*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Darling! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei pe care ii iubesti!

Lorellay, si eu zic ca te stresezi degeaba cu mancarea. Pana la urma cate kg ai vrea sa aiba Diana? 10 mi se par mai mult decat suficient. Incearca sa-i dai mai rar sa manance, sincer mie mi se par cam mult 7 mese in 12 ore.
Anca, n-am incercat cu ulei de peste, nici nu stiam ca mai exista. Cum/cand se da? Deocamdata ii dau pikovit, calciu gluconic si vigantol (ca tot intreba lorellay). Intrebai si de joaca. Teodora e incantata, in principal, de jucariile care scot sunete si de tot ce poate "fura" din dulapuri. Cu scrisul si noi avem probleme, nu pe parchet, dar canapeaua din camera lui Bogdan e deja insemnata, iar azi a facut o opera de arta de mana mea dreapta. Si era tare incantata cand apasa mai tare si-i ziceam ca ma doare
Bertha, wow ce baietel inteligent ai! Dar are deja 6 ani, ca mie imi ies 5? Oricum, indiferent de varsta, nu-l stresa cu scrisul. Isi va da drumul la scoala, trebuie sa gaseasca si acolo ceva interesant de facut, daca le stie pe toate isi pierde interesul. Iar de genul obraznic-razvratit, nu stiu ce sa zic, asa sunt oltenii..., asa sunt baietii ... dar te inteleg ... si Bogdan tot la fel a fost si este. Iar acum, in adolescenta mi-a mancat sufletul.
Ocean, sanatate multa!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Bertha, fontanela Sarei e un pic mai mare decat buricul degetului mare..

Cam atat e si a Teodorei. Si ti-am zis ca medicii din spital (care, parerea mea, vad si stiu mai multe) ne-au zis ca asta nu e semn de rahitism. Iar Teodora nu papa branzica . Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca intre 6 si 9 luni cand era pe lactana n-a baut mai mult de 300ml lapte/zi. Acum, de cand e pe nan, ajunge la 500-600ml.
Acum, om vedea si noi si voi ce zic si analizele. Desi eu nici in astea nu am prea mare incredere, ca s-au vazut destule cazuri de analize interpretate prost.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara bea Lactana 3 de la Topfer de la 10 luni cam 500 ml pe zi.Branzica papa cu mar sau cu para si cereale.
Nu stiu cum sa dau de dr. Furnica...pe net nu apare decat la Medsana...dar nu mai e acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Darling!!!Multa sanatate si numai bucurii iti doresc!!!

Daniela mersi ,la fel si voua!
pfoai, cate gagice faine am vazut!!!!! cochete, strambarete, ochisori patrunzatori, petrecarete etc..una mai draga si mai scumpa ca cealalta. cand le vad in rochite ma topesc!!! nu mai nominalizez ca sigur uit vreo frumoasa si chiar nu mi-as permite.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Darling! Sa fii iubita si sanatoasa!

Ancule, sa-ti spun sincer nici n-am mai avut timp sa constientizez cum ne jucam, sa ma gandesc...stam mult pe afara si imi tot arata cu degetul si eu ii numesc ce imi arata, ne dam in leagan, pe tobogan, in casa ne jucam cu puzzle din lemn, simplu din 2,3 piese avem cu animale, cu forme, cu cifre si cu litere, i-am mai luat o tablita magnetica pt 12 luni+ (diferenta e ca e pixul mai gros) dar tot mai faine sunt cariocile pe hartie, aruncam mingea de la unul la altul bine el mai mult in sus un pic decat la mine, cladim castele, turnuri din cuburi, sortam forme, citim povesti, cantam (are un pian pt bebei, o toba care pe langa sunete are si lumini care isi tot schimba culoarea) , dansam, ne admiram in oglinda si ultima mare pasiune este cataratul peste tot

Monicus, ma intrebai la un moment dat de retetele de pe blog, da sunt testate absolut toate oricum, in afara de cozonac, sunt simple tare.

Bertha, stiu ca ma repet dar tare reusiti copii ai, si extraordinar de frumosi si destepti, poate iti da si tie idei Oti, n-ar fi rau

Am admirat pozele cu cozonaceii, sunt toti asa de frumosi si maaaari, mie inca imi vine greu sa cred ca avem copilasi asa mari, a trecut timpul asa repedeeee.

Ieri am facut un experiment, stiind ca mie mierea de albine imi face mare pofta de mancare, i-am dat si lui o lingurita de miere dimineata si vreau sa spun ca toata ziua a infulecat. Azi nu i-am mai dat si a mancat iar ca de obicei adica mai nimic.

Va pupam

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

La multi ani cu bucurie in Noul An! Noi va dorim sanatate multa si tot ce doriti sa devina realitate!

Noi am petrecut bine sarbatorile, am avut mai mereu musafiri, revelionul l-am facut acasa la noi cu cativa prieteni, Matei nu a reusit sa adoarma, deci am ciocnit un pahat cu sampanie impreuna!

Matei e foarte agitat din cauza unor masele care nu vor sa apara, acum 3 zile a facut febra mare, a fost crancen, dar cand reuseam sa-i scad febra, era vioi, manca aproape normal, apoi iar pica...am ajuns la impachetari si picaturi de algocalmin. Dr a zis ca e de la masele si putin rosu-n gat.Acum suntem bine, doar ca ne chinuie durerea de gingie si noapte si zi...ne facem noi mari!!!

Poate reusesc sa pun si cateva poze ....
SANATATE MULTA SI PUPICI!!!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

am si eu o rugaminte
stiu ca la un moment dat zicea cineva ca a facut tort diplomat, vreau si eu reteta, am si eu o reteta, dar e tare complicata . Eu de obicei fac tort de ciocolata, dar acum ar manca sotul diplomat, el nu manca niciodata prajitura fara cacao:D, acum are pofte....

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

olivia..oare e ok sa incerc cu miere?pentru pofta de mancare?nu sunt prea mici?daca da...cum si cat sa-i dau?

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anca eu ii dau Lorenei uleuiul de peste de la Lysi. Doct mi-a zis sa nu-i mai dau Vigantolul cand ii dau uleiul.
Ramona eu am vazut-o pe Sara si arat f bine. La inaltimea si greutatea ei e f bine. Ce sa mai zici de Lorena atunci? Ai vazut cum ii numeri coastele. Dar totusi imi place cum arata si nu ma mai omor, asta e. Ea nu a fost nici cand era bebe f grasa. Are deabia 9.300 kg si 80 cm. Asa ca inchipuie-ti. Dar bineinteles e decizia ta cu analizele. Si stiu ca Sara papa f bine, in comparatie cu Lorena.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Revin dupa 3 ore de somn Ioana, 2 Darius si una eu. Altfel vede muncitorul viata!

Ramo, cred ca Ioana are fontanela mai mare decat Sara. Si nu papa nimic lactat, nici oua, doar laptic la san. Si ia 2 picaturi de Vigantol/zi. Cred ca problema nu e cat calciu ii dai, ci daca-l fixeaza corespunzator. Las'ca vine primavara (repede, sper eu) si o s-o tii mult la aer si soare si va fi bine.

Olivia, multumesc pt cuvintele frumoase, esti o scumpa, ca de obicei. Stiu ca mi-ai mai strecurat tu ideea cu bb3, dar am decis sa ne oprim la 2 iezi cucuieti. Da' mi-a cam stricat Oti echilibrul interior cu protectia ei masculina.

Otilia, am tot vrut sa te intreb cum mai doarme Elisa. Tu cum te simti?

Daniela, ha, ha, ai dreptate cu oltenii! Putem spera ca vor fi fetele mai domoale, dar nu prea trag nadejde cand imi vad galusca in plina criza de nervi...mai vorbim peste cativa ani. Darius are 5 ani si 7 luni acum si anul trecut ne gandeam sa-l ducem in toamna asta la scoala. Era si un gand "interesat" al nostru, pt ca gradi e cam departe, langa fostul sediu al firmei sotului, pe cand scoala e la 5 min de bloc. Serios, imi e tare greu cu gradi cand e vreme rea, Flowers ma intelege cel mai bine, ca stie distanta, insa ne facem noi mari. Mama, ce m-ai speriat cu adolescenta!!!

Mariana, eu am scris reteta, o poti gasi www.reteteculinare.ro/forum/discutii/trenuletul_lui_darius-727/?highlight=trenuletul%20lui%20darius" target="_blank">aici. Stiu ca fetele mai facusera ceva modificari. Spor la treaba!

Ocean, ma bucur ca incepi sa-ti revii. Na, ca ai experimentat-o si pe-asta!

Amalia, n-ai mai zis nimic, sunteti bine?

Ginye, ati fost la dr?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput