*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am citit acum ca in primul an fetitele cresc cam 24 de cm fata de cat au avut la nastere...Sara a avut 46...deci e ok.

Ramo, eu zic ca Sara a crescut foarte bine pana acum 30 cm in lungime si aproape 8 in greutate, triplandu-si de mult timp greutatea de la nastere. Pai daca tu iti faci probleme ... ce sa mai zic eu ...

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

aleinad, multa sanatate si voua! am scapat mesajele cu boala din urma, dar ce are, tot bronsiolita? mama ce de cortizon, astia macar il dau in aerosol aici, nu direct in sistem.

Multumim! (scuze, a trebui sa editez ca uitasem ce era mai important). A avut laringita acuta cu insuficienta respiratorie. Se pare ca are exact aceeasi sensibilitate ca si Bogdan cand era mic, atunci cand face laringita inflamatia este atat de puternica incat duce la obturarea cailor respiratorii si ajunge rapid la sufocare. De aceea i-au facut o doza de cortizon intravenos sa-i scada rapid inflamatia. A doua zi i-au mai facut una ca inca era in risc. Si eu ma gandesc daca nu ar fi cazul sa achizitionez un aparat pentru aerosoli. Poate ca daca actionez pe calea asta de la inceput nu mai ajunge in stare grava. Ma poti sfatui in acest sens?
Citat:

la noi au inceput reducerile si am fost sa ne imbracam/incaltam mimozele. costa 2 copii frateeee!! eu le iau inclusiv pentru iarna urmatoare caci frigul vine inainte de reduceri si prefer sa le imbrac in toale scumpe la pret de toale ieftine, decat toale ieftine luate neredus care tin putin si arata ieftin.

Are dreptate, Laura. Va invidiez pentru asta. Din pacate la noi sunt haine proaste la preturi mari, iar cele bune sunt la preturi foarte mari. Si nu ma refer aici la cele care mie mi se par chiar inabordabile.

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Arianna e mai bine. Maine ne da drumul acasa. Tratament avem: paracetamol, hidrocortizon, aerosoli cu adrenalina.

Antibiotic nu i-au dat? Ce analize ati facut?
Sanatate multa!

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Daniela, insanatosire grabnica Teodorei! draga de ea, sa se faca bine cat mai repede!!!!!
Bravegirl, insanatosire grabnica Ariannei!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Corina, Daniela, multa sanatate fetelor! Atentie mare cu laringita, la copii atat de mici poate sa aiba consecinte foarte grave din cauza inflamarii laringelui...

Mirtha, Leeloo, ma bucur sa mai vad un semn de viata de la voi!

Laura, si noi plecam in Austria, la Zell am See, pe 9 ianuarie...poate ne vedem pe-acolo...noi nu schiem, dar vrem sa o ducem pe Sonia la zapada si locuri frumoase...sper sa-l conving pe Claudiu sa invete acum, ca sa se dea el pe schiuri cu Sonia peste 2 ani...asta ca sa pot sta eu linistita la spa...

Oti, m-am conformat, am mai pus cateva poze cu Sonia in contul comun...
http://good-times.webshots.com/photo/2828661710104281140RMCgsM

Nu prea scriu despre Sonia pentru ca nu face ceva iesit din comun, poate doar ca este destul de inalta - 86 cm, 10,3 kg - ii iau bluze de 12-18 luni, dar pantaloni de 18 - 23 luni...nici nu s-a imbolnavit vreodata pana acum, ca m-ati fi vazut imediat cerand sfaturi...aproape ca ma ingrijoreaza ca nici macar un episod de febra nu a avut, in afara celei de la vaccin...desi nu am izolat-o, am avut multe socializari cu copii, o las pe jos, nu mai sterilizez nimic de la 6 luni, ies in fiecare zi cu ea afara, chiar daca ploua, ninge, bate vantul, e ceata, e frig...e foarte afectuoasa si pisicoasa, total opusul meu, si e disperata dupa mine in perioada asta...merge bine, se catara pe canapea, scaune, pe tot ce prinde, nu prea sta locului, se mai trezeste cel putin o data noaptea, bea apa si se culca la loc...

Vad ca vorbiti de kg luate de sarbatori...eu nu am luat, dar nici nu am ajuns la kg pe care le vroiam, pentru ca a trebuit sa intrerup sala in decembrie din cauza programului f incarcat...insa ieri si azi am fost la sala si abia ma mai misc, am o super febra musculara...sper ca sa reusesc sa ajung la 65 pana la primavara (acum am 70)...Carmendu a slabit foarte frumos, am vazut in ultimele poze...

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Am aruncat si eu un ochi prin albumele cu cozonacei si am vazut:
cretulinul roscat al Lacramioarei ;
printesa cu ochi mari a Diamishei (multumesc pentru urari si da ... din pacate laringita e periculoasa la cei mici)
Thomas - cavalerul dansator. Mi-a placut si poza cu arbitrajul, cartonasul ii mai lipsea. (multumim, )
putica de oltenas dragut a lui Dimitrie
papusile Laurei, Cati e o dulce in rochita, prima data am crezut ca-i Rebeca.
grasunica Iuliei
si cocheta Bianca

Daca a mai pus cineva pozici si am sarit peste, trageti-ma de maneca

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Diana, din pacate nu mergem in aceeasi zona, ca altfel perioada s-ar fi potrivit, noi plecam pe 7 si ne intoarcem pe 15. O luam cu noi doar pe Rebeca, care schiaza si patineaza. Eu schiez de asemenea, sotul sta mai prost la capitolul asta, insa are ambitia sa invete
Noi am pus-o pe Rebeca pe schiuri la 2 ani si 4-5 luni, apoi anul trecut la 3 ani si-un pic a invatat destul de bine si-i place mult. Tatal meu, care e vrajit de sporturile de iarna, s-a ocupat de ea. La fel si cu patinele si rolele.

Sonia e tare frumoasa si expresiva, pare mai mare decat varsta ei. Si e inaltuta bine

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Laura, si noi plecam in Austria, la Zell am See, pe 9 ianuarie...poate ne vedem pe-acolo...noi nu schiem, dar vrem sa o ducem pe Sonia la zapada si locuri frumoase...sper sa-l conving pe Claudiu sa invete acum, ca sa se dea el pe schiuri cu Sonia peste 2 ani...asta ca sa pot sta eu linistita la spa...

Diana, mami de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa cozanacicai. Pai... va tineti de "nebunii"? Pai.. ar trebui sa zbenguiti prin zapada. Pupici multe.. sa se faca bine si aveti mare grija de voi. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
A avut laringita acuta cu insuficienta respiratorie. Se pare ca are exact aceeasi sensibilitate ca si Bogdan cand era mic, atunci cand face laringita inflamatia este atat de puternica incat duce la obturarea cailor respiratorii si ajunge rapid la sufocare. De aceea i-au facut o doza de cortizon intravenos sa-i scada rapid inflamatia. A doua zi i-au mai facut una ca inca era in risc. Si eu ma gandesc daca nu ar fi cazul sa achizitionez un aparat pentru aerosoli. Poate ca daca actionez pe calea asta de la inceput nu mai ajunge in stare grava. Ma poti sfatui in acest sens?

diamisha frumoase poze. Este f fotogenica printesa ta. Seamana cu amandoi.... si vad ca ii place sa fie pozata. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

aleinad, nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep decat la astm si bronsite. la fete le da cortizon in aerosol (pulmicort) sau puf(spray) laurei. mi-au zis ca asa merge numai la "locul faptei" si ajunge mai putin in sange caci molecula de cortizon ar fi mare si nu ar trece din plaman, bla bla.
tratamentul cu cortizon in aerosol dureaza 1-2 saptamani la nicole si la laura chiar si mai mult - anii trecuti a facut tratament de mentinere pentru astm ca sa isi tina "tevile" deziritate.

eu una nu am auzit aici de cortizon intravenos la copii, dar nu zic ca nu e, poate nu am intalnit eu intre cunoscuti cazuri care sa necesite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

ginye55 Am vazut pzoe superbe. Este f chipes si ii place mult aparatul ed fotgrafiat. Imi place zambetul.. si ii place mult zapada... se vede ca se simte in largul lui.
Multa sanatate.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
Piciului ii miroase gurita cam de o sapt, f rau dimineata. De o sapt e si cam mucios si se infunda ingrozitor noaptea pe nas. O sa-l programez la pediatra sa vedem ce zice.
Noi ne-am trezit cu zapada....maaaaaaaaaaaaaaaaaaare.

nebunica-zapacica bine ati sosit in Romania. Sa fie sederea placuta si sa va bucurati de tot aici.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput