*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Otiliav ai dpoua printese balerine care se iubesc mult. Mai.. chiar ca se distreaza haios. Si apropo de burica,, clar ca va fi baietel... Vad ca si-a spus punctul de vedere bb..

cameliammultumim de reteta cu pateul.. este bine ca este usor de facut.. sa nu ne ia mult timp... usor si eficient.

anca_27 bine ca si-am mai revenit z cu mancarica. Ne bucar extrem de mult ca ii este f bine si este vesela cum o stim noi...

Noi avem 8 dintisori si 4 masele ... si ne tinem de nazbatii. Noi iubim la nebunie saniutza. Este innebunita dupa ea.. Afara in casa tot timup este in sanie. Cred ca ii place sportul de iarna....de fpat ei ii place iarna f mult.
Noi mergem deseori la spatii de joaca pentru copii si a fost f bine. S-a jucat si cu ceilalti copii. Am multe poze de la spatiul de joaca si de la sanius in link-ul de la semnatura.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna ziua oamenilor de zapada!
aveti reteta de pateu de ficat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=3

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Malinas multumesc pt info referitoare la cresa.

Noi suntem bine, Iulia merge singura. A spart si al 5-lea dinte. Se joaca, mananca bine, doarme ca de obicei 12 ore noaptea. I-am scos suzeta de vreo saptamana caci devenise nervoasa noaptea cand nu si-o gasea. Acum doarme asa linistita... De-abia astept primavara...sa stam si noi mai mult pe afara.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am luat eu ceapa la batut. Nu s-a innegrit dar soatza se simte mai bine. Si miroase in casa a ceapaaaaaaa...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

berha, nu putem obtine nici o informatie la telefon sau prin email deoarece nu am platit analizele.Au zis ca le platim cand ridicam rezultatele :(. Asta este.Sper sa le poata lua Liviu maine inainte de a merge la serviciu, ca au program 10-12 pt eliberari.

aleinad.g, nici noi nu tinem scaunul de masina in casa, chiar daca nu-l folosim cu saptamanile sta in masina.Atunci era in casa fiindca murise bunica sotului si am avut nevoie de toate locurile din masina pt transport.

La David vad ca bubitele nu s-au extins dar nici nu s-au retras si a avut si un scaun verde -verde, desi nu a mancat nimic verde.Abia astept sa ajung cu el deseara la medic.Partea buna este ca el e in continuare vesel.

Editez sa va intreb ce fel de ceiuri le dati voi copiilor.Eu nu i-am dat ceai lui David fiindca nu a vrut sa bea, ii dadeam suc de fructe si era ok, dar acum cand a avut si febra si scaune moi si trebuia sa-l hidratez cumva, am luat la testat toate ceiurile recomandate in diaree.A mers pana la urma cu ceaiul de afine, usor indulcit, si vad ca-l bea cu mare placere.Acum parca as vrea sa-i dau in continuare ceai, daca tot i-am deschis apetitul si cred ca tot un ceai de fructe i-as da, ca de plante nu a vrut nici sa puna gura pe el si nu cred ca ar pune nici de acum inainte.Asa ca va intreb pe voi ce ceaiuri le dati?Ceaiul de macese o fi bun pt copii?

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, eu le dau ceai fetelor doar atunci cand sunt racite si e nevoie de un plus de hidratare (in rest apa si suc de fructe proaspat). Le place mult ceaiul de plante, am culese de mine plantele: tei, menta, soc, cimbrisor. Sau cumpar ceai de fructe de padure. Ceaiul de maciese este foarte bun pentru copii, contine multa vit. C, ideal ar fi sa cumperi fructe uscate de maciese, nu la plic. Si la fel ca si tine, usor indulcit si cu cativa stropi de lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Editez sa va intreb ce fel de ceiuri le dati voi copiilor.Eu nu i-am dat ceai lui David fiindca nu a vrut sa bea, ii dadeam suc de fructe si era ok, dar acum cand a avut si febra si scaune moi si trebuia sa-l hidratez cumva, am luat la testat toate ceiurile recomandate in diaree.A mers pana la urma cu ceaiul de afine, usor indulcit, si vad ca-l bea cu mare placere.Acum parca as vrea sa-i dau in continuare ceai, daca tot i-am deschis apetitul si cred ca tot un ceai de fructe i-as da, ca de plante nu a vrut nici sa puna gura pe el si nu cred ca ar pune nici de acum inainte.Asa ca va intreb pe voi ce ceaiuri le dati?Ceaiul de macese o fi bun pt copii?

Teodora bea cu placere babycalm de la fares usor indulcit, eu ii pun un pliculet si o lingurita rasa de zahar la 300ml apa. Tot la fel de bine a baut ceaiul de menta cand a fost cazul. In rest ... mai nimic, nici tei, nici macese, nici ceai de fructe.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

aveti reteta de pateu de ficat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=3

Multumim pentru reteta, dar cu o observatie. Ficatelul trebuie fiert bine pentru copii nu doar cateva clocote pentru ca, din pacate, e purtator de salmonella.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

[b]Noi suntem bine, Iulia merge singura. A spart si al 5-lea dinte. Se joaca, mananca bine, doarme ca de obicei 12 ore noaptea. I-am scos suzeta de vreo saptamana caci devenise nervoasa noaptea cand nu si-o gasea. Acum doarme asa linistita... De-abia astept primavara...sa stam si noi mai mult pe afara.

Felicitari! Si eu am reusit sa-i scot suzeta pe timpul noptii dar la adormit, ba. Voi cum ati reusit performanta?

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ziua buna,

alina...eu ii dau lui david aceste ceaiuri:
musetel cu tei
baby tea
mere cu melissa de la fares
multivitamin de la teekanne
fructe de padure
sau tei simplu....
am facut si eu biscuiti...sunt beleaaaaa....
azi fac si chiftele la cuptor...
oti...deja 15 saptam...sarcina usoara in continuare...o sa fie baiat...noi suntem 2 fete si un baiat (este cel mai mic)....
noi suntem bine...mancam f bine, dormim la fel...
aaa...gynie...eu ii dau zuzu si nu avem pb....cam atat...

pupicei de la noi!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput