altceva).. asta-noapte m-am trezit intr-o serie de greata si voma de am zis ca nu mai apuc dimineata. No, am apucat-o dar tare nasoala a fost! Drept urmare reintru mai tarzior cand sper sa-mi fie vestile mai bune.
Pupacesc!
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!