Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

A venit si la noi Mosu' . Multumim expeditoarei mii de pupici , (se stie ea care este, nu dau numele pana nu se impart toate cadourile la toti copiii) Raphael a foast foarte incantat de jucarie. Maine pun si poze...acum sunt prea lesinata, imi este rau...prea slabita

n-am citit nimic...recuperez maine...daca am timp ca tre sa bag viteza cu curatenia generala inainte de venirea socrilor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

laura in primul rand un pupic mare mare pentru Cati, sa scape de bubite. offf, ca parca din una in alta a nimerit biata in ultimele luni... oricum sper ca i-ati facut poza cum sufla in tort asa cu bubite cum e... lasa ca la 20 de ani o sa rada cand o sa se vada
bertha Ioanei, sa-si revina si burtica ei dupa para aia (sa stii ca si noi am patit-o de la o para acum cateva luni, nu asa nasol, dar oricum, a fost prima si ultima pentru o vreme). CU Pampersul pai lasa ca nu-i rau, fata e silueta
bravegirl Alexandra are picioare de cocostarc lungi si subtiri...plus ca nu sta locului o clipa deci nici nu ma mai mir ca iese caca ala pe-afara. Am citit si eu la Parinti, este topic despre scutece, toate-o apa si-un pamant, din toate iese la o adica... cica. Cu papatul, fata papa cat ii trebuie, nu cat vrea mami, si nici cat se lauda altii, da-le incolo de topicuri cu papa .
bebecris abia astept sa vad pozele before/after, sa-ti fie de bine noul look
ginye da, cred ca o sa trecem si noi la nr 5, noi inca n-avem chiar 11 kg, da' ma gandesc ca merge. Pupici lui Stefanut cel ragusit sa-i treaca repede repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sarei nu i-a placut niciodata sa stea murdara de kk.De pe la 2-3 luni facea numai cand ii desfaceam pampersul si de pe la 6 face de 2 ori...dimineata imediat dupa ce se trezeste si dupa supa sau dupa fructele de dupa amiaza.L 9 luni si 3 saptamani am luat olita si am asezat-o pe ea dimineata.M-am asezat si eu in fund langa ea, i-am dat jucarii si ma scremeam mai mai sa fac eu kk si am stat vreo 30 de minute s-a scremut si a facut.Am repetat figura si dupa amiaza si de atunci ne iese mereu.
Cred ca v-am mai spus...noaptea nu face pipi deloc...e pampersul cum il pun seara...se aseaza pe olita face pipi si rade ca aude in olita si apoi face si kk.Dupa ce termina se ridica singurica.Daca face si dupa supa, o pun si dupa masa de fructe dar face doar pipi.II dau jucarii langa ea si ne jucam impreuna, o pap de burtica aia grasana, ma ia de gat si-mi pune o ventuza...si uite asa vreo 30 de minute...timp in care termina ce are de facut.

Mergi la inceput

Un cadou si pentru mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput

Ginye pupic lui Stefanut, sa-i treaca laringita repede si sa nu mai fie golanasul ragusit .
Bertha si noi tot nr 3 avem la pampers, dar zau daca ma afecteaza cu ceva...si nici cand imi zice dr ca suntem cu 1 kg in urma...so what? arata bine fi-miu, se simte bine. Imi pare rau ca iar aveti de facut analize la sange . Stii...eu ma gandeam aasa ca vreau sa ne vedem noi doua cu copilasii, chiar undeva mai aproape de tine...hum? ce zici? daca esti intr-o perioada foarte busy, te inteleg,nu-i nicio suparare.
Bebecris abia astept sa vad schimbarea. Si ma bucur ca iti place atat tie cat si sotului.
Ramo bine ca ai intrebat cum e treaba cu fularul, ca ai vazut ca nu e bun . Dar cum intreba si Miky si eu sunt curioasa cum ai demarat operatiunea olita.

RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Ramo am vazut ca ai raspuns deja cu olita . Am votat.

RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

E olita simpla de la Chicco..nu canta...nu face nimic ca am zis sa nu-i distraga atentia de la ce are de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

THOMAS Te pupa Mirunica

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumim pt urarile de sanatate, fetelor!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

RUGAMINTE:
Draga Mosule, as vrea tare mult sa ajungi si la zanica mea, asa ca rog pe 'ajutorul' tau sa-mi spuna cd pune coletul, ca la noi nu ajunge posta

Eu nu deschid pachetul. o sa-l tin pana in ziua de Craciun. Maine poate ajung si eu s atrimit pachetul. o sa-l trimit prin curier.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput