Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *21*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Gata..am pus si pozitze

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Unde?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monica pupam Dragoselul scump care o face pe mami sa zboare de fericire;
Ellenuta minunate locuri, frumoasa mamica!
Delia imi pare rau pentru mastita..ufff, dar se poate face si asa, mai tarziu?! se pare ca da..ai avut ceva fisuri/rani la niv sanului? bine ca a trecut!
presimt eu ca mintenas, mintenas va fi petita micuta bucovineanca
am vazut si frumushata Andrei..mami, sa stii ca seamana tare bine cu taticul..mie asa imi pare! si ce faina-i caciulita de eschimos

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor , copilul asta al meu si cand plange si e nemultumit zice ci inghiii ioi ce scumpel e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

fetelor , copilul asta al meu si cand plange si e nemultumit zice ci inghiii ioi ce scumpel e

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

vorbåretu lu mama..

Monica ma bucur atat de mult ca ne scrii si noua cand esti mai vioaie si fericitå..asa så ramana dragoshelu cuminte zambåret si vorbåret

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Andraiulia daca sunt alea de la semnåtura le-am vazut.. ce eschimoaså faina am våzut..o frumusete

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, nu mai tin minte daca s-a mai discutat despre asta, dar nu ar putea avea o intoleranta la lactoza si sa aiba nevoie de laptic special? Off, poate vorbesc prostii, oare se poate sa ai intoleranta la laptele matern? Sau poate daca nu l-ai mai alapta si i-ai da lapte praf??!!! Te rog mult sa ma ierti daca vorbesc prostii, nu vreau sa te supar, dar nici eu nu inteleg de ce reactioneaza asa de urat. Eu asa zic, ca daca vomita probabil ca nu-i prieste ceva!

sa stii ca mi-am dus aminte , ca bine zici.
va povesteam saptamana trecuta ca am avut o musafira de 7 luni care avea 7 kg si ea tot asa cu varsaturi una intr-una , pana cand au pus-o pe mama ei sa isi faca testul laptelui (Timeea avea 2 luni pe atunci) si a reiesit ca avea laptele foarte gras si din cauza asta fetita vomita in disperare.
Asa ca au trecut-o pe lapte prafsi a fost ok
raluk ai intrebat de testul laptelui sau vrei sa intreb eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Da, Iulik, alea erau. Multumeste Sophie.

Tocmai am facut si baitza si adormim...Doamne, ieri a ras atat de tare in hohote si azi iar...mor de dragul ei. Incredibila iubire se dezvolta fata de fiintucile astea micutze. Nu mai stiu unde citisem in maternitate: "S-a nascut bebelusul tau. Pregateste-te pentru o iubire mai mare decat viata." Chiar ca!!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

n'seara fete dragi,

am citit multe chestii interesante. ati fost ocupate cat am dormit. piski a adormit afara in carut la 1 fara 25 si s-a mai trezit la 5 fara ceva.

si eu as vrwa Turcia. s-a intors acum o prietena din rhodos de la hotel de 5 stele all inclusive si e foarte nemultumita. era cu o prietena gravida si au cerut un cos cu ceva merinde pt dimieata la 6 ca plecau intr-o excursie. foarte nervosi oamenii, abia le-au facut o cafea si un sanwhich dupa ce au facut scandal. in schimb au fost f impresionati de ospitalitatea turcilor. si cu un an in urma au fost in tenerife unde s-au simtit excelent.

manac ceva si revin.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

au inceput "Trasnitii" ioi ce imi plac e un format super fain si pontos pe Prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Pai ma inscriu si eu la o excursie din asta frumoasa cu voi. Unde vreti voi. In Grecia am fost de vreo 2 ori si m-as intoarce oricand. In Turcia n-am fost, deci sunt curioasa. Unde preferati...

Am intrat la odiseea de mai-iunie 2010, nostalgica fiind dupa sarcina mea, ca a fost frumos si gandindu-ma ca eu fiind nascuta in iulie, mum era cam cum sunt fetele astea acum...bine, un pic mai demult.

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput