Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

raluca_u :"Am emotii mari. Bate inima asta ca nebuna"

Ooooof , scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vad ca este odisee si de iulie-august...dar parca prea sunt la inceput. E mai complicat. Eu nici nu stiam la 5-6 saptamani.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vai, Raluca...tot succseul din lume!!! Ziua de maine sa va rezolve toate problemele!! Stefanutz mic!!

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluca, te imbratisez cu drag! Pupam pe Stefanut sa se faca bine!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

raluca_u :"Am emotii mari. Bate inima asta ca nebuna"

Ooooof , scumpa

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Raluca_u totul va fi bine..ma rog pt Stefanut....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monica ma bucur ca te-ai mai linistit. uite, hai sa-ti spun ceva: la 2 luni fratele meu ajunsese la 7kg. statuse vreo 2 luni la bunica-mea la tara, papat lapte de mama, dormit. cand s-a intors in bacau, doctorul i-a spus ca are capul prea mare si ca sa mearga la control la Iasi sau Bucuresti ca nu e de bine. Dar copilul era ok, asa cestea el. Ai incredere ca Dragos e bine, chiar daca e maricel pentru varsta lui. Ce bine ca sta si se joaca singur.

cat despre hatza, hatza...cred ca pofta vine mancand si e normal ca la inceput sa nu ai chef. dar tre' sa ne luam inima'n dinti o data si o data, nu? mi le dau si eu calde, ca vorba Luciei as prefera u n masaj. mi-a mai trecut spatele de la dusul ala lung si fierbinte. ma simt si io mai om.

Delia imi pare rau ca ai facut mastita. Sper ca totul sa fie bine de acum. Pupam frumusete de Sofia Vicoveanca.

Andrushka imizice ca nu ai niciun album public. si frumos a spus cine a spus. pe zi ce trece imi vine sa-l mananc nu alta. acum daca ii balangan jucarii le loveste cu mana si imi zice acolo in legea lui. e fantastic.

Ellenutza ce poze faine am vazut din Antalya. Si ma bucur ca in sfarsit te-am vazut si pe tine. chiar, ce ziceai tu de kilograme in plus si ca te lupti din rasputeri.

raluk ce te mai chinui tu. Apropo de ce a zis Aida, matusa-mea imi spunea ca pe la 6 luni a trebuit sa-l puna pe varu'meu pe lapte praf. nu voia deloc sa manance san. si-a dus laptele la analize, ca ea lucra la laborator (e farmacista) si i-s iesit ca e mult prea gras pentru copil.

se din tot sufletul sa fie mai bine dupa 3 luni. saracutzul Alex, atata plans si plans. pupam fata. nu fi depriamta, mai bine vino si vorbeste cu noi.

danade cand am vazut fimulet cu Ana cant intr-una ceata lui pitzigoi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

apropo de lumanari de botez...la finu'meu, preotul din Bacau le-a spus parintilor la fel: dupa ce folosesc lumanarile la baia de a doua zi, sa le aduca la biserica inapoi. daca vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Delia imi pare rau ca ai facut mastita..bine ca trecut

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Nela, tare frumos e la voi acolo, de vis . Iar mutrisoarele Anei sunt delicioase , carnuta mamii . Si pe tine te prinde minunat noua tunsoare .

Monica_Dicut, ce mult ma bucur ca Dragoselul e sanatos tun . Va fi foarte bine dezvoltat si la 6 luni, ai sa vezi .Asa imi place cand povestesti cum rade si chicoteste .

Luto, zici ca a fost mofturici azi David cuceritorul. Lasa, ca maine revine la forma lui de baiat cumintel cu ochi albastri . (m-am lamurit si eu finaly)

Ah, vorbiti de concedii la mare si la soare . Pot sa visez si eu cu ochii deschisi odata cu voi? Eu as vrea in Jamaica sau Republica Dominicana, ca Europa e mult prea departe pt noi . Ramane de vazut daca va ramane doar un vis.... Ellenuta, foarte frumoase poze, cred si eu ca mai vrei

Dana, foarte bine iti sta cu noua culoare, sa o porti cu placere . Am vazut si poze si filmulete cu Ana ta scumpa, sunteti doua frumoase si delicate. BTW, mie mi se pare ca soimita mea seamana cu Ana si parca si cu Natalia . Si da, se poate face mastita si acum, in a treia luna de supt. Nu stiu ce s-a intamplat, dar m-am trezit cu un gogoloi dureros care s-a inrosit si m-au apucat frisoane, voma, febra, dureeerrriiii de-mi venea sa sar pe geam. Ce stiu sigur e ca a supt soimita vreo 3 zile neincetat inainte de asta, poate m-a stimulta prea tare .

Speranta, bine ai venit , ai 3 copilasi superbi .

Raluka, am vazut pozele . Ce barbatel s-a facut Alex si ce pozitii faine are la ora de somn . E un nazdravan in toata regula . Imi pare rau scumpa ca inca va chinuiti cu alaptatul, ai incercat sa scoti putin lapte din san inainte de a mufa copilul? Offf, mititelul. Si zici ca a facut ca caprita la d-na doctor ?

AndraIulia, ce eschimoasa frumoasa ai tu acolo . Imi plac la nebunie toaletele ei de domnisoara si nu incetez sa ma minunez cat e de cuminte, cum sta ea infofolita la pozat . A mea isi scoate caciula de pe cap si la -5 grade , de ma opresc ca disperata de 20 de ori la plimbare sa-i trag caciulita pe urechi. Nu mai vorbesc ce circ face......

va pupicesc

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

cat despre hatza, hatza...cred ca pofta vine mancand si e normal ca la inceput sa nu ai chef. dar tre' sa ne luam inima'n dinti o data si o data, nu? mi le dau si eu calde, ca vorba Luciei as prefera u n masaj. mi-a mai trecut spatele de la dusul ala lung si fierbinte. ma simt si io mai om.

Delia imi pare rau ca ai facut mastita. Sper ca totul sa fie bine de acum. Pupam frumusete de Sofia Vicoveanca.

Pupam si noi buzici sexy de Aidan .

Cat despre hatza-hatza....... noi avem chef, dar tot nu ne iese schema, ba se trezeste plangand soimita, ba suna telefonul, nici timp nu prea avem.........deci ramanem cu cheful, vorba voastra, poate se intampla de Craciun

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput