*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mah si eu incerc in noaptea asta cu ceapa....sa vezi ce ii dau daca nu se inegreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Loryd, hi, hi ce cheliuta dulce am vazut! Bun venit in club! In legatura cu locurile de joaca, eu as evita sa duc un copil atat de mic, pt ca sunt diferente de varsta f mari si e firesc sa apara scantei. Copiii sunt imprevizibili, indiferent de varsta si de educatie. Si pe Darius l-am dus de cateva ori, era mai maricel, vreo 3 ani, si tot a luat cateva imbrnaceli. Si el a tras o fetita de codite la un astfel de loc de joaca, nu mai facuse niciodata asta, nu e violent deloc si totusi a comis-o. Ce e prost la locurile astea e ca, in general, copilul e departe de tine, supraveghetorii nu-s prea atenti si, daca se iau la bataie, pana ajungi tu la ei, risti sa se loveasca serios. Iar astia mici sunt victime sigure, au ei un talent deosebit sa-i zgandare pe cei mari, sa le strice jucariile, constructiile etc.

Malinas, ma bucur ca v-au placut chiftelutele. O sa-i le mai fac si eu copiilor, daca-s neprajite nu mai am grija. Nu poti suna la laborator sa-ti dea ceva informatii referitoare la analize? Unele laboratoare trimit si pe mail rezultatele.
Am vazut pozele cu David, chiar ca-i un zambaret. E frumos foc, cred ca va fi mare smecher.

Ginye, ii dai acelasi fel de lapte mereu lui Edy? Intreb pt ca eu i-am dat baiatului pt prima data Dorna si a facut kk moale, dupa cateva zile am incercat din nou si la fel s-a intamplat. Apoi i-am dat Fulga si asta bea si-n ziua de azi, n-am avut probleme niciodata. Poate o fi si la voi vorba de asa ceva.

Amalia, mare bucurie ca s-au inchis scolile! Mama, ce bucurosi eram noi cand se intampla asa ceva! Din pacate, cred ca la 1 martie o sa ducem baiatul la gradi, dupa cum se anunta vremea.

Anca, da, m-am gandit de multe ori la sling si mei-tai, dar nu suficient de profund incat sa si cumpar unul. La noi pb e legata atat de distanta si de trotuare inzapezite, cat si de faptul ca as expune-o f mult pe Ioana, un drum de 40 min dus + 40 intors si o trecere brusc de la temperatura negativa de afara la cele 25-27 grade cat sunt in gradinita, 10-15 min stau in gradi pana ambalez baiatul si pe ea (ca o dezbrac la intrare) si inapoi la minus 5 grade. Cand plec de-acolo, am spatele ud de transpiratie, ca eu nu ma mai dezbrac. Nu ma plang, asta e situatia, vine ea primavara si la anul o sa fie altfel, sper.

Bayzapi, mama, ce baiat destept are mama! Eu cred ca el cauta cheia s-o taie dupa gagici prin cartier.

Otilia, sapt 16 deja? Am pierdut sirul. Pai cred ca simti deja fluturasii. Cand e urmatoare vizita la dr? Ma racaie sa stiu ce ascunzi acolo.

Ioana azi a facut greva foamei, pana la cina cand a mancat ca disperata o portie mare de pilaf cu gratar de pui. Tare mult ii place pilaful, pb e ca o constipa si nu-i pot da prea des.
Am uitat sa va spun ca uneori tuseste ca sa-si dreaga vocea, ii place cum suna si repeta figura de catvea ori... f simpatic e ca-si pune cu delicatete mana la gurita si ne priveste gales. Cred ca ne-a vazut pe noi si i-a placut gestul.
A! Si pt ca va plac povestile cu Darius (Babyzapi, Amalia): asta-seara era o stire la tv cu niste dsoare ucrainiene care protestau fara sutien impotriva fraudarii alegerilor. Titlul de pe ecran era de genul alegeri "fara perdea". Hop intrebarea : mami, cum adica alegeri fara perdea? Stupoare. Ma uit spre tv si vad in spatele dsoarelor perdelele cabinelor de vot. Si ma lansez intr-o explicatie savanta cum ca erau niste cabine de vot care n-aveau perdeluta si oamenii protestau pt ca li se incalca dreptul privind secretul votului. Si am despicat firul in 4 vreo 20 de minute pe tema asta. Norocul mare a fost ca a citit titlul si s-a intors cu fata spre mine si spatele la tv, nevazand fetele alea dezbracate, altfel nu stiu unde ajungeam cu explicatiile.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia, ce sa zic ca pana acum nu prea am constientizat. A inceput clar sa-mi creasca burta insa surpriza, are o forma diferita de primele 2 dati, acum e bb fixat in uter sus si creste cam in dreptul buricului.Mai am niscaiva greturi dar tot m-am ingrasat, am ajuns la 60 de kg in saptamana 16 .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Chiar ca n-am mai intrat de mult pe aici... Si nimeni nu mi-a dat si mie vesti despre voi.... Sunt uimita!!!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti sanatosi si tu si bb din burtik si nazdravanele si tati!!! Doamne, ma trec fiori! Bravo voua! Ma bucur nespus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

noi suntem in picioare...dansam...m-am prins ieri care e problema, de ce nu adormim de ce nu mancam ...pai avem 2 maselute ,ultimele ,nu stiu cum ies dintii astia asa...are doar 6 incisivi jos susu si primii canini..acum ies molarii ,booh..

si io vreau sa pove despre ce stim sa mai facem...si io si io...sooo...incepem de la cap...ne pieptanaaaam singuri,se cere la bideu (ca e la inaltimea lui)sa se spele pe manute si nu doar asa cu h2o,ii trebuuie si sapun...ne spalam pe dinti cu periuta si pasta de dinti tot singuri,ne punem papucii in picioare (ma rog..),dupa baie merge la dulapior in baie si isi ia uscatorul apoi vine la priza si incearca sa-l bage (aia nu e voie),si pasiunea cea mai mare...sa facem pisu in picioare la gard hahaaa(adica la gratiile patutului, pe parchet)si sa il cautam pe "pipo" adica cucul si sa-l luuungim de se sparge de ras..ne intindem crema pe fata si deschidem botul la dat cu strugurel cand iesim afara..dansam si dam din fund din maini de numa, are ritm bun golanul, i-am luat o pianini cu microfon e jale mare cand se pune la clape si canta cu microfonul bagat in gura la la la la..nu imi mai vin...a catelul face baba, vaca face uuuu...si cand mergem afara la plimbare recunoaste usa barului unde e tata de la departare ,merge ata acolo..ia matura si matura pe jos...reuseste sa bage in telefon chestia aia de la incarcator intr-o gaurica miiica...in fine,,...chestii de astea...ia desfacatorul si merge sa caute o sticla de vin ...baga cheile in gauri...invarte deschide inchide geam usa..daca e intuneric in camera, merge si aprinde lumina ...
mi s-a facut cam somn dar n-am pe cine culca, bine ca nu are dureri si nu e plangacios chit ca nu dormim de 4 nopti...

aaaaa...e cretulin rau rau..bine ca dupa ce l-oi tunde sigur o sa creasca drept, acum inca e zulufi tot capul daca mai sta mama 2 zile la mine pun si niste poze...

gagici pt cine e interesata ..sunt in dieta de 2 luni eu si sotul...slabim bine , treptat cam 2 kg pe luna...va zic programul daca vreti...eu ma simt in sfarsit eu...

nighty ,sanatate la toata patiseria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CHERIE, ce am mai ras de faza cu "pipo"!!!! Strengarul mic si zulufit... abia astept sa vad poze!

Si pune dieta cand ai timp, nu mai intreba, mai ales daca functioneaza!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !

Si eu sunt racita cobza ! Sambata am fost chemati la pomana.... la Slatina. Nici nu apucasem sa prepar bine perisoarele ca hop , telefoanele pe toate vocile " veniti , veniti si iar veniti". Apai ne-am dus iar seara la intoarcere aveam deja gatul inflamat iar duminica am bolit. Nu mai vorbesc ca din graba perisoarele mele s-au dus naiba , s-au desfacut in toate chipurile.

Aleinad ne-au sunat cei de la Pitesti si ne-au anuntat ca au terminat patutul , saptamana aceasta putem merge sa-l ridicam. Si daca tot facem we activ ne-am hotarat ca vineri sa mergem sa vizitam Joyland. Vineri dimineata. Incercam sa fim acolo cat mai aproape de oar 8 ca sa prindem programul de dimineata , vrem sa observam reactia Evei cap-coada. Sper sa nu aiba sotul ceva opozitii pentru invoire , va trebui sa-si ia liber pentru ziua de vineri. In cazul care vrei sa mergi cu noi anunta-ne si ramine sa stabilim detaliile undeva joi seara. Cum s-a comportat Teodora la analize ?? Au venit rezultatele ? Dar personalul clinicii???

Eli de saptamana viitoare , daca se mai termina zapezile , va asteptam pe la noi. Dupa ce terminam cu patutul de la Pitesti si vizitatul cresei nu mai avem ceva care "sa arda" .Deci , daca puteti si conditiile meteo sunt ok, va asteptam la "3 Margarete."

Otilia Samburel si mamica la puterea 3 !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha ce-i drept, in ziua cu pricina, i-am dat lapte Dorna, dar in alte zile i-am dat Zuzu. Si aceeasi reactie.

Eli ai luat la bataie ceapa?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Sanatate si cozonaceilor bolnaviori!

Babyzapi, Amalia,
Amalia, ma bucur ca lucrurile se desfasoara bine, Luca incepe sa inteleaga si asta da dovada ca e baietel mare si intelegator.
Manumanu, eu zic sa nu te grabesti cu scosul biberonului de dimineata, puii tai ca si slifosita mea mai au nevoie de el.
Lory, am vazut o domnisoara frumoasa, eleganta chiar daca e cheliuta. Si mi-a placut ca sta cuminte dupa baie, a mea nu mai sta culcata la imbracat de nu mai tin minte cand.
La locurile de joaca nu prea poti sa faci mare lucru, ori te certi cu parintii, ori pleci de acolo. Eu am practicat mereu varianta 2. Sa nu-ti zic cel mai tare incident l-a avut Bogdan fiind in gradinita chipurile sub supravegherea doamnelor de acolo. Imagineaza-ti doi copii alergand cu toata viteza unul spre altul si lovindu-se cap in cap. A avut fiu-meu o vanataie/tumefactie la ochi vreo 2 saptamani. Iar celalalt care era mai mare si la inaltime si la greutate n-a avut decat un cucui. Si tot mamica aluia a venit c-o falca in cer sa ne faca scandal mie si lui Bogdan. S-a potolit cand l-a vazut.
Malinas, am vazut exploratorul de sertare , se urca singur sau l-ai pus tu? Si, plecand de la o poza, inca o intrebare pentru toate mamicile, voi tineti scaunul de masina in casa ca noi l-am cam lasat permanent in masina desi il folosim aproape numai in weekend.
Sorvint, un scumpic dulce ai si tu acolo in cosulet cu prietenul lui.
Otilia, saptamana 16 … l-ai simtit?
Bertha, o dulce Ioana cum va imita. Si mandra mea are tendinte din astea. Iar Darius e un dezghetat, sa vezi de acum inainte intrebari.
Mirtha, multam. Daca sotul poate sa-si ia liber sa-l las cu Teodora merg si eu. Eu inca nu vreau s-o iau si pe ea, vreau doar o vizita de curtoazie. Am facut analizele, am cateva nelamuriri, astept sa vad ce zice medicul. S-au purtat foarte frumos cu ea, o sa iti povestesc mai multe. Sa stapiniti bucurosi si sanatosi patul, sa-i placa Evei si sa se acomodeze repede cu el. Si tie multa sanatate, aplica metoda cu ceapa.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Aseara, intr-o pauza, am cautat pe net poezii pentru cei mai mici copii. Le-am salvat intr-un fisier si le-am pus in contul comun. Nu sunt ele toate pentru puii nostri, dar unele din ele sunt scurte si dragute, merg sa fie spuse cand le sunt prezentate diverse animalute.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia, ce sa zic ca pana acum nu prea am constientizat. A inceput clar sa-mi creasca burta insa surpriza, are o forma diferita de primele 2 dati, acum e bb fixat in uter sus si creste cam in dreptul buricului.Mai am niscaiva greturi dar tot m-am ingrasat, am ajuns la 60 de kg in saptamana 16 .

Chiar ca n-am mai intrat de mult pe aici... Si nimeni nu mi-a dat si mie vesti despre voi.... Sunt uimita!!!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti sanatosi si tu si bb din burtik si nazdravanele si tati!!! Doamne, ma trec fiori! Bravo voua! Ma bucur nespus!

Mersi mult de urari!
Ma bucur ca te vad, chiar si intr-o vizita scurta.

Si penru ca de regula gravideala se lasa cu memorie mai slaba, trebuie sa rectific, sunt in 15s nu in 16s.
Daniela, nu-s singura 100% dar eu spre 20 am putut fi sigura la sagetele. N-am nici o urma de stres.
cherie hai cu poze ca mor de curiozitate .

Mergi la inceput