Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Delia,da, seamana! Super idee cu costumul de botez. Dac-as fi vazut pozele inainte sigur as fi imbracat-o pe Natalia in costum popular.

Si da, si eu ma uit la pozele Andrei si ma minunez cum sta Sophie linistita s-o pozeze mami! Pe noi ne stie tot blocul cand plecam de acasa. O luam cum e imbracata in casa si o bagam intr-un fas mare pe care-l inchidem pe scari si inainte de-a iesi din bloc ii punem caciulita..

de Natalia (03.09.09)

Cunosc foarte bine scenariul descris . A mea puiuta e foarte calduroasa de fel, seamana cu tati (care la -20 grade umbla in pantaloni scurti prin zapada ). Soimita multumeste frumos pt aprecieri si o pupa pe Natalia .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Raluca_U Spunem si in seara asta o rugaciune pentru tine dar si maine vom fi cu voi in gand. Sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine

Danuta vazut si eu "Ceata lu' Pitigoi" dar si frumushata de frizura! Pai sa-ti fie de bine, ca frumoasa esti! Si nor-mea e be-ton!!! S-o eu pe ea!

Vad ca va programati in concedii. Ma luati si pe mine??? Promit sa ma port frumos

Raluk Ma bucur ca Alex este bine, cu toata suferinta pe care o indurati acum. O sa treaca si etapa asta si-atunci sa te tii.
promite sa fim baiat de baiat si sa ne purtam frumos cu "surioara" Ana

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si noi suntem cu sufletul alaturi de ralu si Stefanut

ralucapaun, din cate povestesti tu, parca povestesti de fii-miu . Da acum sincer nu cred ca e vreun copil sa nu urle la imbracat si MAI ALES la pus CACIULA . DAca e vreunul io-l mananc

delia, ce vorbesti tu acolo Jamaica, REpublica Dominicana SA iti dea Dumnezeu sa nu ramana doar un vis. am soimita frumoasa

Maria, asa este, dar sti tu cum e ca nu poti sa nu te stresezi. Imi venea sa-l bat pe doctor azi ca nu m-a lasat sa-l iau in brate la cum urla saracutul . DAr nu va spun cum am scapat de stres imediat dupa, cand am vazut ca nu a patit nimic din atata plans. Iar acum sunt mult mai linistita si intr-o stare asa euforica de felul cum s-a comportat azi.

NU va spun ca am facut baita, am papat, am plans putin de tot si nani frumos de bebel cuminte
(Sper sa nu ma entuziasmez prea devreme, dar nu ma pot abtine )

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Acum ca am papacit, ma duc sa trag o baitza placuta. Va pupez. Ma mai intorc.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Delia,da, seamana! Super idee cu costumul de botez. Dac-as fi vazut pozele inainte sigur as fi imbracat-o pe Natalia in costum popular.

Si da, si eu ma uit la pozele Andrei si ma minunez cum sta Sophie linistita s-o pozeze mami! Pe noi ne stie tot blocul cand plecam de acasa. O luam cum e imbracata in casa si o bagam intr-un fas mare pe care-l inchidem pe scari si inainte de-a iesi din bloc ii punem caciulita..

de Natalia (03.09.09)

asa si noi...Aidan urla si cainele vecinului latra la usa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Niciun party nimic in seara asta? Ca io am tastarnita

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Inseamna ca noi suntem exceptiacare confirma regula. La caciulita mai maraie si ea dar f putin, scurt.

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Oof..cu imbracatul asta. Imi pare rau ca e mai complicat. Ei ii place in general sa umblu la ea, fie ca e vb de pampers, baitza, schimbat....si daca scartaie un pic si incep sa o schimb, sa o imbrac, se potoleste automat. Fiecare cu placerile ei...Pupam Natalia mica si frumoasa si Sofia dulce, tiza noastra. Si cu siguranta nu-l uitam pe Aidan-buzita draga.

Povestea gogoshicii

for some strange reason nu pot sa-ti vad pozele. mici le vad pe toate, dar daca incerc sa le deschid imi arata broken link. din cate am zarit eu, a crescut Sophie, sa nu o deochi, ptiu, ptiu. Si ce hainute dragute are. e o bombonica dulcica.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Fetili, parola la mail e aceeasi de pe DC? CA mie imi zice invalid password . N-am mai intrat de sute de ani pe mail

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Niciun party nimic in seara asta? Ca io am tastarnita

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Sigur ca da!

Uite ca Manga si-a inceput relatarea povestii de iubire . Asteptam continuarea, ca rezultatul cu buzici faine il stim

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput