*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu mananca mezeluri pt ca nu-i dau...s-a intamplat sa-i dau de cateo feliuta cu paine prajita...nu-i dau frecvent...sunt anti...poftea in mare fel...cred ca fiecare dintre voi a dat macar o dat copilului sa guste din ce mancati,nu? ati vazut ca nu-l poti lasa sa pofteasca...
steli...m-ai pus pe ganduri cu pufuletii...david iubeste pufuletii
eu tot la gandul ca untura este pacatoasa...pana mea...era facuta dinainte de craciun...pana la coada nu este decat grasime si este fff scarboasa...

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris
steli...m-ai pus pe ganduri cu pufuletii...david iubeste pufuletii

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

da, ma... gusta-i inainte sa ii dai. neaparat. ultima punga pe care i-a adus-o sor-mea( ca ea e provideru' de junk) luata de la magazinul de la care ia mereu- erau stricati!!!!!!!, acri, rancezi, nici nu stiu cum sa definesc

nu sunt nici eu aia fixista, dupa cum se vede in film, taxu l-a alimentat cu nutela: ia, tata, borcanul si spala-te in el!.
era borcanul meu, da? Alex nu manaca dulce, pt ca nu ii place, el ia odata dintr-o milka mica-mika si mi-o da miesi eu, ma sacrific, si o manaanc, ce sa fac.

in alta ordine de idei, nu gasesc pila la gradinita. tu-i mama ei de treaba, zici ca vreau sa il inscriu la harvard, nu la o amarata de gradinita de stat

Mergi la inceput

noi ii luam pufuleti de la auchan...au pungi mai mari si sunt ff proapeti...gust mereu din ei pt ca si eu sunt mare fan pufuleti...
eu eram suparata ca nu mi-a zis ca este cu untura, nu ca a pus...doamne fereste....noi oricum gatim separat.....

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, multumesc de intrebare Din pacate, nu stam bine deloc, s-au suprainfectat mucii si a dat-o-n bronsiolita Asta noapte din nou n-a dormit din cauza mucilor, spre dimineata a facut si febra, si i s-a inrautatit respiratia, respira foarte des, a aparut si wheezingul.....asa ca a venit doctorul acasa si a vazut-o. E afectata si o ureche, tot de la muci suprainfectati Asta e! Suntem pe antibiotic si Ventolin sirop, si ma rog la Dumnezeu sa nu se agraveze cu respiratia, ca nu vreau la spital cu ea
Evolutia a fost foarte rapida, exact ca si data trecuta, insa am reactionat noi mai repede si speram sa nu ajung la urgente cu ea.
Va dati seama ca-mi sta numai si numai agatata de gat, scanceste intr-una, se enerveaza ca nu poate respira, tuseste, insa nu ies mucii aia din gat

Ma duc la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Laura, imi pare rau ca e Cati bolnavioara!Pup printesa se se faca bine repede...
Sara a dormit la pranz la ea in patut...s-a mai incalzit in casa...am adormit-o in brate...sper ca diseara sa adoarma singurica, ca inainte de aventura cu noi in pat
Aseara, la 19 Sara a papat un iaurt de la Nestle si 1 banana...apoi la 21.30 250 ml laptic cu cereale.Mama zice ca mananca prea mult...cum si iaurt si banana ca cica se face obeza...cum sa nu-i dau copilului sa pape?Are cam 10 kg - 10 kg jumatate mie mi se pare ok...nu e umflata...o sa pun un filmulet de aseara dinainte de baita...isi facea de cap in canapea, la bulanasele goale

Mergi la inceput

off...ce de pui bolnavi,.....si primavara inca nu a venitcuc vremea ei schimbatoare...
laura...pupici pt cati....sa se face repede bine!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicute!
Laura multa sanatate lui Cati! Imi pare tare rau ca ati luat-o de la capat cu asta! Sa mearga spre vindecare si sa ne dai vesti bune!
Bertha doamne ce noapte! Iti tin pumnii sa iasa mai repede si caninii aia si sa scapati! Noi suntem abia la inceput.....are tot aia 4 dinti aparuti pana la 11 luni...si acusi face 1 an si 3 luni. Noi asteptam sa intram la gradi pentru urmatorii
Printesa pup murdariciul mic! Mi-a facut pofta.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai jos e filmuletul de aseara cu Sara cu bulanele goale, distrandu-se cu tati in canapea...

http://family.webshots.com/album/575769112VOLeqn?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

LAura imi pare rau sa aud cum va chinuiti; eu la Andrei, baiatul cel mare in cazuri de astea foloseam aparatul de nebulizare, bagand ventolin in aparat; Vad ca esti in Bistrita, deci acolo e clar o zona mai curata, fara praf (eu in perioada de boala cu Andrei numai la asta ma gandeam ca stau in Bucurestiul asta infect si de asta mi se intamplau toate).Rabdare, caci or sa treaca iar Andrei vad ca e bine si nu am mai folosit aparatul de prin iunie 2009;

Despre Vlad pot sa va spun ca avea la un an 9700gr si la un 1 si doua luni 9600gr. Mergea singur pana sa implineasca 10 luni, si acum imi cotrobaie toata casa;
e cuminte, dar sa nu il ingradesc intr-o singura camera ca e jale; vrea numai openspace, chiar daca se joaca in sufragerie de ex, vrea sa stam cu usa deschisa;
e foarte greu cu somnul de pranz al fratelui caci il trezeste aruncandu-i jucariile din patut in pat pana il trezeste, si in general nu este un copil somnoros; avem, hai sa spunem ca cinci dinti (al cincilea i-a dat saptamana trecuta), se trezeste si de 4-5 ori pe noapte, se ridica in picioare si urla, asa ca eu trebuie sa ma duc la el si sa il intind in pat si sa ii dau o jucarie preferata, pe care uneori o mai si arunca din patur, insa noroc ca frati'su doarme lemn, ca mine adica, si nu il aude (pe mine ma trezeste sotul si imi spune ca plange Vlad:));
Am terminat cu vaccinurile, saptamana trecuta i-am facut priorix, si mai am de facut ultima doza de prevenar (cred ca o sa o fac in sept, inainte de a incepe cresa, si mi-a mai zis dr. de varilix, contra varicelei; dr. nu e de acord sa ii fac inainte de intrarea in colectivitate a vaccinului contra hepatitei A)

Moftangiu la mancare grupa mare, ma enerveaza ca atunci cand e obosit nu mananca, iar in somn nici atat sa il pot pacali cu lapte la biberon; De fapt nu are rabdare sa stea la masa, iar eu am instituit regula asta, sa nu imi manance nimeni prin toata casa;

IMi pare rau ca nu am apucat sa va citesc in anul care trecut, dar mi s-a parut un an foarte greu; acum am senzatia ca mai respir si eu (mi-a adus mosu' masina de spalat vase si am senzatia ca huzuresc);

Va pup si va imbratisez cu drag, si va trimit la fiecare un dram de sanatate pe care sa il presarati peste copilasi, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetele, noi suntem ok. Laura, imi pare rau , sanatate multa!
A terminat-o cu febra ieri noapte si ieri pe zi a trantit 5 (sau 6?) scaune apoase, verzi deja printre ultimele. Am fost si la medic, in gat nimic, ne-a dat furalizadona (sau furazolidona, le incurc vesnic), insa nu i-am dat-o, am facut ceai de afine, menta si chimion, la inceput cu forta, apoi luat de bunavoie. Azi a facut moale, nu apos, dar normal la culoare, suntem inca la regim, cat mananca din el... Biotics-ul ce face? Oare sa-i dau? Sau sa las doar ceaiurile? Ma gandesc ca astea sunt naturale...

Corina a plecat?

Speedy, sustin si eu campania `Sa fim mai toleranti!`. Ce ne-am gasit noi doua...

Multumesc fetelor ingrijorate si care-mi tin pumnii pt examen.
La cel de azi nu merg. O sa merg la restante, asta e. Colac peste pupaza, ieri ma suna soatza sa-mi spuna ca mi-a luat banii de la contabilitate. Imi storc eu creierii, ce bani? `Pai ai luat bursa.` Am trait s-o traiesc si pe asta. N-am luat nici o bursa in viata mea, si pentru unele chiar am tras, si acum, poftim. Cineva acolo sus ma iubeste si eu ma tot plang pe-aici.
De fericire si de amintire, am luat 2 scaune la bucatarie. Sa ma uit la ele si sa-mi aduc aminte de bursa.

Kita, s-o folositi sanatosi!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput