*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 22
anca_27 spune:
S-a schimbat capitolul? E cam pustiu...
Laura, cum ati trecut noaptea?
Ginye, Alenaid, multzu, cred c-o sa-i dau si eu cateva plicuri, e ciudat inca scaunul, nelegat si cu mucus.
Monicabo, imi faci pofta de bb 2, ce frumos descrii activitatile de la voi din casa.![]()
Ieri am fost la un leagan cu copii cu probleme. Doua prietene dragi s-au mobilizat, ne-am oferit si noi, am mai strans banuti pentru medicamente si jucarii, si trebuia sa mergem in decembrie. A murit insa o fetita de la centru, si-am mers ieri. Doamne, fetelor! Inca nu-mi revin. Primul impuls, dupa 10 minute, a fost sa fug afara, sa plang in hohote, si sa revin. Copii abandonati, cu tot soiul de malformatii, autism, SD, o hidrocefalee imensa mi-a ramas in minte, n-o s-o uit niciodata. De ce niste suflete nevinovate trebuie sa poarte o asemenea povara?
Cei mici, ca cei mici, iti spuneau din privire tot. Cei mari au sarit pe noi. I-am strans in brate si le-am spus ca-i iubesc tuturor, de cate ori am putut in jumatatea de ora petrecuta acolo. Cereau in brate. N-am putut sa-i iau, tot cu gandul ca le fac rau. Le ofer caldura si-apoi fug de langa ei.
Personalul atat de rece... Nu mai zic ca-mi fac pacate... Poate e nevoie de o platosa cand lucrezi si traiesti langa ei... Poate... O strang doar pe z in brate si-i multumesc a mia oara Cerului ca am copil sanatos.
Desi par, nu pot inca sa plang. Sunt impietrita. Si vreau sa mai merg la ei.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
Ramo2007 spune:
Ma doare maseaua...din nou...nu stiu cand ajung la stomatolog...iau din nou antibiotic 
Sara ieri si-a pus ciorbita in cap si a trebuit s-o spalam pe cap aseara...si a dormit tot cu noi ca sa fie cald bine.Dimineata s-a trezit la 8 si acum doarme de vreo 20 de minute.
Filmuletul e facut cam pe bezna ...tocmai facuse bum unul din becuri ![]()
lauramiron spune:
Am trecut cu bine noaptea!!! Am fost la un pas sa mergem la spital, insa a adormit si s-a mai linistit, asa ca am pazit-o si-am numarat respiratia toata noaptea, am tinut-o la mine in brate ca respira ceva mai usor asa ridicata.
Se vede o imbunatatire in dimineata asta, inca respira rapid si greu, insa sunt optimista ca suntem pe drumul cel bun, multumesc Domnului!
Nu mananca, insa ea are rezerve, deci stau linistita![]()
Miky-ea spune:
Laura,multa multa sanatate!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
anca_27 spune:
Draga de Cati! Ma gandesc la voi,
sa treaca repede.
Sanatate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
babyzapi spune:
Eu sunt total impotriva pufuletilor...nu au vitamine, minerale, nimic benefic...doar sare...asa ca nu-i dau. Iar de papat de la noi din farfurie....NEVER daca noi papam ceva gras sau porc sau cu ceapa calita sau prajeli. Si intotdeauna mai intai papa el si dupa aia noi, asa este satul si nu mai vrea sa pape...doar cere painica. Dupa tot calvarul prin care am trecut cu alergia nu ma risc sa-i dau nimic din ce consider eu nesanatos.
Olivia si Flore LA MULTI ANI FERICITI SI TOT CE VA DORITI! 
Bertha wow ce explozie de dintisori in ultimele 2 luni jumate. Lu' al meu nu i-a mai iesit nimic din noiembrie.
Anca si Lauramiron multa sanatate printeselor. SA treaca mai repede raceala si fara alte complicatii 
Anca multa bafta la examene si felicitari
pentru bursa. Nu ne-ai mai zis faza cu termometrul cu mercur.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
babyzapi spune:
Lauramiron ma bucur ca se simte deja o ameliorare.
ici si sa fie si mai bine.
Anca
ii imaginez doar ce-ai vazut...nu am mers niciodata la un orfelinat, desi as vrea.
Printesa01 pe mine m-ar interesa o bona, dar ocazional, adica sambata/duminica, cateva ore. Ai idee cat ar vrea?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
Ramo2007 spune:
Babyzapi,
noi nu ne-am dus deocamdata la dr. recomandat de tine...vad ca bubitele sunt pe trecute...acum sa vedem cum vor fi in continuare si daca mai apar.Ce face Raphael..poze noi...ceva?