Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramo2007 spune:
Alenaid.g, Sara bea acelasi laptic de la nastere, Lactana de la Topfer, de la 10 luni am trecut la 3.
cameliam spune:
Thomas
Eva
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
oceanborn sa-ti traiasca puiul si sa fiti fericiti toti trei!
cameliam spune:
Ramo si noi folosim cereale de la Milupa dar FARA lapte, pe motiv ca laptele ei e NAN si laptele din cereale ar fi formula de la Milumil (ma gandesc eu), oricum, formule diferite si nu prea cred ca e indicat sa le amesteci. Cam la fel cum nu cred ca e indicat sa faci un biberon jumatate cu lapte praf de la Toepfer si jumatate Milumil...
Fular peste gura nici noi nu purtam.
Mai nou stam pe afara cate 2 ore, plimbare pe jos de acasa pana in centru si inapoi, cam 30 min dus, o ora prin oras, 30 min intors. E super, avem niste bujori in obraji amandoua...
. Mergem pe la 16:30-17:00, sa putem admira si beculetele din oras, atmosfera de sarbatori. Azi am fost o tura si dimineata, tot asa si ma pregatesc sa iesim iarasi. E atat de cuminte in carucior, o adevarata placere plimbarea. Iar eu fac miscare nu gluma, seara pic lata
.
Edit: intrasem cu gandul sa pun o intrebare, si m-am luat cu altele, ptiii...
Intrebare: va iese caca din Pampers marimea 4+? Ca la noi ieseeee, de fiecare data si e nasol deja. Ori e a mea super cacacioasa, ori sunt scutecele astea prea mici sau nu tine bine elasticul. Nou ne iese pe langa picior de obicei, dar am patit sa iasa si pe la spate.
Am luat de test niste scutece de la Libero, tip chilotel, par ok asa...n-a iesit caca chiar asa tare, desi un pic pe langa piciorus a iesit si din astea. Ce folositi voi la cozonacii cacaciosi?
bertha spune:

La multi ani, Thomas si Eva!
La multi ani, Cati!

La multi ani, Monicabo!
Babyzapi, sa ne traiasca gagicul, scuze pt intarziere, va pupam!
Laura, of, of, cate bube, cate rele, toate-n fundu' grasanei mele, manca-o-ar mama de frumoasa! Hai ca pupam sa treaca repede mancarimile, ce sa mai zic, scaparati si de asta.
Ramo, nici eu nu pun fular la gura copiilor, de altfel, cred ca nici n-ar accepta. Nu e indicat in primul rand dpdv medical,pt ca respiratia calda umezeste fularul, se pot dezvolta bacterii si pot interveni viroze sau alte afectiuni, nu stiu cum sa explic mai bine. In legatura cu cerealele, ar fi mai indicat sa nu amesteci lapte praf cu cereale care contin lapte, mai ales in situatia in care difera cele 2 firme producatoare.
Aleinad, Manumanu, eu va inteleg exasperarea in privinta mancarii. Va zic ce-mi zic si mie la fiecare masa, rabdare, rabdare, rabdare... cat om mai avea rabdare...eu am imprumutat de la rude, ca pe-a mea am terminat-o dupa prima luna de diversificare.![]()
Noi tot in greva foamei.
Inca nu isi revine dupa para aia nenorocita, ca altfel nu-i pot spune, sambata a vomat de 3 ori si a facut zilnic 2 scaune mai proaste. Azi am fost din nou la pediatru, avem tratament si o lista lunga de analize de sange. Curand, mergem iarasi la intepat.
Lorellay, am intrebat si de asiemtria aia de la gurita, a zis ca intr-un an sigur ar fi avut si alte manifestari, sa stau linistita.
Ginye, pupam ragusitul drag!
Sanatate multa!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
manumanu spune:
Carmen si alte fete interesate de Karvol: intre timp am fost in oras si am vrut sa mai cumpar o cutie... nu am mai gasit, asa ca am intrat pe net, la farmacia online de unde luasem Infacol (www.chemistdirect.co.uk). Acolo sunt mai multe produse Karvol, la preturi mai mici decat la noi (bine, cu taxele postale tot cam acolo ajungi, dar numai daca comanzi mai multe bucati). Eu am comandat cate ceva de la ei intre care si capsule si gel Karvol, sunt multumita de preturi.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
lauramiron spune:
Noi suntem cu Pampers nr. 5 de pe la 10 luni
Am preferat sa-i fie mai largut decat mai stramt. De asemenea folosesc in paralel chilotel Pampers, pachetul ala roz cu ponei pentru fetite, tot nr.5, foarte bun mai ales cand nu sta la schimbat
Eu sunt fidela Pampers, n-am incercat niciodata alta firma de scutece.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam Edit: intrasem cu gandul sa pun o intrebare, si m-am luat cu altele, Intrebare: va iese caca din Pampers marimea 4+? Ca la noi ieseeee, de fiecare data si e nasol deja. Ori e a mea super cacacioasa, ori sunt scutecele astea prea mici sau nu tine bine elasticul. Nou ne iese pe langa picior de obicei, dar am patit sa iasa si pe la spate. Am luat de test niste scutece de la Libero, tip chilotel, par ok asa...n-a iesit caca chiar asa tare, desi un pic pe langa piciorus a iesit si din astea. Ce folositi voi la cozonacii cacaciosi? |
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam Intrebare: va iese caca din Pampers marimea 4+? Ca la noi ieseeee, de fiecare data si e nasol deja. Ori e a mea super cacacioasa, ori sunt scutecele astea prea mici sau nu tine bine elasticul. Noua ne iese pe langa picior de obicei, dar am patit sa iasa si pe la spate. Am luat de test niste scutece de la Libero, tip chilotel, par ok asa...n-a iesit caca chiar asa tare, desi un pic pe langa piciorus a iesit si din astea. Ce folositi voi la cozonacii cacaciosi? |
Iti arde de glume?
Dar cu indulgenta asa...ca a scazut 100g in ultima sapt, cre'ca nici intr-o luna nu ajungem la 9 kg cat e limita maxima la nr. 3.Asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar am gasit un nou prilej sa ma mai plang si eu putin.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
monicus spune:
tuturor cozanaceilor care poarta acest sfant nume. scuze de intarziere, dar nu stau f bine cu timpul. ne pregaim si noi pentru petrecerea sambata. Nu am reusit sa ajung la zi cu cititul.
Sper sa nu fie prea taziu uraraile mele si cu toata caldura sper sa ajunga in sufletele lor aceasta urare de 
RAPHAAEL,
NICOLE,
CATERINA tot binele din lume si sa fiyi sanatosi cu totii dragi cozanacei. Doamne ajuta!
criss am vazut printesa frumoasa care este foate captivata de cadoul de la mosu.
Si la noi a venit mosu,... cu petrecere in seara respectiva cu distractie maxima, de fapt am fost la o petrecere in care isi faceau ziua de nastere 4 prieteni de ai nostri si acasa cand a venit mosul deja venise. I-am luat o jucarie telefon si o rochita rosie pentru Craciun. Asa de cuminti am fost ca...ghetutzele au fost pline.
Sorvint ai un baietezl foarte chipes. Vad ca si el a ramas foarte captivat de jucaria de ma mosu... pai, asa sunt toti copiii captivati de cadouri.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Of, luata cu ale mele, am intrat de atatea ori azi si nu i-am urat La multi ani lui Thomas ce matinal
Sa fii sanatos si norocos!!
Ramo2007 spune:
Da...nu ma gandisem ca, combin 2 feluri de lapte.Nu a avut probleme pana acum cu stomacelul...o sa le schimb cu cele fara lapte.
Sara are pampers 4...dar face kk numai la olita de 3 luni![]()