*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

La Multi Ani! sa fiti sanatoase, la fel si bebicii si consortii, sa aveti un an plin de impliniri si de bucurii. N-am mai scris de mult tare, sper ca anul asta sa fiu un pic mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

E vorba de hemisuccinat de hidrocortizon care se administreaza intravenos in cazuri de urgenta, stari de soc, insuficiente respiratorii, alergii severe etc Se foloseste cu precadere in terapia de urgenta.
Si Cati a primit cand am stat in spital cu ea pentru bronsiolita.

Citat:
citat din mesajul lui alra
eu una nu am auzit aici de cortizon intravenos la copii, dar nu zic ca nu e, poate nu am intalnit eu intre cunoscuti cazuri care sa necesite.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monicus multumim! Ii place f mult sa se lase fotografiat. Cand il vede pe tati cu aparatul foto parca ia o anumita postuta. Are mama fotomodel.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am reusit sa-l programez pe Edi maine dupa-amiaza la pediatra. E f infundat pe nas si usor ragusit si sa vedem ce e cu mirosul gurii.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Alra, multumesc pentru detalii. Astazi mergem la control si o sa intreb medicul de aerosoli. Daca imi recomanda, o sa te rog sa-mi zici si despre aparat.
Monicus,
Laura, Teodorei i-au facut dexametazona ca se face mai rar, la 12 ore (noi am facut chiar la 18). Pentru hemisuccinat ar fi trebuit sa ramanem in spital, iar medicul a ajuns la concluzia ca acasa s-ar recupera mai bine. Nu stiu care e diferenta intre cele 2 substante.

Am pus si eu poze de la Craciun in contul comun: http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf Nu stiu de ce nu s-au salvat comentariile.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ziua buna,

mie mi-a venit ieri CM....am fost dezamagita, insa mi-am revenit pentru ca e destul de complicat sa mai vina acum un bb....nu am voie sa fiu egoista...trebuie sa ma gandesc ca pentru un al doilea copil este nevoie in primul rand de spatiu pentru ca nu putem trai 4 suflete intr-o camera de 10mp...momentan nu avem posibilitatea sa ne luam o casa si nici sa construim una...avem unde, insa nu sunt bani pentru tot ce inseamna constructia...
DAVID ESTE CENTRUL NOSTRU ACUM!!!!este deja un baietel nazdravan, umbla si cotrobaie in toate dulapurile, sertarele (pt asta am hot sa scoatem manerele de la usi si sertare), nu sta o secunda, noaptea adora sa doarma la mine in brate si se smiorcaie cum il pun in patut spre disperarea lui tati...dimineata papa paine prajita cu unt si cascaval sau cu gem, iubeste ciorbita si a inceput sa pape din nou fructe (mar ras cu biscuiti)...se face ca plange, mai exact se forteaza si cu greu stoarce o lacrima...spune HAIDE (ADE/AIDE), CEAI(AI), APA, ASTA (ATA), DA-MI (ADA/DA), PISICA ESTE TII-TII, HAM (AM)...ESTE NERVOs...se tot chinuie cu dintii si maselele care stau acolo si nu ies...E MINUNEA LUI MAMI!!!SI CRED CA PRIN ASTA SPUN TOT!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tinem pumnisorii sa fie bine. Eu am apart de la firma Joycare cu ultrasunete si imi fac treaba foarte bine cu el. La aparat gasesti masca si pentru copil si pentru adulti. Este fff eficient si da rezultate foarte bune.
Asa am petrecut [red]Poze Craciun [/rec]

Si [red]Poze Recevlion [/rec]

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Neatza!
Alra, multumesc pentru detalii. Astazi mergem la control si o sa intreb medicul de aerosoli. Daca imi recomanda, o sa te rog sa-mi zici si despre aparat.
Monicus,
Laura, Teodorei i-au facut dexametazona ca se face mai rar, la 12 ore (noi am facut chiar la 18). Pentru hemisuccinat ar fi trebuit sa ramanem in spital, iar medicul a ajuns la concluzia ca acasa s-ar recupera mai bine. Nu stiu care e diferenta intre cele 2 substante.

Am pus si eu poze de la Craciun in contul comun: http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf. Nu stiu de ce nu s-au salvat comentariile.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tinem pumnisorii sa fie bine. Eu am aparat de la firma Joycare cu ultrasunete si imi fac treaba foarte bine cu el. La aparat gasesti masca si pentru copil si pentru adult. Este fff eficient si da rezultate foarte bune si este foarte usor de folosit.
Asa am petrecut Poze Craciun

Si Poze Revelion

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Neatza!
Monicus,

Am pus si eu poze de la Craciun in contul comun: http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf. Nu stiu de ce nu s-au salvat comentariile.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Am pus cateva poze de la Revelion mai jos...
http://community.webshots.com/album/575769112VOLeqn?start=48

Revin dupa ce o culc pe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

la multi ani, dragele mele! sa aveti un an minunat, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!

ne-am intors si noi de pe unde am colindat. victor e bine. l-am tinut zilele astea pe antitermice si pe sumetrolim (mi-a zis dr ca nu e antibiotic ci un biseptol), aerosoli. e mucos in continuare, dar rezolvam cu colargol. multumesc fetelor pentru grija .
eu nu m-am ingrasat zilele astea. chiar am slabit 300 gr! am mancat moderat adica 1 sarma de craciun. ce e important e ca nu am simtit ca ma constrang. eu mananc foarte mult cu dieta asta. 5 mese pe zi, dar fara ulei, zahar, carbohidrati, etc. si eu zic ca m-am obisnuit!

vorbeati de sotii vostrii ca vor sa se lase de fumat.
exista la carturesti, dar si pe site-ul lor online un audiobook de 5 ore despre cum sa te lasi de fumat. autorul foloseste metode de nlp (http://www.nlpinformal.ro/Intalnirea_cu_frica_p4.html). eu am 2 prieteni care au reusit si ii tine si acum! ideea e sa ai rabdare 5 ore sa asculti cd. http://librarie.carturesti.ro/product/In-sfarsit-nefumator,220645,384.aspx SUCCES!
corina si daniela- multa sanatate cozonaceilor!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput