Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 18
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Sara doarme de la 11 .Eu ma joc cu cuburile de la Clementonii Am tot auzit de copii cu laringita...Sara nu vrea sa stea cu fular la gurita afara, trage de el sau scoate limba si-l uda...nu stiu ce sa-i mai fac.Ai vostri fac la fel? |
Ramo, eu NU ii pun fular la gura. Dar ce spui tu ca face Sara e absolut normal caci sunt la varsta cand se simt amenintati daca le pui ceva pe fata.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Aaa...vroiam sa va intreb...ce fel de cereale le dati seara in laptic?cu lapte sau fara?Sara papa 7 cereale de la Milupa, care contin lapte. |
Cerealele cu lapte integrat se prepara cu apa. Daca vrei sa-i pui in bibe cu lapte ia din cele fara lapte. Cei de la Milupa au gama de cereale bio care nu contin lapte. Si de la nestle gaseti cereale fara lapte.
Poze 1 an
Povestea nasterii
Amalia spune:
Ramo eu nu sunt de acord cu fularul pus peste gura!
Nu pot sa-ti spun ce sensibila am fost eu in copilarie si cate am tras din cauza asta...si nu numai...
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Ramo2007 spune:
Da, stiu de cele fara lapte.Vroiam sa stiu daca e vreo problema daca-i dau din cele cu lapte, seara cu lapticul ei.
mariana28 spune:
Ramo eu ii pun fular la gat, dar NU la gura, el tine gurita inchisa, sub fular poate transpira de la respiratie, poate tine gurita deschisa, cred ca Matei l-ar roade, nu am incercat....
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
Ramo2007 spune:
Da, stiu de cele fara lapte.Vroiam sa stiu daca e vreo problema daca-i dau din cele cu lapte, seara cu lapticul ei.
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Da, stiu de cele fara lapte.Vroiam sa stiu daca e vreo problema daca-i dau din cele cu lapte, seara cu lapticul ei. |
Nu stiu ce sa zic. S-ar putea sa fie prea concentrate. Eventual, incearca sa-i inlocuiesti o masura de lapte cu o masura de cereale cu lapte. De care lapte ii mai dai?
Poze 1 an
Povestea nasterii
mariana28 spune:
Giney pt laringita sunt bune si granule homeopate - homeovox si coryzalia, dar trebuie date imediat ce se instaleaza primul simptom
Eu ii dau dizolvate in putina apa , fara sa ating cu metal.
Ati fost la dr? Ce v-a zis? A baut /mancat ceva rece?
sanatate!
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
manumanu spune:
RAmo, chiar saptamana trecuta am fost la un workshop pt mamici organizat de o clinica privata si dr de acolo, raspunzand la o intrebare a unei mamici legata de fularul la gurita a spus ca este ABSOLUT INTERZIS sa le punem la copilasi fularul asa (eu citisem deja si stiam asta, ne spusese si pediatra noastra), pentru ca favorizeaza multiplicarea germeinilor si infectiile respiratorii.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Ramo2007 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri...o sa punem fularul doar la gat .
Un cadou pt. mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

.Eu ma joc cu cuburile de la Clementonii