*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 14
Ramo2007 spune:
Mai fetelor...lamuriti-ma si pe mine...daca fac bb 2, mai iau indemnizatia daca nu ma duc la servici?Adica daca raman insarcinata pana sa faca Sara 2 ani?Ca stau si ma gandesc...pe vremurile astea daca mai gasesc servici 

ca unde am fost nu cred ca mai e ceva.
lauramiron spune:
Hai mai nu te mai stresa, pe cuvant ca nu e mare. Cum spunea si Bertha, si Rebeca a avut o fontanela maaare care s-a inchis dupa 1 an jumate, cu doar 2 picuri de Vigantol pe zi. E foarte normal sa se inchida pana la 18-20 de luni, dupa varsta asta daca nu se inchide, atunci teoretic se iau ceva masuri. Chiar am citit ca pana la 2 ani nu trebuie sa ne ingrijoram deloc pe tema asta.
So, relax
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Bertha, fontanela Sarei e un pic mai mare decat buricul degetului mare..la nastere avea 5/5.Dr. ei este ingrijorata de faptul ca e mare, din aceasta cauza in unele luni, vreo 2-3 a luat 20 de zile calciu si vigantolete de 1500.Nu vreau sa-i mai dau asa...fara sa stiu exact cum sta...de asta vreau sa-i fac analizele.Branzica papa zilnic, facuta cu 3 pastile de calciu lactic...laptic dimineata si seara...plus ce mai ia din alimente... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Ramo2007 spune:
Eu ma stresez, pt. ca o vad mereu pe dr. ca face fete fete cand o controleaza la fontanela...sa vad saptamana viitoare ce spune.
BraveGirl spune:
Buna, noi suntem de ieriacasa. Arianna e bine. Mai avem inca3 zile de tratament si apoi mergem la control.
Daniela, noua nu ne-a dat antibiotic, pt ca nu avea nici un rost, fiind vorba de o boala virala. a facut analize de snage si urina. Au iesi ttoate bune. Sanatate Teodorei!
Carmen, parca tu ziceai de Sumetrolim. Nu stiu cemedic ti-a zis, dar este un antibiotic din grupa Sulfamidelor potentate. Are 2 substante active.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Lucie spune:
La multi ani!
2010 sa fie cu noroc!..iar cozonaceii sa ne fie sanatosi si zambareti! ![]()
Otilia, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si...sa vezi cum faci sa le aduci fetelor un fratior!![]()
Ai gasit alta gradinita?
Am vazut ca vorbeati despre ulei de peste... Mateiul meu se rasfata zilnic cu ulei de peste cu gust de lamaie
Doctorul ne-a recomandat cate 5 ml pe zi acum ca a mai crescut. I-am dat ulei de la 1 luna, nimic altceva. Daca refuza uleiul apelam la vigantol (aveam sticluta pregatita din tara, dar nu a fost cazul).
Sunt multumita ca am ales sa-i dau ulei, aici asa se obisnuieste...vigantolul e solutia de rezerva.
criss703 spune:
Babyzapi bine ai revenit in noul an
pt. mami si
pt.Rapha .
Aleinad am vazut ca si voi va jucati cu cuburile Clemi
. Chiar ma gandeam uitandu-ma la poze ca eu nu am mai imbracat-o pe Sofi cu rochita din vara
, desi asa sunt dulci fetitele in rochite ea parca are o mutrita prea poznasa-ghidusa pt. rochite
.
Daca vrei sa ti se salveze comentariile la poze srie-le la title acolo unde initial e denumirea pozei de pe cartela (ex:DSC3056 )
Anca olita functioneaza uneori (a avut o perioada de vre-o 3 saptamani cand facea zilnic), de obicei dimineata sau cind suntem pe faza si o vedem ca se pregateste ![]()
Diamisa ce mare pare Sonia
, nu mi-a venit sa cred cand am deschis pozele , bine inaltuta ai zis tu ca era de mica dar asa la trasaturi si mai e si draguta evident 
LA MULTI ANI DARLING 

SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI !
si o poza cu un eschimos mic http://family.webshots.com/photo/2112691610104281140opyVgC ...na parca nu i se potrivesc rochite
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii![]()
ginye55 spune:
Bertha multumim de intrebare.
Ne-a dat sa facem examen coproparazitologic si exudatul. In rest e bine.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui lorellay olivia..oare e ok sa incerc cu miere?pentru pofta de mancare?nu sunt prea mici? www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!] |
Nu stiu ce sa spun, din ce am citit e ok dupa 1 an dar poti sa mai ceri pareri. Eu i-am dat asa mai mult de curiozitate un pic intr-o lingurita dar s-a cam strambat asa ca nu cred ca-i mai dau, poate doar ocazional in loc de zahar daca va fi cazul dar pt moment nu am in ce sa-i pun. Cu apetitul crescut nu stiu daca are efect la toata lumea dar stiam ca la mine are, de aia am si incercat.
Hai ca m-ati facut curioasa cu uleiul de peste, ma apuc si eu de facut sapaturi
Sanatate multa puiutilor bolnaviori.

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Blogul meu

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Mai ce frumusica ai tu acolo. Chiat ii place tare mult sa fie pozata si vad ca este vesela ca iese afara la zapada.
| citat din mesajul lui criss703 Babyzapi bine ai revenit in noul an pt. mami si pt.Rapha .Aleinad am vazut ca si voi va jucati cu cuburile Clemi , desi asa sunt dulci fetitele in rochite ea parca are o mutrita prea poznasa-ghidusa pt. rochite Daca vrei sa ti se salveze comentariile la poze srie-le la title acolo unde initial e denumirea pozei de pe cartela (ex:DSC3056 ) Anca olita functioneaza uneori (a avut o perioada de vre-o 3 saptamani cand facea zilnic), de obicei dimineata sau cind suntem pe faza si o vedem ca se pregateste Diamisa ce mare pare Sonia , nu mi-a venit sa cred cand am deschis pozele , bine inaltuta ai zis tu ca era de mica dar asa la trasaturi si mai e si draguta evident ![]() LA MULTI ANI DARLING ![]() ![]() SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI !si o poza cu un eschimos mic http://family.webshots.com/photo/2112691610104281140opyVgC ...na parca nu i se potrivesc rochite Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor

DARLING