*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 11
aleinad.g spune:
Ramo, ce frumos v-a sorcovit Sara!
Si, vad ca-i plac si ei castronasele Fisher. Teodora le invarte toata ziua.
Monicus, imi place ca v-ati distrat frumos in trei. Si-mi place de Ana pe scaunul directorial. Acolo sa stea si cand va fi mare. 
Criss,
dulcetii bebelus care merge singurica. Ma bucur ca voi ati avut parte de distractie pe cinste. Intr-adevar, la noi distractia a fost cu ceva goluri in stomac, cu multe telefoane si un drum pana acasa dar am avut totusi un pic de noroc ca Teodora s-a simtit bine intre 10 si 3 si am reusit sa dansam si noi putin.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicus Pe unde umblati fetelor? fluturasha23, Simona73, Flowers, mariana28 etc... sper cc sunteti bine. |
Suntem pe aici. Iulia e bine, doarme ca de obicei 12-13 ore noaptea si 1 ora ziua. Are 8500 gr, 4 dinti, merge sustinuta iar cand vrea merge si singura cam 2-3 m. In rest joaca si veselie...
monicus spune:
Ce domnisoara ai tu acolo. Mai, mai... ce de cadouri a primit scumpa de ea. Inseamna ca a fost cuminte printisoara de ea. Mai.. chiar ca este o scumpa. Covoras de acela care canta cand apesi pe un animalutz avem si noi. Noi avem cu o ferma. Vad ca este f incantata de tot ce a primit.
Sanatate si tinem pumnii la analize.
Multumim frumos pentru aprecieri. Sper din toata inima.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Multumesc , mi-am notat. Deocamdata nu-i nevoie de aerosoli, dar o sa-l pun pe lista, pana la urma e bine sa fie in casa.Monicus, imi place ca v-ati distrat frumos in trei. Si-mi place de Ana pe scaunul directorial. Acolo sa stea si cand va fi mare. fluturasha23 ma bucur ca sunteti bine. Suepr program. Sa o tina tot asa cu programul si felicitari pentru pasi. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
crismargrg spune:
Buna seara,
Ce de poze frumoase.
In primul rand multumim pentru cuvintele frumoase, Otilia si Criss
. Ma bucur ca mai sunt si persoane care zic ca seamana cu mine, caci familia si prietenii parca s-au vorbit sa sustina ca e copia lui tati.
Vai ce domnisorica frumoasa ai tu acolo Diamisha, se vede ca e bine dezvoltata, ii dai cativa anisori.
Am admirat-o si pe Teodora ce incantata de cadouri este si pe Sara cumintica. Ana lui Monicus plimbareata si petrecareata ca de obicei, ca sa nu mai vorbim de gatita.
Sofi cred ca a fost tare cumintica daca a vizitat-o Mosul in persoana.
Maine noi mergem la doctor pentru prima doza de synflorix (noua versiune a prevenarului). Sper sa nu planga si mai ales sa nu aiba reactii de la el. Parca Remus al lui Anes l-a facut, daca esti prin preajma poate ne povestesti cum a fost dupa.
Pupici si o noapte linistita!
Ramo2007 spune:
Ce poze frumoase am vazut....

Cand am dezbracat-o pe Sara pt. baita mi s-a parut slaba rau...i se vad coastele 
Joi mergem la dr sa luam trimitere pt. analize si sambata mergem s-o intepam...le facem la Medlife.Vreau neaparat sa vad cum sta cu calciul...fontanela e tot mare in continuare, cu toate ca in decembrie a luat 20 de zile calciu si vigantolete de 1500.Vreau sa fac programare si la Medsana, la dr Furnica sa am si o a II a parere.
Daca tot o intepam, vreau sa-i fac si grupa de sange...o sa duc si pipi si kk.
Ramo2007 spune:
Acum am vazut ca dna dr. Furnica nu mai este la Medsana...oare cum pot sa dau de dansa?Am fost la 4 luni si mi-a placut f mult...f atenta...am fost la recomandarea unei prietene din provincie care venea cu fetita la dansa.
Ramo2007 spune:
Daniela, da se joaca mult cu piramida Fisher...face mingiute...dar nu poate mereu si vine la mine sa-i fac...e dulce rau.Le mai incurca intre ele si se enerveaza ca nu poate...
Ma bag la somn...am baut o cana cu vin fiert si se cam invarte camera cu mine...

Noapte buna va doresc!
alra spune:
eu tocmai voiam sa o cert pe ramo ca isi duce fata bine sanatoasa la analize insa ma tine un pic faptul ca miercuri ma duc cu purcelu' sa il testez de malabsorbtie ![]()
asta seara a mancat asa: 250g legume cu carne, 100g iaurt si ... o gofra 
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Cand am dezbracat-o pe Sara pt. baita mi s-a parut slaba rau...i se vad coastele ![]() Joi mergem la dr sa luam trimitere pt. analize si sambata mergem s-o intepam...le facem la Medlife.Vreau neaparat sa vad cum sta cu calciul...fontanela e tot mare in continuare, cu toate ca in decembrie a luat 20 de zile calciu si vigantolete de 1500. |
Mai, nu te mai stresa atat ca n-are fata nimic. O sa vezi ca sunt analizele bune si o sa te linistesti. Despre fontanela si dinti putini iti zic ce ne-au zis noua in spital 3 medici pediatri:
1. fontanela se inchide la 1 an jumatate, pana atunci nu se comenteaza marimea ei.
2. in privinta dintilor (si la noi nu e numai problema numarului ci si al ordinei de aparitie, Teodora are patru jos, iar sus ii va aparea in curand unul lateral) ne-au zis ca fetita nu a citit cartile lor de pediatrie
Dar, ca si voua, ne-au recomndat analizele sa ne calmam. Vina la noi o poarta medicul de familie ca aia e stresata rau. Probabil si pe voi va agita cineva.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui alra miercuri ma duc cu purcelu' sa il testez de malabsorbtie asta seara a mancat asa: 250g legume cu carne, 100g iaurt si ... o gofra ![]() |
Bafta si voua la testare. Eu de mult voiam sa te intreb: in restul zilei cat/ce mananca? Ca stiu ca de mica Nicole manca mai mult seara. Si, inca ceva (nu te supara
) cum stai cu lapticul? Poate nu-i mai satisface nevoile stiind ca nici tu nu te simti prea bine? (inca o data nu vreau sa te superi, dar nasica noastra a patit cam la fel, dupa 9 luni fetita nu mai lua in greutate si pe la 1 an si-au dat seama ca laptele ei era vinovat. Cum a renuntat, cum s-a remediat situatia)Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii