*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 10
criss703 spune:
Ceau mamici
, gata am reusit sa pun si eu poze .
Oceanborn merci ca m-ai luminat cu username-ul
era si greu ! dar na ...am retinut ce era mai greu (parola) si am uitat ce era evident
..of of lecitina ,lecitina !M-am delectat cu pozele voastre prin Madrid
si cu cretul de Thomas 
Crismarg am reusit sa vad acum pozele cu voi , mi-a placut mult Bianca e tare simpatica cu niste trasaturi frumoaseee
si apoi nici mami nu se lasa mai prejos ![]()
Elilov piticii nostrii au olite la fel
!!Ati petrecut Revelu' in strada am vazut 
Aleinad imi pare rau ca s-a imbolnavit Teodora , inseamna ca nu prea v-ati distrat de Rev.
, cum se mai simte ?
Anca bine ai revenit la scris
, poze ceva ?
Mirthaaa hai pune si tu poze ca n-o mai cunoastem pe Eva !!!
Acum am vazut ca mai am de vizionat pozeeee
, revin ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Ramo2007 spune:
Daniela, Corina, cum se simt printesele voastre?Sper ca sunt mai bine.
sa se faca bine repede!
criss703 spune:
Am uitat de linkul cu poze
http://family.webshots.com/photo/2851944710104281140COzOUo ...tare aeriana am inceput anu' ![]()
Aleinad nu se vad pozele
...remediaza situatia mami ! ![]()
Monicus ce bine va intelegeti/distrati toti 3 ! Bravo voua
mi-a placut mai ales poza in care ciocniti la ora 00 toti 3
..si pozele de la "polul nord" tare faine sunt , sunt din ceva mall ?
Ramo ce veselie a fost si la voi
, pana si din poze pare tare cumintica Sara !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase. Am surprins la tanc momentul... si am "pasit" in trio cumpana dintre ani.
http://family.webshots.com/photo/2431902550104281140gIqNSRImi place mult aici, va sta bine amandoua, doua printese are tati.
http://family.webshots.com/photo/2578083970104281140IHRUqgSi aici cum sta cu tati... se inteleg si se rasfata reciproc. Bravo pentru primii pasi.. Este un inceput promitator. Si ec misot sta la mosu in brate.. chiar este tare curioasa cine este mosu asta... care ma tine in brate. Este o printesa fotogenica. Sa va traiasca.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
monicus spune:
Pozele de la polul nord sunt facute in Mall Plaza Militari, chiar langa noi, in cartierul militari, asa se numeste. In acest mall este un decor minunat unde multi copii se strang si privesc tot ce inseamna iarna. Este un decor aranjat frumos de cei de acolo special pentru copii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Monicus ce bine va intelegeti/distrati toti 3 ! Bravo voua mi-a placut mai ales poza in care ciocniti la ora 00 toti 3 ..si pozele de la "polul nord" tare faine sunt , sunt din ceva mall ? |
Pozele mele
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Carmendu, multumesc mult!
Monicus, mie-mi place caciulita alba
, Ramo, alta viata in ultima poza, unde sunteti asa de vesele amandoua, Diamisha, subscriu si eu, chiar pare Sonia mai mare, are niste trasaturi asa de conturate, parca o poti vedea deja mai incolo... eu ma tot uit la Sara, si incerc sa mi-o imaginez mare, da` nu-mi iese.
Criss, iese ceva pe olita? Eu inca n-am cumparat, kk face o data la 3 zile, si pishuleanul nu-l pot vana.
Manumanu, am raspuns sau am vrut cu somnul?
Scuza-ma de ma repet, sunt varza. Sara a avut si ea incercari sa-l scoata, insa pe cel de dupa-masa si pica rupta pe la 7 jumate-8. Dar n-a reusit. O las cum vrea ea, unul de dimi, unul dupa-masa, si seara pe la 9-10 adoarme. O prietena cu fetita de 1 an jumate mi-a zis ca la ei a durat cam o juma de an, acu dormea unul pe zi si-n rest maraila, acu iar doua, si tot asa...
Bertha, eu ma tot minunez de cateva zile singura, ca ai fecior cititor, da` n-am reusit sa va felicit.
Ce va mai jucati cu ... imi vine sa zic `bebeii` ... cozonaceii?
Olivia, hai mai zi, azi a mers si la noi bagatul creioanelor in pet, urlat ca nu ies, si le scoate mami afara.
Dar ne jucam. Sara scrie de zor, cu pix, culori, orice. Ii tot dau caiete, carti, sa le mazgaleasca. A reusit si pe parchet, bineinteles.
Cuscra Iza, pe unde bantui? Au plecat socrii? Ai mai pus ceva pe tine? Cum a fost in club de rev? Ce mai gatesti bun? Rapha?
cozonaceii bolnaviori!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
monicus spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Monicus, mie-mi place caciulita alba ![]() |

Pe unde umblati fetelor? fluturasha23, Simona73, Flowers, mariana28 etc... sper cc sunteti bine.
Pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui criss703 Aleinad nu se vad pozele ...remediaza situatia mami ! |
Gata s-a rezolvat.
Pusesem punct la sfarsitul propozitiei
si s-a lipit de link. 
Deci, pozele de la Craciun sunt in contul comun: http://family.webshots.com/album/574396195FLbnTf
Ma duc sa ma uit si eu la pozele pe care nu le-am vazut.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui monicus Tinem pumnisorii sa fie bine. Eu am apart de la firma Joycare cu ultrasunete si imi fac treaba foarte bine cu el. La aparat gasesti masca si pentru copil si pentru adulti. Este fff eficient si da rezultate foarte bune. |
Multumesc
, mi-am notat. Deocamdata nu-i nevoie de aerosoli, dar o sa-l pun pe lista, pana la urma e bine sa fie in casa.Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Ramo, Cris, Carmen, multumim!
Tocmai am venit de la control. Se recupereaza foarte bine, mai facem tratament inca 3 zile (sa fie 7 in total). Saptamana viitoare ii vom face si niste analize. Pediatrul ni le-a dat sa ne scoata din cap prostia ca ar fi rahitica, idee pe care ne-a infiripat-o medicul de familie. Nu stiu daca v-am zis dar ne recomandase D3 injectabil. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii