Pepenasi de iulie-august 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata!

Sunt la scoala, imediat dau un test
Multumim de comentariile la poze, nu am mai reusit deloc sa intru, ieri am fost tot la scoala. Tot ieri l-am lasat pe Bogdanutz prima data cu o vecina, o potentiala bona ocazionala si a a fost ok.

gasca, poate reusesc sa intru mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Rapid o intrebare: tot nu va faceti vaccinul AN1H1? Vad ca a inceput lumea sa se vaccineze grup(efectul de turma), si sotul mi-a sugerat sa ma vaccinez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!

Eu as face vaccinul dar mi-e teama. Eu dupa un antigripal (gripa comuna) am facut boala a doua zi, cu tot tacamul (herpes, dureri musculare, etc.)

Acum dupa asta, am inteles ca e posibil sa se faca o forma mai usoara, dar ce fac eu la copii cu gripa pe mine???? ca pt. ei nu e vaccin....

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!
Un an nou fericit, cu multe impliniri si sanatate!

Noi ne distram...butoi-out of butoi, butoi-out of butoi...an so on

In ultima saptamana m-am "distrat" cu febra Dariei....febra oleaca pana-n 40 C, 4 nopti de paza si o tuse pana la voma

Am mai citit p-aici si cand am vazut cati cpilasi mai mari si mai mititei sunt cu vricela....am zis...hait! asta o fi...

Dupa ce am asteptat-o 4 zile sa apara o eruptie ceva,m-am apucat sa-i dau fetii antibiotic ca nu scapa e o febra si o tuse urata...la 2 zile ii apar bubite pe corp,dar dupa a 2-a doza de antbiotic n-a mai facut febra

Ieri am luat-o de-o aripa si la dr cu ea....m-am dus bou si-am venit ...2 boi
Tusea...cica e pe trecute asa a se "drege" si cu sirop chior de patlagina, la plamani e ok, febra...o fi fost ceva viral, bubele.....n-au legatura cu cele mai sus mentionate....cica au mutra de alergie la ceva nu de varicela!
Partea buna in toate astea e ca prntre picaturi am reusit s-o aduc mai aprope de casa cu gradi....ca pierdeam 2ore e zi numai s-o duc si so aduc de la gradi si o mai caram si pe Antonia dupa mine si ca daca e alergie ii trec bubele in cateva zile nu in 2 saptamani ca la varicela!
Asa ca speram ca pe un a marti.....maxim miercuri sa incepem gradi noua.

Antonia e sanatoasa, multumesc lui Dumnezeu! A inceput sa lege mai multe cuvinte in propozitii
Prima propozitie de 4 cuvinte a zis-o saptamana asta. Taica-su mancase toate ouale prajite din farfurie si a l-a intrebat...
"Nu mai ai oua?"
La inceput am picat pe spate de ce propozitie a bagat...si mai apoi m-am tavalit pe jos de ras de intelesul propozitiei! Mama zuza, ce mai!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si pupicei sa se faca repede bine!

Anka......multa sanatate cu umarul....poate-i gaseti remediu ca-i tare nasol sa nu te poti misca in voie!

Pica....super tare Yes Man-ul tau!
M-a distrat teribil...cate era el dispus sa faca!

Mona.....condoleante pentru buni a ta!

Mada......ma bucur ca au trecut printesele peste faza mai nasoala a varicelei! La voi cat se recomanda sa se tina copilul acasa din colectivitate?

Sun.....pupicei multi si tie si minunii de Thea lungana si vorbitoare!

Sursu si Flo.....in legatura cu vaccinul antiporcina de la noi....am intrebat-o pe dr aseara si i-a zis asa...."daca nu se recomanda copiilor sub 16 ani de ce ar fi bun pentru adulti....diferenta intre 16 ani si 18+ e destul de mica"
In concluzie, ea nu il recomanda si nici nu si-l face!

Pupicim toate fetele si toti pepenasii fara exceptie!

P.S. Pupicim inclusiv pe sora nostra de butoi Boticelinne cu principesa din dotare!
Las' ca iesim noi dn butoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare gagici,

Sper ca ati avut Craciun fain si un 2010 asa cum vi-l doriti!

AnnaBaby, Matei are nasul infundat putin, e pe trecute deja.
El nu face febra sau alte simptome, chiar joi am fost la control si doctorita de aici mi-a dat un sirop, care l-am incercat si inainte da e frectie la piciorul de lemn.
Eu ii dau Paracetamol Sinus, pe prospect scrie ca nu se da pana la varsta de 5 ani, dar eu i-am dat.
Si ii desfunda nasul, se odihneste si el mai bine pana ii trece.
Cand am incercat cu siropul astora de aici, nici o schimbare, si saracutul facuse diaree, nu manca nimic decat iaurt cu putin biscuite, nici ceai sau lapte nu vroia.
Intreaba medicul daca poti sa-i dai paracetamol, poate nu paracetamol sinus, nici nu stiu de cate feluri aveti paracetamolul in tara.
Sanatate maxima va dorim!

In rest noi suntem bine, ocupati si iar ocupati, chiar si acum cand scriu Matei trage de scaun, se chinuie sa acapareze calc.
Sa aveti spor in toate, sanatate multa!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Natiiiii, ce bine ca ne mai dai si tu vesti ! Sanatate maxima la cupil si multi !

Irda, o mie de sa iesi de tot din butoi, ok? Sanatate fetelor! Felicitari pentru propozitia de 4 cuvinte a Antoniei ! Super fata ta! Cum merge cu scoala aia de masaj terapeutic (sau cum ii zicea, ca nu am retinut exact )? Bine ca ai reusit sa muti fata aproape cu gradi , ca tare nasol e sa pierzi mult timp pe drum. Iti trimit pe pm id-ul meu de mess, ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Imi faci tu invitatie?

Alexa_teo, frumoase margelutele tale ! Succes maxim in afaceri!

Pica, e total Seb . Si Ilincu raspunde cu DA la toate intrebarile, ca si Seb si David al lui Flo . Sunt asa simpatici!

Noi l-am serbat pe Matei aseara la McDonald's, cu colegii. A fost frumos . O sa incerc sa pun si poze cand am timp.

Acum trebe sa fug. Incerc sa revin mai incolo.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Capri.....dat invitatie de mess!
Mutumim de pupici..! back!

Scoala merge bine...imi place ceea ce fac si se vede
Tre sa-i gasesc si Antoninei cresa ca sa nu-l mai tin pe tati baby sitter 2 dimineti pe saptamana cat sunt eu la cursuri.

Ca despre vorbitul Antoniei...daca seamana cu Dari la capitolul asta ,intr-un an n-o sa mai am loc sa vorbesc si eu in casa....or sa se auda doar glascioarele lor!

Nati, pupicim fata ocupata si Mateiul IT-istul
Si la noi e bataie pe pc-ul de-acasa

Am pus si noi cateva poze de luna trecuta pe picasa, dar sunt printre ultimele albume.....ca nu mai stie baba cum facea sa apara cel mai recent primul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu vaccinul - noi tot nu-l facem. In schimb, cred ca ar fi o idee destul de buna sa il faca parintii mei de exemplu, care na, au o varsta, mai au ceva probleme de sanatate, a trecut ceva tmp de cand se vaccineaza lumea, etc...
Altfel, treaba cu turma de azi mi se pare o socoteala la fix, pentru ca inainte cu 2-3 zile de a muri tipu' de la carcotasi, reincepusera emisiunile panicarde (a fost una la OTV de ex, cu marele "streinescovici") unde se spunea ca va creste nr cazurilor in ianuarie, si ca in februarie va scadea. Ma intreb, oare despre bursa nu stiu nimic oamenii astia? Ca vad ca le au cu crescutul si cu scazutul chestiile.
Apoi moare tipu' de la Carcotasi - eh, era la fix sa moara o vedeta, doar nu era sa moara un politician... - iar acum saracu' nu mai e viu ca sa le raspunda... Si pac, mediatizare, panica, toata lumea fuga la vaccin, coada, calcare in picioare, stiri, telefoane, subiecte de discutie, bani rulati.
Era undeva o buna intrebare, daca gripa asta era asa de nemernica, de ce n-a inchis US granita cu Mexicul inca de atunci? Sai ,acar cand a inceput sa se raspandeasca...
In fine, noi nu facem deci vaccinul. Mai naspa ca varicela nu cre' ca e

Erika e mai bine, deja a facut cojite si bubite noi n-are, are o stare generala mai buna, a dormit maibine, a plans mai putin. Sper sa ne reglam in cateva zile ca e naspa de tot nene, naspa de naspa.

Ma gandesc sa nu o mai duc pe Eliza la gradinita. Cat are Er varicela clar nu o duc. Apoi, in februarie au vacanta din nou. In aprilie plecam. Ce sens are sa scot iar bani din buzunar pentru rahaturi la gradi, ca sa o mai duc o luna jumate? DACA! Daca ar fi o luna jumate...

Cu umarul, am in plan sa ma duc la Constanta, altfel nu ma pot descurca cu fetele. Am la Techirghiol un reumatolog super tare, sa ma duc la el sa imi dea de facut ceva investigatii aprofundate, analize, proceduri, ce o fi nevoie, ca e de naspa.
Dupa ce mi-a mai trecut umarul, ma apucase cotul, apoi incheietura mainii, acum iar spatele. Imi dau seama acum ca incheietura mainii m-a mai durut tare, acum vreo 8 luni, dar nu am dat importanta, am crezut ca e de la purtat bebe in brate, etc...
Deci daca ma mai duc si la Cta, ce sens are sa reia Eliza gradinita?

Gata, am fugit la trebi. Inca am rufe si balamuc...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui struluta

Rapid o intrebare: tot nu va faceti vaccinul AN1H1? Vad ca a inceput lumea sa se vaccineze grup(efectul de turma), si sotul mi-a sugerat sa ma vaccinez.

Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008)

noi nu ne vaccinam.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetele!

Noi suntem mai bine, in sfarsit, pe calea cea buna. Ioana nu a mai facut febra de ieri dimineata, papa mai bine, doarme mai bine, sper sa fi trecut peste ce a fost mai greu. Eu sunt inca foarte ragusita, si inca ma mai supara nasul infundat, dar continuu tratamentul si sper sa ma fac bine mai repede. Am avut si eu asta noapte un episod nasol, m-am trezit brusc intr-un acces de tuse care mi-a provocat voma, bine ca am ajuns la timp la baie. Am patit si eu ca Ioana
Am asezat si lucrurile la locul lor, am mutat sifonierul si comoda in sufragerie, a mai ramas patul, probabil saptamana viitoare o sa-l mutam si pe asta, in functie de cat de repede vine mobila.

In alta ordine de idei, cu vaccinarea asta in masa, parerea mea este ca e un exemplu foarte bun de spirit de turma. Ma rog, noi nu facem vaccinul, sunt insa de acord sa fie facut de persoanele mai in varsta, sau care stiu ca sufera si de alte boli, ca din cate am inteles aceste persoane sunt mai in pericol, cel putin cazuile de deces de pana acum asa au fost, pe fondul altor afectiuni serioase.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput