Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 20
monicus spune:
Multa santatateeeee si sa aveti grija de voi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Piciul e ragusit raaaaaaaaaaaaaaau. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thomas de Oceanborn,
Eva de Madutz sa fiti sanatatosi si sa le umpleti inimile cu bucurie dragi cozanacei parintilor care va iubeste enorm de multtttt.Tot binele din lume si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata.
lauramironsantatate multa printesei. Sa treaca mai repede bubitzele. Doamne ajuta!
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Thomas!!! 

Eva!!! 

Si la noi iese kk din pampers, dar iese pe la spate, si mai putin pe la picioruse, ca acolo suntem f grasute si nu prea e loc ![]()
Am citit la Parintii intreaba un topic care m-a facut sa ma dau cu capul de pereti. Se plange o mamica de programul de masa al copilului si au inceput si alte maici sa se planga de ce putin mananca copilasii. E...copilasii aia mananca intr-o zi cat manaca mai nou a mea in vreo 3-4 zile
..si eu ma decalr multumita si mai si zic ca mananca bine.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
bebecris spune:
am fost azi la salon....am facut o schimbare radicala...m-am tuns scurt si ciudat in acelasi timp...mi-au facut un super machiaj (de la nunta mea nu mai fusesem asa frumos fardata), m-au pensat si mi-au facut si manichiura, care nu-mi place...dar se poate sterge...
maine primesc foto de la prietena mea si o sa va arat noul meu look de pustoaica...m-am simtit extraordinar...eram un pic ingrijorata ca nu stiam cum se vor descurca baietii mei....fffff bine chiar, asa mi-a zis tati...a gresit doar la pampers pe care l-a pus inve4rs...era david al meu ud fleasca...![]()
oricum...ii place enorm sotului cum m-au facut fetele la par...iar eu ma simt super...parca sunt alta...

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui mariana28 Giney pt laringita sunt bune si granule homeopate - homeovox si coryzalia, dar trebuie date imediat ce se instaleaza primul simptom Eu ii dau dizolvate in putina apa , fara sa ating cu metal. Ati fost la dr? Ce v-a zis? A baut /mancat ceva rece? sanatate! Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008) Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta! |
Diagnostic : laringita. Aseara a chiut cam mult pe afara, a tras aer rece in piept si asta a fost. Ne-a dat nurofen si bioparox spray.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui cameliam Intrebare: va iese caca din Pampers marimea 4+? Ca la noi ieseeee, de fiecare data si e nasol deja. Ori e a mea super cacacioasa, ori sunt scutecele astea prea mici sau nu tine bine elasticul. Nou ne iese pe langa picior de obicei, dar am patit sa iasa si pe la spate. Am luat de test niste scutece de la Libero, tip chilotel, par ok asa...n-a iesit caca chiar asa tare, desi un pic pe langa piciorus a iesit si din astea. Ce folositi voi la cozonacii cacaciosi? |
Noi am trecut la nr 5.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Bebecris sa-ti fie de bine noul look.
Asteptam poze.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicus spune:
Bine ca este doar atat. Sanatate multa.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Diagnostic : laringita. Aseara a chiut cam mult pe afara, a tras aer rece in piept si asta a fost. Ne-a dat nurofen si bioparox spray. ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Ginye,multa multa sanatate scumpului Stef!
Ramo,de mult timp vreau sa te intreb cum ti-ai "convins" printesa sa faca kk la olita...Zii repede secretul
...Cum te mai simti?Mai esti suparata?
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
criss703 spune:
La multi ani Eva de Madutz !

..ei daca am fost tot cu ochii dupa Thomas am sarit pe restul sarbatoritilor 
Sanatate lui Stef si Cati 
Monicus
Ana petrecareata
Bebecris sa-ti fie de bine schimbarea , asteptam poze
Azi a plecat si de la noi Mosu' ...sper sa nimereasca drumul sa nu se rataceasca ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii