*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai fetelor...lamuriti-ma si pe mine...daca fac bb 2, mai iau indemnizatia daca nu ma duc la servici?Adica daca raman insarcinata pana sa faca Sara 2 ani?Ca stau si ma gandesc...pe vremurile astea daca mai gasesc servici ca unde am fost nu cred ca mai e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hai mai nu te mai stresa, pe cuvant ca nu e mare. Cum spunea si Bertha, si Rebeca a avut o fontanela maaare care s-a inchis dupa 1 an jumate, cu doar 2 picuri de Vigantol pe zi. E foarte normal sa se inchida pana la 18-20 de luni, dupa varsta asta daca nu se inchide, atunci teoretic se iau ceva masuri. Chiar am citit ca pana la 2 ani nu trebuie sa ne ingrijoram deloc pe tema asta.
So, relax

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Bertha, fontanela Sarei e un pic mai mare decat buricul degetului mare..la nastere avea 5/5.Dr. ei este ingrijorata de faptul ca e mare, din aceasta cauza in unele luni, vreo 2-3 a luat 20 de zile calciu si vigantolete de 1500.Nu vreau sa-i mai dau asa...fara sa stiu exact cum sta...de asta vreau sa-i fac analizele.Branzica papa zilnic, facuta cu 3 pastile de calciu lactic...laptic dimineata si seara...plus ce mai ia din alimente...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu ma stresez, pt. ca o vad mereu pe dr. ca face fete fete cand o controleaza la fontanela...sa vad saptamana viitoare ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, noi suntem de ieriacasa. Arianna e bine. Mai avem inca3 zile de tratament si apoi mergem la control.
Daniela, noua nu ne-a dat antibiotic, pt ca nu avea nici un rost, fiind vorba de o boala virala. a facut analize de snage si urina. Au iesi ttoate bune. Sanatate Teodorei!
Carmen, parca tu ziceai de Sumetrolim. Nu stiu cemedic ti-a zis, dar este un antibiotic din grupa Sulfamidelor potentate. Are 2 substante active.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucie spune:

La multi ani!
2010 sa fie cu noroc!..iar cozonaceii sa ne fie sanatosi si zambareti!

Otilia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si...sa vezi cum faci sa le aduci fetelor un fratior!
Ai gasit alta gradinita?

Am vazut ca vorbeati despre ulei de peste... Mateiul meu se rasfata zilnic cu ulei de peste cu gust de lamaie Doctorul ne-a recomandat cate 5 ml pe zi acum ca a mai crescut. I-am dat ulei de la 1 luna, nimic altceva. Daca refuza uleiul apelam la vigantol (aveam sticluta pregatita din tara, dar nu a fost cazul).
Sunt multumita ca am ales sa-i dau ulei, aici asa se obisnuieste...vigantolul e solutia de rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi bine ai revenit in noul an pt. mami si pt.Rapha .
Aleinad am vazut ca si voi va jucati cu cuburile Clemi . Chiar ma gandeam uitandu-ma la poze ca eu nu am mai imbracat-o pe Sofi cu rochita din vara , desi asa sunt dulci fetitele in rochite ea parca are o mutrita prea poznasa-ghidusa pt. rochite .
Daca vrei sa ti se salveze comentariile la poze srie-le la title acolo unde initial e denumirea pozei de pe cartela (ex:DSC3056 )
Anca olita functioneaza uneori (a avut o perioada de vre-o 3 saptamani cand facea zilnic), de obicei dimineata sau cind suntem pe faza si o vedem ca se pregateste
Diamisa ce mare pare Sonia , nu mi-a venit sa cred cand am deschis pozele , bine inaltuta ai zis tu ca era de mica dar asa la trasaturi si mai e si draguta evident

LA MULTI ANI DARLING SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI !

si o poza cu un eschimos mic http://family.webshots.com/photo/2112691610104281140opyVgC ...na parca nu i se potrivesc rochite

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha multumim de intrebare. Ne-a dat sa facem examen coproparazitologic si exudatul. In rest e bine.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

DARLING

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

olivia..oare e ok sa incerc cu miere?pentru pofta de mancare?nu sunt prea mici?daca da...cum si cat sa-i dau?

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Nu stiu ce sa spun, din ce am citit e ok dupa 1 an dar poti sa mai ceri pareri. Eu i-am dat asa mai mult de curiozitate un pic intr-o lingurita dar s-a cam strambat asa ca nu cred ca-i mai dau, poate doar ocazional in loc de zahar daca va fi cazul dar pt moment nu am in ce sa-i pun. Cu apetitul crescut nu stiu daca are efect la toata lumea dar stiam ca la mine are, de aia am si incercat.

Hai ca m-ati facut curioasa cu uleiul de peste, ma apuc si eu de facut sapaturi. Si al meu are inca fontanela dar dr nu a zis nimic iar la analize i-a iesit f ok calcemia, eu oricum nu i-am dat niciodata vit D dar deh, e soare.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mai ce frumusica ai tu acolo. Chiat ii place tare mult sa fie pozata si vad ca este vesela ca iese afara la zapada.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Babyzapi bine ai revenit in noul an pt. mami si pt.Rapha .
Aleinad am vazut ca si voi va jucati cu cuburile Clemi . Chiar ma gandeam uitandu-ma la poze ca eu nu am mai imbracat-o pe Sofi cu rochita din vara , desi asa sunt dulci fetitele in rochite ea parca are o mutrita prea poznasa-ghidusa pt. rochite .
Daca vrei sa ti se salveze comentariile la poze srie-le la title acolo unde initial e denumirea pozei de pe cartela (ex:DSC3056 )
Anca olita functioneaza uneori (a avut o perioada de vre-o 3 saptamani cand facea zilnic), de obicei dimineata sau cind suntem pe faza si o vedem ca se pregateste
Diamisa ce mare pare Sonia , nu mi-a venit sa cred cand am deschis pozele , bine inaltuta ai zis tu ca era de mica dar asa la trasaturi si mai e si draguta evident

LA MULTI ANI DARLING SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI !

si o poza cu un eschimos mic http://family.webshots.com/photo/2112691610104281140opyVgC ...na parca nu i se potrivesc rochite

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput