*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Ce domnisoara ai tu acolo. Mai, mai... ce de cadouri a primit scumpa de ea. Inseamna ca a fost cuminte printisoara de ea. Mai.. chiar ca este o scumpa. Covoras de acela care canta cand apesi pe un animalutz avem si noi. Noi avem cu o ferma. Vad ca este f incantata de tot ce a primit.
Sanatate si tinem pumnii la analize.
Multumim frumos pentru aprecieri. Sper din toata inima.

Multumim pentru aprecieri! Da, au fost multe cadouri ca au fost multi Mosi. Covorasul e de la Mosul DC Nu stiu de ce nu s-au salvat comentariile la poze ca acolo spusesem fiecare dar de la cine e.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Corina, cum mai e Arianna? Sper ca si voi sunteti bine. Cum au iesit analizele?

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Laura, Diana sa aveti parte de zapada multa si sa va simtiti bine la munte! Diana sa ne spui cum s-a comportat Sonia pe schiuri, noi vrem s-o testam iarna urmatoare. Laura, ce bine de voi ca aveti bunic sportiv care le invata pe puiute.

Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

La multi ani tuturor si un 2010 plin de realizari si bucurii! Iar pentru cozonaceii nostri : sa fie sanatsi si sa ne umple sufletele de fericire ca si pana acum !

Noi suntem bine, am petrecut frumos, am tot tinut-o in plimbari mai ales ca avem masina inchiriata in perioada asta. Am iesit foarte mult cu iubi si a fost super bine. Raphael deja e schimbat dupa atata rasfat, face crize din absolut orice, dar maine pleaca socrii (din pacate) si cu mine si cu tati stie ca sunt anumite reguli in casa .Am facut si multe schimbari in casa, azi mergem sa luam perdele si covor si astfel parterul o sa fie schimbat 100%.

Anca de revelion nu am mai fost in club, am preferat sa investesc banuti in casa decat sa dau 700 euro pe masa in club pentru 3 ore. Am stat pana la 12:30 noaptea cu socrii, dupa care am plecat cu iubi la o reuniune de familie unde m-am simtit super bine (pe iubi il luase somnul ). Am pus la loc 1 kg, dar sunt pe drumul cel bun pentru ca zic eu ca am scapat de frica de a fi singura cu Raphael acasa . Astept un PM cand ai timp cu ID-ul tau de mess

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Iza, ai PM.

Pentru cine se lasa de fumat , am gasit cartea lui Allen Carr, www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat" target="_blank"> aici , online. Enjoy!

Ramo, si eu ma gandeam ca duci kupilu sanatos la intepat... dar, tu decizi ce e mai bine pentru Sara. Citeam si topicul deschis de Lorellay, cu nemancatul. Eu am devenit imuna, mananca 5 lingurite, sunt happy, mananca 10 iar sunt happy, mananca una, iar sunt happy, macar a gustat. O vad ca e activa (prea activa chiar ), vesela, se joaca, ce sa vreau mai mult, kile are in grafic, inaltime, de toate...

Da cineva ulei de peste pruncilor? Am gasit de la Lysi, cu aroma de lamaie, insa-l tin in fridge, i-am dat o data.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Dr de fam e si pediatra Sarei...ea ne bate la cap cu fontanela...intradevar, in comparatie cu alti copii, pe care i-am controlat la fontanela...a Sarei e mare rau.De asta vreau sa vad cum sta cu calciul...si daca tot o intepam sa le facem pe toate.
De cateva saptamani am observat la Sara in obrajori niste vinisoare rosii...nu stiu exact pete sau bubite (nu se simt f bine la mana)...care se accentueaza afara...O dau cu Mustela stelatopia dar degeaba...ce ar putea fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

anca...eu cred ca ma stresez aiurea cu mancarea...am vb ieri si cu bertha...
di aseara a papat un castronel de ciorbitza cu paine..si laptele la culcarica..am fost asa fericita...
da nu o mai fortez deloc..cat vrea bine...sper sa reusesc...
ii dau pikovit..ca nu are de unde sa-si ia vitaminele
e careva care nu da vigantol?ca citeam de fontanela..la diana e cat vraful degetului mic...

ne ajutati si pe noi acum pentru Diana?
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/
multumesc

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Darling! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Anca, Lorellay, ce ma bucur sa aud ca nu va mai stresati!

Anca, multumesc pt felicitarile pt baietoiul meu. Darius a fost preocupat de la o varsta f mica de cifre si litere. Totul a plecat de la un laptop pt copii, astfel incat la 3 ani stia toate literele si cifrele, numara pana la 100. Pe la 4 ani a inceput sa lege cuvintele simple, acum citeste cu usurinta orice cuvant, insa n-are rabdare sa citeasca propozitii mari, de-aia m-am si mirat ca a citit o carticica. Cred ca era prea nervos ca nu-l ajuta nimeni. Socoteste cu mare usurinta, ii plac mult cifrele. Dar, pt ca mereu e un "dar", uraste sa scrie si, mai ales, sa coloreze, e antitalent la desen si cred ca vom avea probleme mari cu scrisul. Noi chiar am vrut sa-l dam la scoala la 6 ani si 3 luni, am fost in dubiu si, la recomandarea educatoarei, l-am dus la psiholog pt o evaluare. Rezultatul a fost ca la 4 ani jumate a rezolvat cu usurinta testele pt 6 ani, dar, la nivel emotional, era la nivelul de 5 ani, adica aprox varsta lui. Asa ca am decis s-o ia de coada la 7 ani, ca timp de scoala o sa tot aiba. E un copil f inteligent si receptiv, dar si f obraznic si genul mai razvratit, ne ciondanim destul de des. Gata cu off-topicul, ca m-am laudat destul.

Daniela, pupam oltencuta mica, bine ca a trecut greul!

Babyzapi, cuscra draga, bine ai revenit! Poze, please!

Ramo, cam cat e, de fapt, fontanela Sarei? Poti sa asociezi cu ceva, sa ne facem o idee? Si a Ioanei e destul de mare zic eu, cam cat fundul sticlutei de Vigantol. A lui Darius era mult mai mare, s-a inchis la un an si 8 luni.

Corina, ce mai faceti?

Alra, da-mi Nicolu o sapt, sa ma simt si eu bine la masa.

Astia 2 ai mei imi stau numai in carca. Stam toti 3 intr-un metru patrat, nu misc in front fara ei. I-a apucat o dragoste de mami...se cearta care sa stea la mine-n brate. Ioana nu-l lasa si pe Darius sa stea la mine-n brate, plange, se vaita, protesteaza, e ff geloasa. Inca scoate zilnic sosetele lor din sertare si le plimba prin toata casa. S-a indragostit de aspirator si plange cand il pun la loc. Danseaza cu foc imediat ce aude muzica, are 3 scheme de dat din fund: sus-jos, stanga-dreapta si in cerc. Cine stie ce clubaritza o iesi!

Incerc sa revin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

neata!
eu nu ma mai stresez de cat mananca...de unde pune pe el lunar in jur de 300-400gr , asta nu mai stiu, important e ca pune ..

usor usor, vad ca ma scap de mastita, si o data cu ea de aproape 1 kg la greutate,m-am cantarit azi.
de sambata abia am mancat cat sa stau pe picioare, asa rau m-am simtit.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bertha, fontanela Sarei e un pic mai mare decat buricul degetului mare..la nastere avea 5/5.Dr. ei este ingrijorata de faptul ca e mare, din aceasta cauza in unele luni, vreo 2-3 a luat 20 de zile calciu si vigantolete de 1500.Nu vreau sa-i mai dau asa...fara sa stiu exact cum sta...de asta vreau sa-i fac analizele.Branzica papa zilnic, facuta cu 3 pastile de calciu lactic...laptic dimineata si seara...plus ce mai ia din alimente...

Mergi la inceput