Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Thomas, la multi ani cu bucurii, sa-ti faci parintii fericiti si sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji! . Multi pupici Ocean si petrecere frumoasa
Laura imi pare tare rau ca e pojar. Mititica de ea nici nu a putut sa doarma de mancarimi. Halal spitale avem, te duci cu una si pleci cu altele

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Thomas, de Oceanborn LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERCIRE SI NOROC IN VIATA

Eva de Madutz LA MULTI ANI,SANATATE,FERICIRE SI MULT NOROC SA AI IN VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Intru doar sa urez, la noi parca a fost o bomba, a venit si mosul de pe DC, abia astept sa se trez z sa-l desfacem, pachetul, , de citit din urma am tone, deci:

La Multi Ani, draga cozonacica Cati!, ieri m-am gandit la voi, insa numai de DC n-a fost timp...
La Multi Ani,
Thomas, jucaus matinal
si Eva
!!!!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Da, ai dreptate. La rujeaola nu prea ai voie sa dai pe bube cu nimik, nu e ca la varicela. Ce i-am dat insa este Zirtec, un antihistaminic sa linisteasca mancarimea putin si sa nu se umfle tare (e deja umflata la fata).
Pana la urma nu e atat de nasol, asta e, boala de copii peste care vom trece in cateva zile si va avea imunitate pe viata. Acuma ma intreb daca-i mai face vaccinul...
Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Laura, eu as vedea partea plina a paharului. Bine ca a erupt inainte de vaccinul ROR. Multa putere mami. Nu-i dai cu nimic pe bubite sa nu se scarpine?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Am impresia ca se poate face separat vaccin doar pentru rujeola (AR) dar cine il face vaccineaza oricum cu ROR dupa aceea. Cel mai probabil va trebui sa mai astepti putin pentru un vaccin ROR, adica mi se pare devreme saptamana viitoare.
Pe aici e epidemie de varicela asa ca strang din dinti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Thomas! Sa cresti mare si voinic, sa iti bucuri familia in fiecare zi, sa ai parte numai de impliniri!
La multi ani, Eva! Sa cresti mare si cuminte!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Laura, multa sanatate cozonacelei! Chinuite ati mai fost in ultimul timp. Va doresc o forma cat mai usoara in continuare. Eu, una, nu as mai vaccina-o. Celelalte boli ale copilariei nu au forme urate. Pe de alta parte, Bogdan nu a facut nici una din ele desi pe vremea lor nu erau vaccinati pentru oreion si rubeola.
Ginye, sanatate multa si pentru voi. Daca e laringita fara febra e suficient sa-l urmaresti si sa-i dai ce ti-a zis si Bebecris, daca vezi ca face febra mergi repede la medic.
Ramo, "cu rabdarea treci marea".

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am reusit sa pun si eu coletul la posta. Ajunge miercuri (sau, in cel mai rau caz, vineri). Cum a ramas? Mai anunta cineva destinatarul?

Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara doarme de la 11 .Eu ma joc cu cuburile de la Clementonii am dat in mintea copiilor.
Am tot auzit de copii cu laringita...Sara nu vrea sa stea cu fular la gurita afara, trage de el sau scoate limba si-l uda...nu stiu ce sa-i mai fac.Ai vostri fac la fel?

Un cadou si pt. mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Aaa...vroiam sa va intreb...ce fel de cereale le dati seara in laptic?cu lapte sau fara?Sara papa 7 cereale de la Milupa, care contin lapte.
Mi-a zis cumnata-mea ca nu ar fi bine sa-i dau din cele cu lapte...ca cica e prea consistent zice ea...dar eu n-am mai auzit pana acum ca n-ar fi bine...
Sara se trezeste noaptea doar pt apa...si pica lata la loc.E asa haioasa, cum se pune cu funduletul in sus si adoarme.

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

[blue]THOMAS[BLUE/][S]

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput