Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
selina-d spune:
Buna dimineata 
Eu tot singurica acasa si tot racita
ca parca nu se mai termina. Am nasul super infundat. Mi-am mai pus de cateva ori picaturi de bebelusi cand nu am mai rezistat ca nu puteam nici dormi, nici manca 
Yaia hai curaj ca mai este putin si gata
azi si maine trec ele cumva, vineri e mai usor... si gata. Nici eu nu am facut pregatiri in afara de o tura de cumparaturi intr-un DM unde am luat mici chestii marunte. Mai am inca de spalat hainite si sortat, ce sa mai zic de bagaj ca nici lista nu am. Oricum eu am termen un pic mai tarziu.
pentru Tudor
Oana cred ca doctorita asta a ta a reusit sa ne enerveze pe toate. Nu stiu cum mai rezisti ca eu demult schimbam doctorul chiar daca trebuia sa explic tot istoricul inca o data. Sper macar la nastere sa se poarte mai bine
Ella eu ma simt cu musca pe caciula ca eu am dat detalii din alea horror
Defapt mesajul meu era ca indiferent cat de nasol arata pe moment, te vindeci super rapid si uiti, asa ca nu merita sa iti faci griji. Acuma imi pare rau ca am povestit, desi iti zic sincer ca nu am relatat nici un sfert din cate am patit atunci la nastere si nici pe departe cele mai horror chestii
ca nu vreau sa speriu pe nimeni. Si totusi uite-ma ca sunt in pragul unei noi nasteri si nu mi-e frica deloc de ea, ba o astept cu drag ca sa imi strang puiutul in brate
Alina felicitari pentru vestile bune de la eco
Si eu am programare la eco pe 1 martie si trebuie sa il duc pe Victor ca e la 7.40 dimineata si nu am cu cine sa il las ca suntem iarasi singuri si asa repede nici la gradi nu ajung. Sper sa nu mestereasca si el ceva pe acolo. El de obicei cand vede straini e foarte tacut si precaut. Sa vedem.
Delia deci la voi copilul de 2 ani l-a primit bine pe bebe. Eu imi fac un pic griji sa nu cumva sa sufere din lipsa de atentie si sper sa reusesc sa ma organizez bine ca sa ma pot ocupa de toti. Hai ca nu mai ai asa de mult nici tu 
Anca ma bag si eu la o gogoasa din aia cu ciocolata
maaama ce pofta mi-ai facut.
Ella din categoria INCA UNA SI MA DUC apropos de Pampersi - nu iti fa mari rezerve de pampersi nr 1. Eu nici nu am luat data trecuta ci direct nr 2. Daca scrie pe ei de la 2 la 5 kile, deja pe la 4 kile nu mai sunt asa de comozi. Eu am luat direct de la 3-6 kile si au fost ok pana pe la 5 kile. Eu stiam ca vine bebe mare in jur de 4 kile. Nici nu are rost sa iti faci mari provizii ca doar poti oricand trimite pe cineva sa mai ia de la orice supermarket.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
Jasmine spune:
ella - n-ai de unde sa stii cat timp vei folosi pampers nr 1,depinde de cat de repede va lua in greutate bebele;78 buc iti ajung sigur pt o saptamana
ioanact - asta-i tare!aia de la ITM n-au auzit de cei 15%????misto in cazul asta,ce sa zic....oricum eu nu pot sa-mi permit sa intru in conflict deschis cu HR-ul.Nu stiu cum e prin alte parti dar la noi HR e un fel de Dumnezeu pe pamant si nu e in interesul nimanui sa fie luat in vizor ca ''element turbulent''
bumbitza - stiu ca plafonul e de 7200 RON dar eu sunt foarte departe de suma asta,deci nu asta e motivul;pur si simplu ''la noi nu se aplica''!
atb - din cate stiu eu la nasterea fiecarui copil angajatorul trebuie sa ofere mamei un salariu mediu pe unitate
freedelia - da,lungimea colului se masoara la eco,mie mi l-a masurat la fiecare eco,mai putin la ultima
nici eu n-am de gand sa scriu titlul la fiecare postare (sunt de multi ani pe forumul asta si n-am pomenit asa ceva)
oricum sotul meu a plecat la Carrefour si lista de cumparaturi incepe cu deja faimosii calamari ![]()
si apropos de painea aia cu ceapa,tot la Carrefour am vazut,pe vremea cand nu eram consemnata la pat;era si un sortiment cu masline parca
32+ 
selina-d spune:
Gaby sa iti traiasca broscuta
E greu de masurat - incearca cu un metru de croitorie din varful capului si apoi pe bucatele cum poti. Oricum e relativ 
Oana si eu sunt tot racita
Tot la 2-3 saptamani apare un virus de la gradi si pe toti ii incasez
Nu stiu daca are legatura pozitia copilului cu declansarea travaliului. Mai sunt tot felul de metode babesti care cica ar ajuta (vezi la subforumul de nasteri subiectul lui Vikinga) dar sincer cred ca nu prea ajuta. Ia discuta tu un pic cu Eric si vezi ce are de gand ![]()
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Ioanact, sa ai gura aurita! Acu daca tot vorbeam de legislatie, nu stii cumva se mai ofera prima la nasterea fiecarui copil? sau depinde de fiecare angajator in parte? Trebuie sa dau niste telefoane la HR sa ma interesez...Felicitari pt. vestile de la eco! Acum nu mai ai dubii ca e fetita, nu? Adriana 35+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
Buna!
Depinde de angajator, de ex mie nu imi da nici o prima la nasterea copilului..
.Eu am mers si cu sotul, se mai ducea dupa ea, dar a fost nevoie de 1 sec ca sa apese pe buton, el fiind atent la cat de bine se vede bebelusa
..ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui freedelia Alina -- si copiii mei exploreaza tot pe unde merg. Noroc ca aici cabinetele doctorilor sunt cam toate child proofed, ca altfel... Eu cu sotul avem mereu discutii pe tema asta, el considera ca nu trebuie lasati, dar eu consider ca in locurile unde au voie copiii, este de datoria celor de acolo sa asigure un climat potrivit copiilor. Eu ii las si la supermarket sa puna mana pe produse, sa le ia, sa le plimbe (nu sa le deschida si au inteles, nu le deschid mai niciodata -- daca le dai libertate suficienta e mult mai usor sa te intelegi cu ei). 37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Asa este!
Asa si eu o las pe Ioana sa puna mana pe produse in supermarketuri, ba chiar le aseaza la loc, cand ii spun sa le duca (inca nu le desface..), numai in Real nu are cum pt ca o punem in carucior, doar tot mai intinde mana dupa ceva..chiar si in cabinet am lasat-o sa se plimbe, si tocmai ce o lauda dr ca e cuminte, pac a inchis calc/ecograful..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
31+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui dayanara ioana felicitari pt ecografie ! imi place ca mananci cand ti.e foame, e logic, eu mananc de plictiseala de aia sunt suparata pe kg oricum sotul mi.a zis ca el daca ar fi gravid ar pune 200 de kg :))) roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Multumesc!

Cum, mananci de plictiseala? wwoooww 200 kg?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
31+
freedelia spune:
Andira, deci pana la urma cum te cheama? Sau nu spui? ![]()
Honey -- la scutece nu prea merge treaba cu care sunt cele mai bune. La copii diferiti e potrivesc scutece diferite. Sunt unii care nu ies din Huggues si altii care nu le suporta, se uda pana la umeri cu ele. Io zic sa luati cate un pachet si sa testati.
Gaby -- la masurat poti sa faci asa: pui o hartie cat copilul de lunga si iei un pix. Pui caoul copilului si tragi o linie unde incepe. Apoi intinzi copilul si tragi o linie unde i se termina picioarele. Apoi masori.
Si da, la cezariana te taie pe aceeasi linie.
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
amy bafta maine la eco!
aici nu situ daca fac la carefour asa ceva, cam rar am drum pe acolo, dar am sa incerc merci
gaby eu pe ivan l.am masurat doar la medic, de fapt medicul il masura, se pune pe pat o chestie rigida ca o rigla, si pe ea se intinde copilul, cu capul fixat in marginea de sus si ii intinde picioarele
nu sunt delia dar iti raspund, eu stiu ca la cezariana se taie pe acelasi loc
riella felicitari pt vestile bune despre bebe
oana nu cred ca pozitia copilului are vreo legatura cu declansarea nasterii, cel putin din propria mea experienta, copilul intors in cefalica de la 30 de saptamani cel putin s.a nascut la 42 aproape, dar oricum nu cred ca te lasa sa atingi 42
ce este GYNIA?
ah mai sunt copii care se irita cand li se schimba marca de scutece, mai ales daca s.au obisnuit cu una
am avut ceva contractii nasoale din alea care nu.mi plac...si acum ma doare spatele, sa vedem cum e in continuare si ma duc la monitor
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Oana nu cred ca are legatura pozitia pelviana cu intarzierea declansarii..Insa, stiu sigur (din experienta) ca la prezentatie pelviana nu ai acele usturimi si intepaturi de col ca la prezentatie craniana..Si de asemenea partea proasta e ca nu scapi de acid si de respiratie dificila pana nasti(in caz ca suferi de astea 2).
Darpentru declansarea naturala a travaliuliu sunt indicate contactele sexuale si masajul sanilor in luna a 9-a. Asta in cazul in care mai poti gasi pozitii confortabile pentru sex![]()
. Masaj oricum faci cu garmastan, nu?
Hai ca nu mai e mult si sigur nu o sa duci 42 de saptamani.DD va tine cu tine nu cu DRa
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Delia - nu spun, va zic cand ne vedem
Am si eu o intrebare, pt cine stie: este obligatoriu sa-mi iau medic de familie pt copil?
Va intreb pt ca am 2 medici diferiti la nr.1 si la nr.2, si nici unul nu-mi place, plus ca imi e tare peste mana sa ma duc la ei, ma enerveaza la culme sa stau sa astept cu copilul in brate in timp ce toti "cunoscutii" intra in fata, sau sa ma bage in cabinet cu alti copii bolnavi (asa am patit la nr 2).
Vreau sa-i fac lui Alex (apropo de ce ziceam dimineata, tati s-a hotarat: Ana Alexandra
) abonament la Medicover sau Medlife, si chiar si fara abonament, tot acolo o sa ma duc. Pt consultatii, vaccin etc.
Medicul de familie nu prea vad la ce imi va fi necesar, cel putin la cel al lui Nati n-am mai fost de cand avea ea 6 luni. Eventual o sa mergem la vaccinul de 4 ani, dar depinde cat costa. Daca nu e f scump, tot la Medicover o sa ma duc.
Asa ca de-asta as vrea sa stiu daca trebuie neaparat sa-mi iau unul, poate aveti idee
.
32+