Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
jeni_h spune:
Salutare mamici si burtici ![]()
Dragelor am fost ieri la eco si mi-am vazut minunea. Ma rog, atat cat a vrut sa ne arate pt ca este deja fitoasa
. Nu ca nu ar avea cu cine sa semene
. Galusca mea are deja 3.500 , nu este foarte inalta (asa a spus dr ecografist). Este piticuta si indesata. Are draga de ea niste copanele si falcute de nu i se mai vede nasucul
. Totul este perfect!!! Gradul de maturare al placentei este 1-2, lichid amniotic, suficient. Colul (mi l-a masurat ecografic) are 2.5. S-a scurtat dar mi-a explicat ca este absolut normal pt varsta asta a sarcinii. In fine, sunt relaxata si fericita ca este totul ok cu galusca.
La capitolul greturi, nu ma dezmint. Sunt in continuare gretoasa, in special seara. Arsuri si greturi. Aaaaaa, se pare ca nu are cine stie ce par (asa a vazut dr), in schimb io am arsuri de gradul 4 la stomac si beregata
.
Dupa eco, am fost si la dr meu, care este de nota 20. Chiar imi pare rau cand aud alte fete ca au dr nesimtiti.
M-am hotarat sa nasc natural. Cu toate ca exista riscul sa fac o criza de astm, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie totul in regula. M-am gandit la ce este cel mai bine pt bebe si chiar si pt mine. Mi-a garantat ca am bazin foarte bun si ca as putea aduce pe lume un bebe de 4 kg fara probleme.
Intrebare intrebatoare: trebuie sa-mi cumpar kitul pt anestezie epidurala. Are cineva idee unde naiba as putea sa gasesc? Am intrebat aseara pe la cateva farmacii si nu aveau 
Inca o chestie pe care am stabilit-o cu dr meu. Avand in vedere ca bebelina este foarte bine dezvoltata, saptamana viitoare intram deja in 39+ sapt, eu vreau sa nasc cand este el de garda, adica pe 27. N conteaza ca nu mai fac cezariana, eu veau sa nasc tot pe 27. Normal ca l-a busit rasul, ca nu sunt sanatoasa la cap. Mi-a spus ca nu-i nici o problema. In cazul asta mi-a recomandat sa intrerup Magne B6 si sa incep sa iau calciu!!! Cica asta favorizeaza contractiile. Apropos de contractii, eu nu stiu ce-s alea. De durut nu m-a durut burta, s-a mai intarit asa ... putin dar nu sa-mi fac griji. In fine, o sa incep sa iau calciu incepand cu vineri cand inru in sapt 38+.
Gata, va las, nu mai zic nimic. Nu vreau sa va plictisesc cu "povesti despre mine"
Va pup pe toate fara exceptie

P.S. cu toate ca de la UM data sarcinii este de 37+, ecografic, bebelina mea ar avea deja 39 ![]()
37+
Sarah Maria
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Yaia -- nici eu nu cred ca inteleg copiii vostri de 2 anisori ce e ala bebe. Noi la primii copii avem fix 2 ani diferenta si nu cred ca John a priceput ce se intampla pana nu am venit cu fata de la spital. Nici cand a venit el sa spital si a primit si el cadou de la bebe, nu cred ca a priceput ca bucatica aia de om va veni la el acasa. Dar a fost ok, nu era foarte interesat de bebe cred ca de data asta va fi mai greu, ca Jodie sta calare pe orice bebe prinde si o sa trebuiasca sa stam cu ochii pe ea non stop, sa nu il ia pe bebe din patut, sa nu ii dea cine stie ce de mancare, etc... |
Da, cel mai probabil va realiza cum sta treaba cand vom veni acasa de la spital si va vedea ca nu mai sunt toata la dispozitia lui. Si clar cand va plange bebe va realiza! Si acum, daca vede la tv un bebe plangand, imi spune ca Bebe plange cu un ton de 'mami, fa ceva sa nu mai planga bebe, ia-l in brate!' Dar Tudor a fost mai empatic de mic (la gradinita, cand a inceput, era un chin. Daca plangea un copil, plangea si Tudor pana il linisteau educatoarele pe primul copil.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui babyangel Eu iar am visat ca s-a dat dr la mine si ca am nascut cu cezariana si nu prea dorea sa ma externeze[alcool |
Mey, macar e fain doctorul asta al tau?
dayanara spune:
jeni felicitari pt vestile bune, nu cred ca vei avea o criza de astm, si oricum stiu ei ce sa faca in caz de...
yaia sanatate lui tudor si bafta tie la control vineri
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Buna dimineata burticute,
Am ajuns si noi ieri acasa
. Si daca de la clinica va tot citeam, aici mai putin, nu mai am atata timp. Desi am fata in casa care face tot, eu ma ocup doar de Sofia si eventual de temele lui Mihai. Ma rog pana ne adaptam, ne formam o rutina, apoi reintram in ritm.
In general suntem bine, papam, dormim, nu avem colici, inca, doar uneori vream sa dormim cu tzitzi in gurita. si cred ca stiu si de ce, am mancat eu ceva care nu era in regula si nu-i placea lapticul, nu manca, doar adormea cu tzitzi in gurita, de foame cred. Altfel doarme si 3,5 ore pana la urmatoarea masa. Ieri am trezit-o dupa 3,5ore ca nu avea de gand. Apoi manaca cu pofta
.
Azi am spalat putin tot corpul cu galbenele si musetel, am schimbat pansamentul la buric, am papat cu pofta si acum dormim cu spor.
V-am urmarit ca tot vorbeati de nasteri si dureri. Adevarul e ca nu se paote fara durere, dar eu zic ca nu e chiar asa cum se povesteste. Sau depinde de fiecare.
Eu am plecat senina spre clinica, am intrat senina in sala, am iesit nesperat de repede, apoi au fost dureri, dar nu insuportabile. si asa repede au trecut. Eu m-am ridicat din prima zi, cu greu, doar sa stau in picioare, pentru ca eu merg pe principiul ca cu cat o lungesti este in defavoarea ta. Si uite acum ma misc liber, mai am dureri, dar chiar nesemnificative zic eu, si sunt doar in ziua 6
.
A si eu am facut rahianestezie, am miscat tot timpul capul si n-am avut nici o durere, m-am ridicat dupa cum v-am spus si n-am patit nimic
. Acum repet, depinde de corpul dar mai ales zic eu de moralul fiecareia.
Voiam sa va zic neaparat ceva la mamicile de fetite. Eu care am avut baiat nu am stiut, asa ca mi se pare potrivit sa va spun.
Cred ca ati citit ca nou nascutii din motive hormonale, ma rog, nu intru in detalii, au niste scurgeri la cateva zile dupa nastere. La baietei din sani, iar la fetite se manifesta la dansa cea mica
.
Ce vreau eu sa va spun e ca trebuie curatat cu foarte mare atentie, altfel se intareste acolo si e foarte greu apoi. Se curata cu atentie, despartind labiile cu blandete, cu ceai de galbenele, asa am curatat eu, ca in spital nu au curatat cum trebuie. Trebuie insistat pana se inmoaie, dat de mai multe ori cu blandete.
Ma rog, Dianami explica intr-un mare fel, eu nu reusesc, dar asta mi s-a parut interesant sa va impartasesc.
Apropo Dianami, sa-ti traiasca flacaul, la muuuulte luni si muuulti anisori sanatosi si fericiti, iar tie mamica brava toata sanatatea si puterea. Multumim pentru postarile pline de vorbe bune si folositoare.
L-am vazut pe Alexandru, s-a schimbat foarte mult, e si normal, e o frumusete de baiat, baiatul mamei 
.
Apropo de schimbat fetelor, sofia s-a schimbat deja dupa 5 zile. e incredibil. Ne uitam aseara la poze cu Mihai la varsta ei, sunt identici
. Doar ca Sofia e brunetica.
Iar Mihai nu-si mai incape in piele de fericire. 
Face ce face si mai da o tura pe la ea 
.
Gata, am scris cat o zi de post si nu cine stie ce.
Va pup pe toate, fara exceptie si asteptam noi iepurasi la termen

.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
37+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
annya9 spune:
Bine ai revenit acasa Kossir! Iti doresc sa reintri cat mai repede in ritmul normal si sa ne impartasesti cat mai multe din experientele tale!!!

30
Radu Alexandru
poze noi
jeni_h spune:
Bine ai revenit Carmen 
Sa auzim numai de bine. Sa va traiasca copii.
Inca putin si-mi tin si eu minunea in brate
. Parca se taraste timpul acum, nu mai am rabdare ![]()
Te pup 

37+
Sarah Maria
child spune:
Salutare si de la noi!
Apropo de timpul pe care o sa-l avem dupa ce vom naste, eu mai citesc la forumul de scutece nov-dec, sa vad si eu ce probleme pot apare la bebei si fetele de acolo scriu mai mult ca noi! So....
ATB mie mi-au spus de la salarizare sa depun cererea pentru salariu mediu pe unitate.
Ce mi se pare ciudat este ca aceasta prevedere cu salariu mediu este tot in contractul colectiv de munca, la fel ca si cei 15 %. Ei, la noi la universitate, de salariu mediu se stie, pe cand de compensatia de 15% nu se stie. Eu cred ca e ori rea-vointa ori ignoranta. Dar eu tot am depus cererea!
BABYANGEL ai tu ce ai cu doctorul. Macar e fain? Ca asa sa tot visezi!
GABI ce mare e JOY! Deja ii sunt mici hainutele de 56 cm? Pentru masuratori du-te la medicul pesiatru, au acolo un pediometru cu care masoara bebei, acasa nu o sa prea reusesti!
KOSSIR bine ai revenit acasa!
37+ 
Ioanact spune:
ami_84 
Denisa eu am avut si Huggies (cand era Ioana m mare, nu inca de la nastere) si nu mi-au placut, parca tot Pampers-ul e mai bun.
GabyHila au trecut deja 40 de zile?
Oana multumesc!
Eu, cand am nascut-o pe Ioana nu mi-a tb nici o adeverinta ci doar op de la servici ca sa pot sa ma externez..
Dar, am mai auzit pe unele din fete ca le-au 'urcat' pe masa, de aia zic, ca pe mine nu m-a 'urcat' niciodata...
selina-d succes pe 1 Martie la eco. L-ai mai luat cu tine pe Victor la eco, sau e prima oara? Sper sa fie cuminte.
Jasmine 7200 din net a celor 12 luni? Si daca depasesti nu se aplica cei 15 %, dar ramane suma totala a celor 12 luni (in caz ca depasesti) sau 7200?
Rebiana si eu am ramas uimita cate kg am pus in 10 sapt..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Si epidurala o creste ea travaliul, dar dupa cum se exprimau dnele din sala de nasteri cand am fost eu, nu cred ca mai conteaza cateva ore in plus daca nu te doare! Imi aduc aminte de ce zicea Dayanara si Rebiana, ca si-ar pune epi de pe acuma preventiv:) |
Si eu am tot citit inainte de prima nastere despre epidurala, pareri pro si contra, nu eram prea convinsa daca sa o folosesc sau nu, dar dupa ce mi-au facut-o, am zis sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat-o!