Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 6
katalyna spune:
buna fetele!
moni
http://www.alocatie.ro/ un vot pt marirea alocatiei
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
camy
de ce nu cauti sa-ti iei o pereche de pantaloni si o bluzita mai eleganta. si eu am cautat de mi-a venit rau pana am gasit.
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Noi suntem bine, tare maraite si cu treziri dese noaptea, ca acum ne ies si caninii de sus, deja au spart gingia, deci mult nu mai este. Nu prea am noutati, totul e ok.
Am doar o lipsa totala de inspiratie la ce-as putea sa-i mai dau de mancare seara. Ceva idei?
O seara buna va doresc, ma duc si eu la o baita, ca Miruna e la plimbare cu bunicii.
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
struluta spune:
Camy: la fel cum spunea si katalyna, o sa fii ok si cu o pereche de pantaloni cu o bluzita, la fel am fost si eu![]()
maitreyi spune:
A TREIA PROFETIE DE LA FATIMA
Dumnezeu sa ne binecuvinteze! 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
maitreyi spune:
APARITIA SFINTEI FECIOARE 16.12.2009
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
vias spune:
mi-am cumparat o rochita...destul de uratica, dar macar intram in ea si burta nu imi iesea asa tare in evidenta...

O sa merg maine sa-mi cumpar si ceva accesorii...ca e asa de simpla rochita..
...macar sa mai pun o margea, o bratara, un cercel frumusel...
apoi...o sa merg la spital sa ma taie la picior...am o unghie incarnata...merg maine ca sa nu merg schiopatand la botez...si apoi vreo 3 zile o sa stau in casa...ca o sa am ditamai bandajul...
...abia astept sa vina botezul ...sa-l vad si pe Flavius crestinat 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
katalyna spune:
camy ma bucur ca ti-ai gasit rochita. ce culoare e? daca zici ca e simpla, cauta-ti ceva accesorii mai 'stridente' si lumea nu se uita la burtica ci la toata mamica frumoasa si aliganta
nu te mai stresa, o sa iasa totul bine si frumusetea o sa faca baie alaturi de o mamica bucuroasa si implinita
katalyna spune:
ce nasol cu unghia :( am patit si eu asa la o nunta acum vreo 4 ani si in octombrie eram singura incaltata in sandale, era si-un frig afara, dar nu suportam nimic in picior (eu n-am fost sa imi ia coltul de acolo) si vreo 2 luni am mers numai cu o per de adidasi, singura pe care o suportam.
vias spune:
Rochia e urata...urata...nu-mi place,e in dungi...alb cu negru... dar era singura in care intram...am mai gasit una care imi placea, era chiar frumoasa...dar avea un pret de ma lua cu ameteala....
Cu unghia...ce sa zic????...acum nu pot sa merg decat cu o pereche de adidasi...dar la botez nu o sa pot sa merg sport
...asa ca...la taiat cu mine...si imi este atat de fricaaaaaaaaaaa....stiu ca doare anestezia...dar o iau pe Bujo cu mine 

![]()
![]()
Pupici!
O saptamana frumoasa!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE