*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani Olivia si Flore! Sanatate si bucurii cu carul!

Avem 2 canini! Am avut o noapte f grea, dar ma consolez ca poate ies si ceilalti in curand. La un an avea 6 dinti si, in 2 luni si jumatate, a capatat 2 incisivi, 4 maselute si 2 canini.

Printesa, scumpi foc baietoii tai.

Mariana, mai, destept foc baiatul tau, stie ce sa aleaga de mic! Am vazut pozele, un dragalas motatul mic.

Daniela, stam rezonabil cu mancarea. Adica dimineata nu papa decat cateva cereale Cheerios, dar la pranz si seara mananca mai bine. Aseara chiar a mancat f mult, facuse o burtica mare-mare. A mancat o portie considerabila de pilaf, iar cereale si o juma' de punga de pufuleti. Stie unde-s cerealele si cere la fiecare masa, face scandal daca o refuzam. Vreau s-o cantaresc zile astea.

Otilia, ce mai fac acadelele? Dar leutul cel mic? Te mai necajeste?

Revin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eeeeiii cine petrece astazi !!
LA MULTI ANI OLIVIA !!!Sa ai un an cu multe bucurii si sanatate .Distractie placuta cu baietii tai

LA MULTI ANI FLORE!!Aniversare frumoasa si tie

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mersi Ginye, se vede ca-s varza... si-nca m-am concentrat sa pun bine `i`-ul si `y`-ul.
Z e cu febra de ieri, si azi-noapte, azi doar subfebrila si cu diaree. De mancat aseara ceva paine cu branzica, si baut laptic cu cereale si biscuiti, azi n-a vrut nimic decat tz. Inca. Sa vedem mai incolo... Tre sa fac cumva sa ma uit si-n gat, desi habar n-am ce tre sa vad. Ieri am auzit expresia `poate nu e rosu, doar putin rozaliu`. Deci, daca reusesc sa arunc o privire in gatul ei, cu toate ripostele de rigoare, biensur, ce-ar trebui sa vad, care e diferenta intre normal, rosu si rozaliu? Mai bine-o duc la tanti pediatra...
Si maine am cel mai crunt examen, soatza e prinsa si el cu sesiunea... si toate sa fie la acelasi nivel ne-am si harait de dimineata... dupa ce aseara mi-a adus tort ca l-a vazut ca-l chema ca pe mine, sa-mi faca surpriza. Diseara vin Silvia cu tati, desi m-am certat si cu ei la tel, ca vin, ca nu vin, ca vine doar ea, ca el se plictiseste, ca n-are table online cum are acasa. I-am zis sa stea acasa. M-a sunat la o juma de ora ca ajung diseara.
Cu cine sa ma mai cert azi? Sunt dusa...
Tre sa va zic cum sparse z aseara termometrul cu mercur, si ce facui cu el. Cu mercurul. Da` ma trage de pantaloni...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca multa sanatate zibelinei. Poate dupa ce scapi de sesiune te ma relaxezi putin. Mai ai multe examene?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI MAMICILOR SARBATORITE ASTAZI!Sa fie sanatoase si fericite alaturi de familii!
Acum m-am trezit cu puiuta...e tare bine sa dormi la pranz...si langa puiut!
Cred ca mai apar dintisori ca de ieri e cam agitata...nervoasa, nu-i intri in voie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si noi mucoase a inceput Rebeca weekendul trecut si apoi a pasat mucii catre sora-sa, care asta noapte a fost varza N-a dormit mai deloc, mititica, nici nu avea cum, ca abia putea respira. Si avem si gingii super inflamate, deci tacamul e complet Ce-i drept, nu i-a mai iesit nimik de la Craciun, suntem tot cu 8 dinti.
Bertha, dar stiu ca a fost ceva activitate in gurita Ioanei in ultima vreme, woow multe eruptii!! Hai ca mai sunt 2 canini si luati o pauza lunga

La multi ani Olivia si Flore26!! Sanatate si multa iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI, OLIVIA SI FLORE!!!
noi suntem bine...tinem regim, bem lapte NAN HA, luam calciu si aerius...dimineata am vazut cateva bubite pe obraji...in rest este ok...este fff obosit...doarme de la ora 14...nu am iesit afara pt ca am facut curat si i-am facut si lui niste supa crema de legume cu crutoane...as vrea sa iesim un pic dupa ce papa...ne-am odihnit cat de cat....david a dormit f bine pana la 9.30...
am aflat pana la urma care a fost cauza alergiei...duminica am mancat niste sarmale facute de soacra..david imi tot dazdea tarcoale si i-am dat 3 bucatele de paine inmuiate in zeama...ee...abia ieri mi-a spus soacra ca erau facute cu untura...
asta in masura in care eu duminica le povestisem cum manaca david painica cu gust de sarmale....

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

poate intereseaza pe cineva...dati linkul mai departe poate asa ajunge la cineva care poate dona un banutz:

http://asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara are numai 4 dinti...si cred ca mai sunt pe vine...dar nu stiu care, ca nu ma lasa sa ma uit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare, pustoaicelor
Va multumesc pentru urari
Azi fac cinste, va invit la golanit

Urez si eu la multi ani cu sanatate mamicilor sarbatorite ieri, respectiv alaltaieri Flore Ireen

Cu sanatatea stam ceva mai bine, slava Domnului. Sanatate multa la toata gasca de mamici si bebici

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput