Pepenasi de iulie-august 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI cu intarziere pt Matei si pt toti ce si-au serbat ziua de Sf.Ion!
Nu imi merge netul de 2 zile
Annababy multa sanatate!!!
Camy lasa grijile deoparte legate de faptul ca nu-ti gasesti rochie pt botez.Botezul lui Flavius va fii o zi unica si minunata pt tine si in orice te vei imbraca vei arata bine si vei radia de fericire.
pica ce scump e Sebi.
Ankalaura multa sanatate Erikai.
Diana ma bucur ca totul este bine cu tine si cu bebe.
Azi o duc pe Ralu la dr la controlul de 1an si 6 luni.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De ce la noi se continua a se zice ca cel mai bun remediu impotriva febrei este algocalminul / novocalminul, si toti pediatrii la teveu zic acelasi lucru, e medicamentul/ supozitorul pe care din primele zile ti se recomanda in casa, etc... De ce? Si de ce este el interzis in Europa si US?

Alta nedumerire - de ce la noi se reped cu cortizoane - fie in creme de uz topic, fie in picaturi de nas, fie in alte situatii (de ex mie mi-a zis dr din Ro sa fc injectie pt artrita, nu mai stiu cum se numea, mi-a zis dr din Spania ca e un cortizon - in Spania mi-au facut Diclofenac si Metamizol, au refuzat sa imi faca cortizon de la inceput).

Nu am studiat in amanunt treburile astea, dar cred ca ma apuc.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!

Annababy ii poti da lapte fara lactoza, in caz ca are diaree. Sanantate multa!!

Gallyb eu stiu ca antibiotic se recomanda daca in decursul a 3 zile consecutive febra nu a cedat. Poate ii trece si nu mai e nevoie! Sanatate multa si voua!!

Pica ce simpatic e Seby!!Multam pentru pontul cu Gap.Eu am fost saptamana trecuta si am luat cu 30%.E bine ca s-au redus la 50%.

Camy iesi din butoi!! Sigur vei gasi si tu ceva frumos care sa iti placa si care sa iti vina bine. Si gandeste pozitiv... ca peste doar cateva luni de zile vei reusi sa slabesti. Cu sala eu te sfatuiesc s-o lasi un pic mai moale, indiferent cat de mult iti doresti, fiindca stiu un caz care s-a apucat de sala la 6-7 luni, dupa ce nascut, si din cauza efortului i-a cedat operatia. Incearca sa tii regim alimentar pentru inceput!Macar pana la 8-9 luni si apoi poti merge si la sala.Sfatul meu!!

Iriss ce veste buna mi-ai dat.Sigur ma voi duce sa mai scot cateva poze.

Revin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

anka va intrebam de aparatele de paine tocmai ca stiu ca sunt probate si am inteles ca ar fi diferente de cum iese painea. nici eu nu cumpar firma si am no name-uri cu duiumul, daca isi fac treaba nu e problema.

cu storcatorul am eu o pasarica. cand a descoperit fratele meu melanomul malign am tot citit de terapiile alternative si am descoperit ca storcatoarele obisnuite distrug tot ce e mai bun in sucuri pentru ca se obtin prin frecare si nu prin presare, deci se distrug enzimele, mineralele, vitaminele si ce-or mai contine ele, deci nu e vb de snobism ci pur si simplu sunt de calitate superioara. cand l-am intrebat pe vanzator cine le cumpara mi-a si spus ca multi care aleg o terapie alternativa bazata pe sucuri de fructe si legume. nu mi-a spus ca sa cumpar ca deja o facusem.

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sibylle

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - nu am vrut sa sugerez ca e vorba de snobism, scuze daca asta s-a inteles. Pur si simplu, sunt persoane care CRED cu tarie ca pretul face calitate, ori, din pacate, la noi nu prea e asa. La noi pretul e facut pentru ca MERGE SI ASA.
Nu stiu cum e storcatorul asta de care zici, posibil sa fie superior calitativ, deci inteleg ca e vorba de o presa?
Dilema mea insa ar fi asupra fructelor si legumelor pe care le consumam, care sunt injectate ca la balamuc, s-ar putea ca mineralele si enzimele si ce or mai fi in ele sa fie "inghitite" de smecherii care dau lucriu, culoare si le fac sa dureze. E bine daca ai o sursa pe la tara, altfel.... Ma rog, asta pana cand o sa ia si la noi ceva galop agricultura bio (daca o lua vreodata vreun galop...)

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ankanici n-am vrut sa spun ca ai fi insinuat tu ceva de snobism, doar am spus ca nu e cazul la mine pentru ca eu chiar am o problema cu produsele de acelasi fel dar la preturi diferite. mere, morcovi, cumpara ai mei de la tara si acolo stiu sigur ca sunt mai bune decat astea luate de la piata. cand am luat storcatorul fratelui meu am trecut prin piata sa luam niste morcovi sa-i facem proba si dintr-un kg de morcovi am facut juma de pahar de suc, nu mi-a venit sa cred ce putem sa mancam noi zilnic, niste lemne. storcatorul asta preseaza la rece fructele si legumele, resturile ies uscate de nu se uda nici servetulul, eram vreo 10 in jurul lui si ne minunam de cat de bine stoarce. mere, de expl,mai pot sa iau de la piata dinalea de nu se uita nimeni la ele, ca doar nu-mi trebuie mere de 6-10 lei kilul pentru suc.

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

sib am citit cauza butoiului si nu stiu ce sa iti spun...nu stiu daca ai citit sau auzit de s.n. lazarev. da o cautare si daca vrei sa iti trimit cartile lui zi-mi. pe mine ma ajuta ce am citit acolo. totul se rezuma la Iubirea pentru Dumnezeu si cum o putem creste in noi, acesta fiind rolul pt care noi venim aici pe pamant. datorita laturii umane din noi calea nu e tocmai usoara insa pe mine cartile lui m-au ajutat sa imi mai indrept pasii. munca e mare si anevoioasa pt fiecare dintre noi. principalul e sa vrei si sa Il iubesti clipa de clipa pe Cel de Sus. cu Iubire vei vedea situatia voastra si din alt unghi si poate te va ajuta sa te mai linistesti. responsabilitatea noastra ca parinti fata de cupii nostri e f mare, dar nu numai la nivel a papat, s-a jucat, etc ci in primul rand la nivel sufletesc si ei sunt influentati de gandurile si actiunile noastre. poate in momentul in care tu te vei linisti si vei privi lucrurile altfel il vei ajuta mai mult decat o faci acum zbatandu-te la nivel fizic. poate pe el asta il va ajuta sa creasca Iubirea fata de Dumnezeu, poate, poate, poate. sunt n explicatii insa fii convinsa ca Cel de Sus stie de ce i-a dat aceste situatii sa deal with them, stie de ce l-a trimis in familia voastra, stie ca puteti reusi. cu Iubire

anka a fost un succes scula sa vezi ce concerte trage prin casa sor-mea acu ca se cam saturase sa cante doar la pian
aaa...iar metamizolul ala pi care ti l-a facut la spania ci crezi matali ca erea? niste albocalmin...di ala interzis faza cu cortisonu' si pe mine ma cam depaseste...am invatat si io mot-a-mot pt examene da' nu sunt de acord cu tot ce face scoala medicala romaneasca...
sanatate la pitice

am luat azi analiza de control a lu' baby si the thing e tot acolo insa ea clinic nu mai are niciun simptom. citeam pe net ca poate sa mai fie eliberat pana la 3 saptamani in scaun chiar si dupa tratament si disparitia simptomatologiei...cica traieste pana la 3 luni in carnea congelata, si pe langa carnea insuficient preparata termic sta pitit si in lactatele nepasteurizate. de ce de pe net si nu din cartile mele? ca in carti infectia asta e tratata mai pi scurt asa...in carti zice ca cipro si eritro sunt antibioticele de electie si noi am luat cipro ca sa citesc azi in articol ca la cipro a dezvoltat in ultimii 3 ani 45% rezistenta
Slava Domnului ca e bine si cu ajutorul Lui va fi bine.

pupam gasca

ps: multumesc pt comentariile la poze! eu am vazut toti pepenasii da' nu prea apuc sa las si eu un coment mic

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sib , mult curaj!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Neata

Ma bucur ca va plac si sa dea DD sa am noroc poate va place si voua ceva,in curand voi adauga noutati poate sapt viitoare.
o zi faina!weekend placut tuturor http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele#
email : ingerash_micutz4u@yahoo.com

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput