*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Imi crapa capul de durere...cred ca de la frig...vecinii de sub noi nu sunt acasa de 3 zile si se simte mai frig.Azi noapte am luat-o pe la 2 pe Sara cu noi in pat, ca se miscotea (cred ca tot de frig) si a dormit pana la 9.
Nu stiu ce sa-i fac ca nu mai vrea sa pape ciorba/supa/piure de legume...fructe pasate papa, iaurt papa..toate mesele le papa f bine in afara de cea de pranz.Zeama cu lingurita mai mult de 2 lingurite nu vrea...uneori deloc...ii pun bucatele de legume/carne/ galusti pe tava si le papa singura, dar la un momentdat le arunca pe jos...sau scoate din gura si arunca pe jos...ma scoate din minti cand face asa
Ce sa-i fac?Sper sa nu dureze situatia ca ma urc pe pereti..acum papa biscuiti ca bineinteles ac nu s-a saturat daca a tot aruncat pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
incercat mitul cepei de inegrit, inverzit, ingalbenit nik, nika.....da putea in casa a ceapa...ca ion ma tot intreba daca am tras vreun vant
suzete si noi am scapat de ea efectiv nu i-am mai dat si gata nici ca a mai cerut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CARMENDU, NEBUNICA, multumim de retete!!! Apropo de hamburger, discutam zilele trecute cu sotul despre taxa pe hamburger... si hamburger in sus, hamburger in jos si deodata o auzim pe Anastasia: "abughe", "abughe"... asa mica si deja zice hamburgher. Da' reteta e super, o s-o fac cu prima ocazie!

Apropo de suzeta, la noi se numeste "tzutzu"... mai nou au invatat amandoi sa o ceara (zic tutu, tutu), iar cand n-o gasesc sau o arunca din patutz si nu pot ajunge la ea zic "tutu" si "nu-i".

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

intrebare:chiftelele puse la cuptor au fost date si prin faina.

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Asta as sublinia si eu, cu plicul. Eu stiu de la un medic, prieten de familie care mi-a zis ca sub nici o forma sa nu consumam nici noi, dar mai ales Alexandra ceai facut din pliculete.

malinas nici eu nu ma omor sa-i dau prea mult ceai, dar ii mai dau uneori din ceaiul familiei (noi suntem foarte mari bautori de ceai, toti, la noi dimineata primul lucru se pune ceainicul pe foc si apoi se pune de cafea ). In general e ceai de sunatoare, maciese sau ambele. Cand facem ceai negru/verde ei nu-i dam, evident. Ceaiul de fructe de padure la noi nu are trecere, mie personal imi face aciditate la stomac.

Citat:
ideal ar fi sa cumperi fructe uscate de maciese, nu la plic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Editez sa va intreb ce fel de ceiuri le dati voi copiilor.Eu nu i-am dat ceai lui David fiindca nu a vrut sa bea, ii dadeam suc de fructe si era ok, dar acum cand a avut si febra si scaune moi si trebuia sa-l hidratez cumva, am luat la testat toate ceiurile recomandate in diaree.A mers pana la urma cu ceaiul de afine, usor indulcit, si vad ca-l bea cu mare placere.Acum parca as vrea sa-i dau in continuare ceai, daca tot i-am deschis apetitul si cred ca tot un ceai de fructe i-as da, ca de plante nu a vrut nici sa puna gura pe el si nu cred ca ar pune nici de acum inainte.Asa ca va intreb pe voi ce ceaiuri le dati?Ceaiul de macese o fi bun pt copii?

In primul rand, insanatosire grabnica puiului!
Nici Antonelu nu a baut cine stie ce/cat ceai pana acum, dar avand in vedere ca el a fost intarcat brusc, acum o luna de zile, cand am plecat eu cu sotul meu la BUcuresti, l-au invatat bunicile sa bea laptic la biberon si ceai& suc de fructe cu paiul.
Noua ne place ceaiul din fructe de anason, caci e dulceag in mod natural si bun la gust. Si in afara faptului ca stimuleaza secretia lactata (evident ca la noi nu mai este cazul), este un ceai recomandat in dieta bronsitelor, colicilor abdominale (inclusiv la copii) si a balonarilor.......
Eu chiar azi am mai cumparat doua cutiute cu fructe de anason...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am postat reteta pt tortul de iaurt cu care va face cinste, virtual, sotul meu (asa, ca a implinit fii-su al mare 6 ani zilele trecute)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

LA MULTI ANI pentru Sebi!! Sa va traiasca si sa fie sanatos.
Merge la scoala din toamna?

Citat:
citat din mesajul lui mav

Am postat reteta pt tortul de iaurt cu care va face cinste, virtual, sotul meu (asa, ca a implinit fii-su al mare 6 ani zilele trecute)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Felicitari! Si eu am reusit sa-i scot suzeta pe timpul noptii dar la adormit, ba. Voi cum ati reusit performanta?

A fost destul de dur. Pur si simplu nu i-am mai dat-o intr-o seara. I-a luat 2 ore sa adoarma, ea care adormea in 5 minute singura cu suzeta. A plans, s-a jelit, tot arata spre locul in care o tineam. Am aprins lumina si i-am zis ca ca a luat-o catelul. Asa a continuat vreo trei seri. Apoi nici nu a mai intrebat de ea. Acum adoarme fara suzeta. Cel mai bine e sa o si arunci in momentul in care te hotarasti sa renunti, ca sa nu stai cu tentatia in casa. Am renuntat la ea pentru ca mai tarziu sunt sigura ca e mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Malinas, ceva vesti? Scaun verde avea si Sara, si miroseaaaaa.

Amalia, cum va trecu noaptea? Deja vine alta.

Ramo, poate deja se satura si de asta se joaca. Sau s-a plictisit/saturat de aceeasi mancare. Las-o sa se joace, sa fie prietena cu mancarea, s-o exploreze, s-o simta, sa se manjeasca. Sara n-are placerea asta, eu o las, dar ei nu-i place, si vezi, nici cu mancatul nu se omoara...

Mav, sa va traiasca feciorul. Multzu de retete. Buna idee si cu cele salvate de la Alra, chiar le credeam pierdute, dar n-am mai indraznit sa le cer.

Bebecris, eu n-am facut dupa reteta Berthei, insa nu le-am dat prin faina niciodata. Cand faceam clasice, pt noi, puneam hartie de copt, si undeva la jumatatea timpului le si intorceam.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput