Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 5
Tecky spune:
Nici noi nu ne vaccinam!!!!
Irda ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre voi!
Noi am fost la ziua socrului si suntem cam obositi,maine voi scrie mai mult.
Va pup
gallyb spune:
Nici noi nu ne vaccinam!
Noi suntem mai bine, azi a fost a treia zi de febra, care nu a trecut de 37.8. Pediatra a zis ca circula o viroza printre copilasi, care se manifesta doar cu febra mare.
struluta spune:
Multumax pt raspunsuri cu vaccinul
Nici eu nu am deloc convingerea ca e ok sa faci vaccinul, sotul l-a facut ca i-au vaccinat in masa la fabrica, . Au facut si vecinii nostrii, iar dupa vreo 2 sapt vecinul a zacut in pat vreo 10 zile cu febra mare + facuse si aprindere de plamani
Colac peste pupaza, mai primesc si mailuri de genul asta:
Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il sagit dun des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, larthrite rhumatoïde et le lupus. Il sagit de ladjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.
Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. Cest la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de limmunité qui rend le virus capable dune beaucoup plus grande létalité .
Virusul H1N1 omoara provocand o furtuna a citokinelor, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à sétendre, augmenter la dose jusquà 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce quon appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir limmunité. Leffet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante. ( La meilleure est lhuile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », lextrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential
Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.
Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.
Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)
struluta spune:
In rest binisor, eu am avut 2 zile in care am dat numai teste de inchiderea primului semestru, care au reusit surprinzator de bine. Acum ar trebui sa ma concentrez din nou la ex de engleza, atestatul de fapt, poate reusesc sa-mi inchei socotelile si cu facultatea.Macar de un stres de as scapa.
Am vazut poze cu pepenasi scumpi (scuze ca nu nominalizez, dar sunt epuizata) si una bucata Sebisor care e f "afirmativ" la orice![]()
Cami, nu te stresa cu botezul, sunt sigura ca va fi ok, nu are de ce sa nu iasa bine cand crestinati asa un soare scump, si de nasi nici nu am zis nimik

minunea...si pe tine![]()
Am mai vrut ceva, dar m-au lasat neuronii
gallyb spune:
Xenia azi a implinit un an si jumatate, nici nu-mi vine sa cred....
Am pus si noi cateva poze pe picasa.![]()
Noi ne uitam la toti pepenasii, dar nu apuc sa comentez nimic. toti sunt scumpi foc.
katalyna spune:
buna fetele!
azi mi-am luat storcatorul si mi-am facut un suculet delicios
maine imi aduce tata mere si morcovi de la tara. david e foarte incantat si cred ca nu i-ar mai trebui mancare
iar ioana nu vrea sa bea din cana cu pai ci din paharele noastre cu paie
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna buna fetele! azi mi-am luat storcatorul si mi-am facut un suculet delicios iar ioana nu vrea sa bea din cana cu pai ci din paharele noastre cu paie![]() ------------------------------------------------------------- aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg |
sa-l folositi sanatosi!!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
peste o saptamana e botezul, abia astept sa-l bagam la apa
...
Pana atunci eu tot fara haine de botez sunt, si iar s-a stricat nenorocita aia de masina..

....mergi in oras daca ai cu ce 

aseara am mers cu Pustache pe jos...ne-am intors cu troleul...vai de
nostru...
Ieri am fost la Cheile Gradistei unde facem botezul...am pus totul la punct, sper sa iasa cum trebuie....
Ca pup!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Alina Maria spune:
Dragele mele , noi am vaccinat amandoi copii in doua etape asa se face aici caci cica ar fii fost inpactul prea mare daca se administra tot odata .
Copii au facut febra de la el in noapte si ziua urmatore si atat .
Eu am fost si am vorbit cu dr. special despre asta si la advizul lui l-am facut .
Desi a scazut nr. de bolnavii la aceasta gripa el se asteapta ca in martie sa urce , odata cu venirea primaverii .
Fiecare face cum crede mai bine , prietena mea nu a facut la copii cand trebuia si acum nu mai are posibilitatea sa-l primeasca si sta cu morcovul in c... ca ce se face ea daca da gripa peste ei . Asa eu stau mai linistita am facut tot ce am putut sa-i protejez .
moni_or spune:
ALINA, la voi e alta situatia in Olanda, aici faimosul vaccin romanesc, singurul care se gaseste, nu e recomandat copiilor sub 16 ani, pentru ca nu au fost facute testele necesare, deci e exclus sa vaccinam copiii. Iar la alea straine nu avem acces, ca nu s-au importat.
Bine, eu oricum tot impotriva vaccinului astuia sunt, ma enerveaza si pe mine spiritul asta de turma cand vad ce cozi sunt la Matei Bals, desi exista vaccinuri si la medicii de familie... Iar la mine chiar nu se pune problema, dat fiind ca sunt insarcinata.
KATA, sa folositi sanatosi storcatorul!
CAMY, sunt sigura ca va iesi minunat botezul! Cat despre masina, nasol rau, si a mea a fost in service aproape o luna si stateam inchisa in casa ca la mananstire... (ca de unde stau eu chiar numai cu masina poti merge in oras)
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)