Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 22
aleinad.g spune:
Corina, am rasfoit si eu topicul (cred ca vorbim de acelasi), si noi suntem departe de ce e pe acolo, dar stiam asta, vorba Berthei rabdare multa ca deh, fiecare cu ritmul lui. In plus, unele "indicatii" nu mi s-au parut demne de luat in seama. De exemplu, erau indignate mamicile de acolo de faptul ca masa de la ora 10 era de legume.
Pai si ce? Teodora isi mananca legumele la ora 11. Iar daca imi aduc minte bine, Alra zicea ca acolo chiar se recomanda ca masa de la ora 10 sa fie de legume. Ca urmare, am decis sa merg pe mana Teodorei si o las sa manance cat vrea si cand vrea atata timp cat nu sare calul sa refuze chiar tot.
Bertha, noi am trecut de ceva timp la pampers nr. 4 pentru ca 3 mi se parea prea scurt. Parca avea bikini.
Si, ca si Laura, prefer sa-i fie mai mari. Multa sanatate Ioanei
. Ceaiul de menta l-ai incercat? Teodora a dus o semi-diaree (ca sa zic asa) vreo 2 saptamani, n-a mers hidrasec, orez, morcov. Pana mi-a zis medicul care ii urmarea viroza sa-i dau ceai de menta. De atunci s-a reglat, vad ca nu mai are probleme.
Bebecris, sa-ti fie de bine schimbarea fizica, sper sa se reflecte si in psihic si sa te remontezi. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bebecris apari in revista de sapt asta sau in cea de sapt viitoare? 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
corina, daca vrei sa facem misto de tantiile alea si sa le bagam in depresie, scriu ce mananca nicole cu cantitati si detalii pe o zi intreaga ![]()
mie nu imi plac topicele unde se descanta mancarea, se masoara cantitatile si se folosesc prea multe diminutive. si ma apuca bazdacii cand citesc cum se bat unele cu pumnii in piept ca "puii" lor mananca pasat si la 3 ani si ca "depinde de copil"
depinde pe dracu, daca nu le ingrosi treptat structura cat sunt mici si prosti le blenduiesti mult si bine.
da, aici legumele sunt recomandate la 11 ca prima masa diversificata a zilei, pe motiv ca daca le dai fructe se umfla in burtica cu ele si cu dulcele si apoi ai sanse sa refuze legumele care nu sunt la fel de yammi
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra corina, daca vrei sa facem misto de tantiile alea si sa le bagam in depresie, scriu ce mananca nicole cu cantitati si detalii pe o zi intreaga Vacanta cu Laura in Romania |
DaDaDa
Iar eu pun poze cu fii'mea mancand morcov crud, spaghete intregi si carne bucati, stirba, asa cum e
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
alra spune:
asta alta aberatie cat casa: nu are dinti nu ii dau bucati
eu am tot citit de malabsorbtie zilele astea. bai, pana si pe wikipedia scrie ca nu exista aproape copil sa nu creasca in curbe chiar si mici curbele, si ca cei care ajung sa cada din curbe ("failure to thrive" ii zice) o fac in principal din cauza parintilor care insista pana le fac psihoze.
bertha, andy, apropos, cica in cazuri de intoleranta la lactoza alti carbohidrati se face prost absorbtia anumitor nutrienti, de aici silfidenia in ciuda mancarii ingerate.
stiati ca...?
alra se autodieteaza la lactate de la 3 ani vomand de la miros si fiindu-i scarba sa atinga unele chestii gen branza?
anca_27 spune:
Acu exact un an... mancam ca sparta, cu gandul ca poate oi avea nevoie de forta... n-am somn... am emotii ... ma tot uit la iubirea mica...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
alra spune:
care ma ca ai nascut pe nepregatite?!
eu imi faceam stresuri si griji cu inductie si hop, anca fara sa anunte fara nimica, cica ma duc la spital!
Ramo2007 spune:
Anca, in mai putin de 40 de minute printesa ta face un an...LA MULTI ANI !Sa fie sanatoasa, fericita alaturi de voi!Io ma bag la somn acusica...
Un cadou si pt. mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Thomas si multi