Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Doamne ajuta pentru Stefanut! si o imbratisare puternica pentru mamica lui draga!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monica m voiam sa mai zic ceva, desi sunt convinsa ca si tu o stii. cu cat ne agitam si suntem mai stresate, cu atat copilul va fi mai agitat. noi transmitem starile noastre bebeilor, asa ca fii fericita si vesela, sa vezi ce Dragos cuminte o sa ai la casa. nici nu o sa-ti ivna sa crezi.

Aida super tare culoarea. Am fost multe feluri de roscat, dar asa nu si e super culoare.

Speranta ti-am vazut copilasii. Fetitele sunt mortale, iar poza cu Sergiu de milioane. Sa fie sanatosi si sa creasca mari armonios. iar tie, bine ai venit.

Raluk, adevarat ca am tot petit pe aici, dar cred ca ar fi bine sa ma opresc si sa-l las pe Aidan sa decida cand i-o veni timpul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

cat despre hatza, hatza...cred ca pofta vine mancand si e normal ca la inceput sa nu ai chef. dar tre' sa ne luam inima'n dinti o data si o data, nu? mi le dau si eu calde, ca vorba Luciei as prefera u n masaj. mi-a mai trecut spatele de la dusul ala lung si fierbinte. ma simt si io mai om.

Delia imi pare rau ca ai facut mastita. Sper ca totul sa fie bine de acum. Pupam frumusete de Sofia Vicoveanca.

Pupam si noi buzici sexy de Aidan .

Cat despre hatza-hatza....... noi avem chef, dar tot nu ne iese schema, ba se trezeste plangand soimita, ba suna telefonul, nici timp nu prea avem.........deci ramanem cu cheful, vorba voastra, poate se intampla de Craciun

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

da, pai asta ma framanta si pe mine in ultimele zile...cum sa organizez totul sa fie perfect timing, ca tare e greu cu Piski. niciodata nu stii daca e somn lung sau scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor ralucu va pupa si va multumeste ca sunteti alaturi de ei.
De la 4 va incepe calvarul pentru ca nu va avea voie sa ii dea sa pape si sunt sigura ca aveti idee cum e sa fie puiu infometat si sa nu primeasca ce ii trebuie ... si abia dupa 9 (speram ca printre primii) il vor lua la sala .

Ooooof! Ralucule speram ca interventia de maine sa aduca multa sanatate lu Stefanutz si sa scapati de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Fetelor, pofta vine mancand!
Raluk, vrei sa spui ca toata ziua sta agatat de voi? Vad ca-i place sa doarma pe burtica. Daca-l pui in pat pe burta nu doarme sau iti este frica sa-l lasi singur in pat pe burtica?
Raluca, toate gandurile bune o sa se indrepte maine spre voi. Doamne ajuta!
Am vazut si printesele Sperantei, tare scumpele.
Delia, bine ca ti-a trecut mastita.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Raluca_u un gand bun si de la noi pentru Stefanut. Sa dea D-zeu ca totul sa fie ok maine. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Delia,da, seamana! Super idee cu costumul de botez. Dac-as fi vazut pozele inainte sigur as fi imbracat-o pe Natalia in costum popular.

Si da, si eu ma uit la pozele Andrei si ma minunez cum sta Sophie linistita s-o pozeze mami! Pe noi ne stie tot blocul cand plecam de acasa. O luam cum e imbracata in casa si o bagam intr-un fas mare pe care-l inchidem pe scari si inainte de-a iesi din bloc ii punem caciulita..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

fetelor ralucu va pupa si va multumeste ca sunteti alaturi de ei.
De la 4 va incepe calvarul pentru ca nu va avea voie sa ii dea sa pape si sunt sigura ca aveti idee cum e sa fie puiu infometat si sa nu primeasca ce ii trebuie ... si abia dupa 9 (speram ca printre primii) il vor lua la sala .

Ooooof! Ralucule speram ca interventia de maine sa aduca multa sanatate lu Stefanutz si sa scapati de probleme

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Multumi de vesti Aida . Sper din suflet sa se termine suferinta pt Stefanel si mama Raluca . Maine toate gandurile bune se vor indrepta catre ei

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Oof..cu imbracatul asta. Imi pare rau ca e mai complicat. Ei ii place in general sa umblu la ea, fie ca e vb de pampers, baitza, schimbat....si daca scartaie un pic si incep sa o schimb, sa o imbrac, se potoleste automat. Fiecare cu placerile ei...Pupam Natalia mica si frumoasa si Sofia dulce, tiza noastra. Si cu siguranta nu-l uitam pe Aidan-buzita draga.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Hai sa va spun si eu povestea noastra, daca tot nu se mai incumeta nimeni: dupa cum stiti (sau nu), Sergiu e cu 5 ani mai mic decat mine. Ne-am cunoscut pe vremea cand el avea 21 de ani si eu 26. El spune ca m-a vazut prima oara cand am fost la un club in 2003. Eu nu l-am retinut pentru ca a plecat foarte devreme. L-am cunoscut la vreo 2-3 saptamani dupa, prin niste amici. Ne invarteam in aceleasi cercuri, ne intalneam la cluburi cand mergeam in grup si am devenit prieteni foarte buni in scurt timp. El avea o iubita, pe vremea aia, eu ieseam on and off cu altcineva. Dar ne intalneam la o bere/pahar de vin si vorbeam des la telefon. Am simtit o afinitate si ne placea sa povestim cate in luna si in stele. o relatie, de altfel, platonica dat fiind diferenta de varsta si faptul ca amandoi eram in alte relationships.

Prin 2004 el se pregatea sa plece in Romania definitiv sau pentru a se indreptate spre State undeva. Voia sa devina DJ, sa faca o scoala specializata...u know..visuri, visuri. Dar de la un pahar de vin azi, o cafea maine, am ajuns la altceva si cand a fost sa plece m-a sunat de pe drum ca el se intoarce inapoi in cateva luni, isi gaseste o scoala aici si sa fim impreauna. Eu m-am dus in concediu acasa in vara aia, cu gandul sa-mi fac si pasaportul pe care il pierdusem. cand sa ma intorc dupa vreo 3 saptamani (el era deja back to London) m-au oprit ca nu aveam viza pe noul pasaport. Asa ca am mai stat blocata 3 luni in Romania, disperata ca nu voi mai putea pleca niciodata. Dupa ce m-am intors, ne-am mutat impreuna si au urmat bune si rele. povestea continua...

Mergi la inceput