Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
'neatza pepenime!!
mai3, am citit linkurile care le-ai dat. Interesant. Eu urmaresc de ceva vreme incoace emisiunile de pe NG cu spatiul, pamantul si luna, si incerc pe cat posibil sa ma pregatesc fizic
caci parca sufleteste ma simt tot mai pregatita de ceea ce va urma. Mie nu imi este foarte frica, inca nu imi dau seama de ce
.
dia
fetita dulce sa treaca durerea de la dintisori!
Noi suntem bine, multumesc lui DD ca Matei sa mai linistit si cu dintisorii, imi mai arata uneori in gurita unde il doare insa nu plange, nu are un disconfort foarte mare.
Am o veste si eu
Matei il striga pe Stefan "Ma-ma-nnn"
. Cu mare drag am asteptat acest moment, uneori ma gandeam "oare cum o sa reuseasca sa-l strige?" avand in vedere ca este un nume usor dificil, pentru Matei zic. Si uite ca minunea sa intamplat! Are o voce minunata si este cum nu se poate mai dulce.
Ma striga si pe mine, "ma-ma" asa...silabisit, apasat si cu accent mai mult pe a decat pe m.
Se rusineaza, constient fiind ca nu poate sa zica cuvintele asa cum ar trebui, si nu poti insista sa repete. Dar chiar si asa, imi salta inima cand ii aud glasciorul cristalin.
Matza noastra, care pana acuma statea prin curte, si nu avea voie in casa...si-a gasit un aliat, pe Matei...si sta nerusinata pe pervaz, miauna si il sensibilizeaza pe asta mic...astfel incat...e musai sa-i dam drumul in casa... Si uite asa, m-am ales cu o pisica moale, pe care Matei o foloseste pe post de perinita, o smotoceste si sta bot in bot cu ea de ma ia cu fiori pe sinea spinarii.... 
Fetele cu pisici in casa, plsss incurajati-ma nitel ca eu recunosc ca nu imi plac animalele, mai ales pisicile.... si am in cap tot felul de scenarii cum copilul se imbolnaveste de la pisica...
Va doresc o zi minunata! linistita!
Pana la reauzire, numai bine!!!
proud mummy
AnnaBaby spune:
Camy stiu ca e nasol sa nu suferi sa te vezi in oglinda si sa nu intre nimic pe tine,dr incearca sa vezi partea cea buna a lucrurilor, nu are importanta cum arati acum, ci cum te simti ca proaspata mamica! Cu rabdare o sa ajungi din nou cum erai. Cat despre unghie, mult curaj, nu poate fi mai rau decat ceza, nu?
Ana_a felicitari pt MA-MA si pt noul "membru" al familiei, vad ca tu nu esti multumita ca sta pisica in casa, dar ai fost tare simpatica la povestit cum il impresioneaza ea pe Matei!![]()
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Intrebare: mai e vreun copil care vomita foarte usor daca se ineaca sau daca plange mai tare? Tre sa ma ingrijorez? Ioana daca plange oleak mai tare da in tuse si inevitabil in voma. Sau daca se ineaca putin cu ceva, lichid mai ales, la fel vomita. Si asta se intampla foarte des. Saptamana trecuta a fost si cu raceala, ok, dar chestia asta se intampla de vreo 2 luni, 3, sa zic, nu dintotdeauna. De ce?
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
dr_anca spune:
Neata!
Intru si eu rapid ca sotul are o perioada mai usurica la treaba si e pe acasa mai mult asa ca nu am timp de forum.
Ce urat e afara 
Felicitari Katalyna pentru achizitia storcatorului sa-l folositi cu spor!
Camy
, poate accesoriile care le cumperi te vor face sa te simti mai bine. Nu stiu cate mamici au fost multumite de cum aratau la botez, dar sa stii ca Flavius va fi atractia principala si tu o mamica fericita si implinita 
Intru sa o consolez pe Ana
.Noi prezentam una bucata motan de 7 ani si una buc pisica de 6 ani cu care Sara e cea mai buna prietena. Pai cnd intra copilul meu in casa alearga incaltata la pisici sa le iubeasca ca de fiecare data cand ne intoarcem de pe undeva ii zic ca pisicile o asteapta acasa. La noi este concurenta la iubirea lui mami si pentru asta mai sunt imbrancite si alergate sa nu se mai alinte dar convietuiesc foarte bine impreuna copilul si pisicile.
Motanul o asteapta deseori sa vina la nani si sta la capul ei cateva ore pana cand il matrasesc eu.
Nu a facut nici o boala din cauza lor dar nici ele nu au avut nici o boala de cand e Sara. Mancarea e suspendata si de fiecare data cand ajunge la ea degusta cu placere boabe de ale lor si varsa si apa cateodata. Cu nisipul am avut probleme pana cand s-a obisnuit ca e olita lor si asta basta ( dar tu o dai afara deci scapi de o problema)
Eu nu am avut animale cat am locuit cu ai mei si le-am simtit lipsa si nu am dorit ca sa pateasca si copilul meu la fel asa ca vom avea intotdeauna animale pe langa noi.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva ce ti-am povestit dar eu imi doresc un copil iubitor de animale si nu unul privat de ele Eu cum stau la bloc consider ca pisica e unica varianta de animal acceptata in casa de mine( momentan) ![]()
Va pup si o zi frumoasa !
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
AnnaBaby spune:
Am uitat, azi implineste si Ioana un an jumate, si am masurat-o si cantarit-o: 82cm si 10.4 kg. La greutate a scazut acuma cu raceala, ca se apropia si ea de 11 kile, da na, macar nu a scazut sub 10.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
pica1 spune:
ANA eu am pisica de vreo 9 ani. Am tinut-o mai intai la apartament, iar de 2 ani o tin la casa. De cind m-am mutat, pisica iese la plimbare afara, dar in rest sta in casa. Cind s-a nascut Sebi, nici macar nu se apropia de lucrurile lui, adica lasam centru lui de activitati pe jos, iar pisica nu se atingea de el, il ocolea. Si acum evita sa stea prin preajma lucrurilor lui Sebi, in schimb se lasa calarit si tras de coada si batut de Sebi, chiar vine si il cauta. Eu incerc pe cit posibil sa urmaresc cind Seb jumuleste pisica ca sa ii curat miinile de parul pisicii.
Kimmy spune:
Buna dimineata!Noi abia la 10 ne-am trezit 
Mai e cineva la
la ora asta tarzie? ![]()
Noi tot bine,vad ca ne-au ocolit virusii sau alte minuni deocamdata.Eu n-am cablu,dar am auzit ca la Cluj e nebunie cu vaccinarile impotriva gripei
,se sta cate 3 ore???
Nu vroiam sa scriu,ca de obicei dupa ce postez,se asterne o liniste cumplita pe forum ![]()
Vroiam doar sa zic,ca asa sunt de frumosi pepenasii!!!Superbi!
Am pus si eu cateva poze,cate am reusit sa adun de ici-colo,ca nu mai pusesem din august.
Azi cred ca dau o fuga la
,ca nu mai am detergent,in rest,leneveala 
Va pupacesc!
PS Pica,e mortal Sebi,the yes man.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
KIM - am venit sa fac galagie. Ca si eu cre' ca daca scriu eu se asterne linistea ![]()
Acuma tre' sa vina MadaMax, ca si ea crede ca daca scrie ea se lasa linistea.
Si dupa Mada, vii tu iar sa faci glagie si uite asa demontam un mit ![]()

Talciocul meu
Chuny spune:
Nu-i adevarat! Cand scriu EU se lasa liniste 3 zile! ![]()
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Irda spune:
Salutare dragelor!
Hai ca sunteti dragute cu ....cata liniste se face pe forum dupa ce scrie una din voi!

Si Antonia vomita daca plange mult.....daca se ineaca cu ceva , nu!
Multumsc pentru comentariile la poze!