*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Doamne ajuta! Sa treaca mai repede si sa nu se agreveze.
Cand are bronsolita este important sa ii aspiri caile nazale, nu numai nasucul ci si trahea cu ajutorul unui furtunas special subtire, care se gaseste la orice camera de garda. Iti garantez ca dupa ce faci acest lucru cozanacica are sa respire mai usor. FFF eficient pentru aspirarea cailor nazale si nu numai este aparatul numit aerosol. Eu nu sunt adepta antibioticului. Sunt si alte cai alternative pentru a trata bronsolita fara medicamente.
Sanatate multa. Acum tu faci ce crezi ca este mai bine, dar iti spun ca poti trata si fara antibiotic, pentru ca si noi am facut bronsolita si am tratat-o fara antibiotic anul trecut.
Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Fetelor, multumesc de intrebare Din pacate, nu stam bine deloc, s-au suprainfectat mucii si a dat-o-n bronsiolita Asta noapte din nou n-a dormit din cauza mucilor, spre dimineata a facut si febra, si i s-a inrautatit respiratia, respira foarte des, a aparut si wheezingul.....asa ca a venit doctorul acasa si a vazut-o. E afectata si o ureche, tot de la muci suprainfectati Asta e! Suntem pe antibiotic si Ventolin sirop, si ma rog la Dumnezeu sa nu se agraveze cu respiratia, ca nu vreau la spital cu ea
Evolutia a fost foarte rapida, exact ca si data trecuta, insa am reactionat noi mai repede si speram sa nu ajung la urgente cu ea.
Va dati seama ca-mi sta numai si numai agatata de gat, scanceste intr-una, se enerveaza ca nu poate respira, tuseste, insa nu ies mucii aia din gat

Ma duc la ea

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

kita....ma bucur ca ai mai trecut si pe aici....pupam baietii mari...
anca...poti sa-i dai si mar copt ca si ala strange la burtica/mucilagiu de orez/ceai de menta...
felicitari pt bursa

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca felicitari bursiero! Eu i-am dat lui edi biotics pt ca avea scaune cam moi si f acide. Dupa10 pliculete s-a reglat f bine scaunul.

Laura sanatate multa micutei!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Steliana e delicios Cris!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

buna seara,

dam si noi un semn de viata, n-am mai scris demult...
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Cristina, ma bucur ca sunteti mai bine...sper sa-si revina de tot David cat mai repede.
Spridusu' f fain filmuletul
Bravegirl, concediu placut! Cand plecati?
Bertha, pupam galusca mica, sa-i iasa repede dintisorii/.
Amalia, sa fie intr-un ceas bun mutarea! cel mai bine e sa stea familia singura (fara parinti/frati/socri/cumnati/veri etc)
Malinas pe unde este? canu am mai citit-o
Anca, bafta la examene, acum sau in restanta, nu conteaza!
Laura, sanatate si voua pt Cati!
Mav, multe imbratisari!!! Ce vesti mai aveti de la ea?

Eu sunt cam obosita, cea mica se cam trezeste noaptea, uneori ii e foame, alteori doar scanceste, nu ma duc din prima la ea, dar daca incepe sa planga nu am ce face...
De vreo luna si ceva e asa, cu foame noaptea... dr zice ca din cauza frigului, ca isi consuma energia mult mai repede. Peste zi incerc sa o "indop" cat pot, iar laptele de dinainte de culcare sunt zile in care nu il bea pe tot... Asta e, doar ca sunt eu f obosita.
Ieri am uitat sania la usa apartamentului, cand am venit acasa cu fetele, am uitat sa bag si sania.... Pe la 7 a venit mama sa ma mai ajute si ne-a luat cu "buna seara buna seara, am venit cu sanioara"...in prima secunda ma intrebam ce sanie, de unde are mama sanie....pe urma mi-a picat fisa...

Eu alerg mereu dupa fete atat acasa, cat si afara... Ana Maria este o mare cocotatoare, mi-e groaza cum o vad ca se suie pe toate alea....se supara cand o dau jos, uneori merge sa o atrag cu diverse jucarii alteori nu. Se ia si Andreea dupa ea, ea care nu a fost asa cocotatoare... Alearga amandoua prin casa, se joaca cu mingea, se chiraie... DIn cauza vremii am stat mai mult prin casa, mai iesim afara asa cu sania, cate putin, ca altfel inghetam.
Ana Maria incepe si ea sa zica diverse cuvinte, intelege aproape tot, tot timpul e cu ochii pe Andreea, o iubeste f mult, se bucura, joaca "bau" cu ea... Ne-am luat si noi borcanul ala cu biscuiti, ii place f mult.

Hai ca inchei aici, eu va citesc pe toate, dar de scris, din an in Pasti...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor multumesc
Kita, cred ca voi cumpara si eu un nebulizator, ma gandesc ca are mai mare efect Ventolinul in felul asta, decat sirop cum ii dau eu. multumesc pentru sfat
Intr-adevar, Bistrita e un oras curat, fara multa poluare, insa e o depresiune intra-montana, o zona umeda si rece, cu reumatisme, dureri de oase etc

Vroiam sa sciu mai multe, dar nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Monicus, multumesc pentru sfaturi
Stiu ca, in principiu, bronsiolita se trateaza fara antibiotic, eu sunt anti-antibiotic de felul meu
Se pare totusi ca sunt cazuri de suprainfectie, cum e cazul Ecaterinei, fiind afectata si o ureche, si atunci medicul a apelat la antibiotic. Si sincer, mi-a fost frica sa-l contrazic pentru ca starea fetei nu mi-a permis.
Problema e respiratia, cum ai spus si tu. Nasul nu mai este infundat tare, adica poate respira si pe nas binisor, insa mucozitatiel sunt pe undeva pe acolo, ca le aud, undeva in jos pe traseu. Si habar n-am ce sa-i fac, cum s-o ajut. Sunt cu ochii pe ea ca stiu ca poate evolua foarte repede. Din pacate nu observ nici o imbunatatire la respiratie si de asta mi-e tare groaza cum vom trece noaptea. Febra nu mai are, asta e bine, dar pe cuvant ca sta exclusiv in brate si plange si se scanceste, n-a vrut sa manance, nu vrea sa bea mai nimik, antibioticul si ventolinul le ia doar cu forta si cu urlete ingrozitoare, tre' s-o tin de nas ca s-o oblig sa inghita
Cam asa ne prezentam....

Am fugit

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Doamne ajuta! Sa treaca mai repede si sa nu se agreveze.
Cand are bronsolita este important sa ii aspiri caile nazale, nu numai nasucul ci si trahea cu ajutorul unui furtunas special subtire, care se gaseste la orice camera de garda. Iti garantez ca dupa ce faci acest lucru cozanacica are sa respire mai usor. FFF eficient pentru aspirarea cailor nazale si nu numai este aparatul numit aerosol. Eu nu sunt adepta antibioticului. Sunt si alte cai alternative pentru a trata bronsolita fara medicamente.
Sanatate multa. Acum tu faci ce crezi ca este mai bine, dar iti spun ca poti trata si fara antibiotic, pentru ca si noi am facut bronsolita si am tratat-o fara antibiotic anul trecut.
Pupici.

Citat:

Fetelor, multumesc de intrebare Din pacate, nu stam bine deloc, s-au suprainfectat mucii si a dat-o-n bronsiolita Asta noapte din nou n-a dormit din cauza mucilor, spre dimineata a facut si febra, si i s-a inrautatit respiratia, respira foarte des, a aparut si wheezingul.....asa ca a venit doctorul acasa si a vazut-o. E afectata si o ureche, tot de la muci suprainfectati Asta e! Suntem pe antibiotic si Ventolin sirop, si ma rog la Dumnezeu sa nu se agraveze cu respiratia, ca nu vreau la spital cu ea
Evolutia a fost foarte rapida, exact ca si data trecuta, insa am reactionat noi mai repede si speram sa nu ajung la urgente cu ea.
Va dati seama ca-mi sta numai si numai agatata de gat, scanceste intr-una, se enerveaza ca nu poate respira, tuseste, insa nu ies mucii aia din gat

Ma duc la ea

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Biotics-ul ce face? Oare sa-i dau? Sau sa las doar ceaiurile? Ma gandesc ca astea sunt naturale...

Bioticele sunt Lactobacili si bifidobacterii, niste bacterii bune care populeaza in mod normal tubul digestiv si care cand se distrug duc la tulburari ale tranzitului. Daca nu va refaceti cu menta, regim si biotice puteti incerca smecta, hidrasec sau debridat. Furazolidonul nu se mai da decat in cazuri extreme, ceea ce la voi nu pare cazul.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, multumesc de intrebare Din pacate, nu stam bine deloc, s-au suprainfectat mucii si a dat-o-n bronsiolita

Aveti grija de voi, din pacate bronsiolita, ca si laringita, la varsta asta e destul de pacatoasa si pentru evolueaza rapid si pentru ca se repeta foare usor dupa ce au facut-o prima data.
Dar acum ati luat masuri din timp trebuie sa va puneti repede pe picioare. Si cred ca e bun un aparat de aerosoli. Sanatate multa!

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mai jos e filmuletul de aseara cu Sara cu bulanele goale, distrandu-se cu tati in canapea...

Mie nu mi se pare deloc grasa, probabil e si inaltuta, poate ...clumina. Si, bineinteles, m-am amuzat la inaltele pe care le foloseste, exact asa se manifesta si Teodora.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput