*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Of, ANCA, imi pare rau ca zibe e bolnavioara... Ai reusit sa vezi ceva in gat? Si eu sunt nula la chestii din astea, nu-s in stare sa vad nimic in gatul copiilor, desi am incercat! Tinem pumnii maine la examen, sa treaca cu bine si sa ajungi la... doctorat!

BEBECRIS, sa se faca bine David cat mai repede. Alergiile astea sunt tare pacatoase. Noi am facut teste pt Anastasia asta-toamna (dr suspecta ca lipsa poftei de mancare ar fi legata de vreo intoleranta alimentara/alergie) dar nu i-a iesit nimic la alergenii importanti (30). Ce m-a mirat a fost ca nu am platit nimic pt testele respective (de sange).

multa sanatate, Cati de LAURAMIRON!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

OLIVIA, la multi ani, bucurii, sanatate... tie si minunii tale si tuturor celor dragi!

La multi ani si celorlalte sarbatorite, Flore si Ireen!

P.S. Browserul asta nu ma lasa sa pun calumea emoticoane!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

olivia tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa ai langa tine pe cei dragi intotdeauna.

lauramiron, anca sanatate multa.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

LA MULTI ANI,draga Olivia sa ai parte de tot ce-i mai frumos,sa fii sanatoasa,voioasa,iubita si fericita alaturi de familia ta frumoasa!Va pupam cu mult drag.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

V-ati ascuns sub plapuma de frig?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Sanatate multa cozonacicelor dragi bolnavioare, Zibe si Cati! Sa scapati cat mai repede de virusache!
Bertha, ce rapid ati umplut gurita de dintisori! Felicitari! Inca un pic si ati scapat.
Bebecris, eu nu as da vina pe sarmale, poate numai daca erau mai vechi. Mie tot rulada aia din comert mi se pare mai problematica. Si as fi atenta pe viitor si la antibioticele din clasa din care era cel pe care i l-ai dat. Ca s-ar putea sa fi avut reactii si ala.
Corina, voi ce mai faceti? Sper ca ati scapat de infectie.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Printesa, se cunoaste ca sunt baieti si sunt doi mesteri, il invart acolo pe toate partile. Teodora dupa ce i-a cazut in cap nu s-a mai apropiat de el.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

piept de pui a mai tot mancat...sarmalele erau facute cu untura de porc...ospamox este o amoxicilina...david a mai luat amoxicilina si nu au fost probleme...untura este singura vinovata....e posibil sa fie alergic la porc...oricum untura este f grea si ciudata pentru un adult dar pentru un copil de un an...asta este ...neglijenta....oricum...marti seara imi venea sa o strang de gat...

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Sanatate multa cozonacicelor dragi bolnavioare, Zibe si Cati! Sa scapati cat mai repede de virusache!
Bertha, ce rapid ati umplut gurita de dintisori! Felicitari! Inca un pic si ati scapat.
Bebecris, eu nu as da vina pe sarmale, poate numai daca erau mai vechi. Mie tot rulada aia din comert mi se pare mai problematica. Si as fi atenta pe viitor si la antibioticele din clasa din care era cel pe care i l-ai dat. Ca s-ar putea sa fi avut reactii si ala.
Corina, voi ce mai faceti? Sper ca ati scapat de infectie.

Poze Craciun
Povestea nasterii

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

bebecris, alergia poate fi de la ORICE.
parerea mea umila este ca grsesti mai mult dand mezel unui copil de 15 luni, decat a gresit soacra ta ca a pus untura.. cata untura a putut sa puna la o oala de sarmale? si cata a ajuns in aia 3 dumicati de paine inmuiati in zeama.
ALex face a mancat pufuleti bine mersi, pana intr-o zi cand s-a umplut de urticarie. Daca nu e alergie la ou, lapte, par de animal.. exista alergii care vin si pleaca; pana pe la 7-8 ani copii sunt predispusi la urticarii

FEtelor, no offense, este o concluzie GENERALA, deci nu atac pe nimeni, dar in ultima vreme asa am senzatia ca sarim prea usor ca cautam vinovati pt orice se intampla in vietile noastre.

e o atmosfera generala, toata lumea e nervoasa, sarim prea repede sa judecam.
CAnd te superi pe cineva, nu iti faci rau decat TIE, pt ca tu suferi, si iti faci sange rau.
Gagici, luati viata mai usor!!! GAsiti fericirea undeva.. ( io am gasit-o in farmville, cand m-am necajit pe forum :)

va pun un film, ii dau lu' mancaciosu sa haleasca, si revin cu filozofiile mele de viata

sariti repede pe el, ca stiti ca le sterg dupa cateva ore.. vedeti ca acolo mai este unul, facut acum vreo luna.si ceva. parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

[hopsi eu] dupa o noapte graoznica. S-a trezit mititica din sfert in sfert de ora, a gemut si s-a vaitat ca o babuta. Sper sa apara si ultimii 2 canini, sa luam o pauza.

Anca, Laura, ce fac azi papuselele?

Bebecris, eu l-as feri o perioada mai mare de mezeluri. Nu conteaza de cate ori a mancat, in primul rand, organismul se poate sensibiliza in timp, si in al doilea rand, conteaza cum au fost depozitate inainte sa le cumperi tu. Eu si lui Darius ii dau f rar mezeluri si are aproape 6 ani. Nu vad ce aport deosebit ar avea, ba chiar contin o gramada de nenorociri. Mi se pare ca pot fi inlocuite usor cu multe alte alimente mult mai sanatoase.
Despre untura nu mai comentez nimic.
Astazi cum se mai simte? Au mai aparut pete?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput