Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Deci....s-a foit toata noaptea, a plans, s-a scancit, adica foarte clar o deranjau bubele, a reusit sa adoarma dupa ora 5 dimineata. Cand s-a luminta de ziua si am vazut-o ..... Sunt de doua ori mai multe bube decat ieri, ceea ce e clar ca e pojar.

Alra, e pojar (rujeola), si nu varicela! Si da, Rebeca e vaccinat anti-ROR, mai tarziu mi-am dat seama....deci sper sa nu faca, desi se prea poate pentru ca vaccinurile astea nu dau imunitate pe viata. Sunt cu ochii pe ea.

Asta e cu spitalele la noi, te duci cu una si vii cu altele Si era programata pentru Priorix saptamana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

GINYE....david a avut de 2 ori laringita...si mi-a fost recomandat asa: nurofen la 8 ore, 3 zile, tantum verde spray (1-2 pufuri de 3 ori pe zi), albastru e metil seara la culcare (ii dai cu un betisor de urechi cat poti de aproiape de gat;ii pui pe limbuta) si picaturi de nas vibrocil, de 2 ori pe zi....sa nu-i dai sa pape covrigi sau biscuiti sa nu-l irite pe gat....

of.....laura...ce ghinion pe printesa!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris la laringita ma gandesc si eu, ca a mai facut de 2 ori pana acum.O sa vad dupa-amiaza ce spune dr.

Laura pt Cati. Imi pare rau ca e pojar.

Mav ma bucur ca s-a reintregit familia.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura imi pare rau sa aud ca pana la urma chiar aia este! Multa sanatate, sa o pape cat mai putin bubitele si sa nu faca si Rebeca.
Mav ce dulci sunt puii tai, gramada pe tati amandoi!Ma bucur ca sunteti toti impreuna!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

LA MULTI ANI THOMAS!Sa fii sanatos si norocos langa parintii tai!
Laura, printesa mica bolnavioara sa-i treaca repede!
Gynie cel mai bine mergi la doctor...prietena mea cu bb de 10 luni, internat vineri la Bals are laringita si o usoara pneumonie.Vineri seara, desi era internat a facut temperatura 40 cu 2...de la gat.Sanatate multa puiutului sa se faca bine repede!
La noi week end-ul a fost mai linistit...sotul cu coada intre picioare, se dadea bine pe langa mine...dar eu tot intoarsa sunt...nu o sa mai fie la fel de acum incolo orice ar face...
Sara maine trebuie sa faca Infarixul...o sa sun dr. sa vina acasa sa i-l faca, sa nu stau la cabinet, unde sunt copiii raciti.

Un cadou pt mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, Laura, sa se faca bine pitica repede!!!!

Carmen, am gasit Karvol la o farmacie Centrofarm.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

LA MULTI ANI Thomas de Oceanborn si Eva de Madutz!!!Sa fiti sanatosi,voiosi si sa va incantati parintii!
Ginye,Lauramiron multa multa sanatate puilor!
Ai gasit unul dintre cadourile pierdute pentru Ramo2008...sper sa se rezolve problemele cat mai repede.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Thomas si Eva, sa cresteti sanatosi, iubiti si sa aveti o viata frumoasa!

Laura, eu as vedea partea plina a paharului. Bine ca a erupt inainte de vaccinul ROR. Multa putere mami. Nu-i dai cu nimic pe bubite sa nu se scarpine?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Da, ai dreptate. La rujeaola nu prea ai voie sa dai pe bube cu nimik, nu e ca la varicela. Ce i-am dat insa este Zirtec, un antihistaminic sa linisteasca mancarimea putin si sa nu se umfle tare (e deja umflata la fata).
Pana la urma nu e atat de nasol, asta e, boala de copii peste care vom trece in cateva zile si va avea imunitate pe viata. Acuma ma intreb daca-i mai face vaccinul...

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Laura, eu as vedea partea plina a paharului. Bine ca a erupt inainte de vaccinul ROR. Multa putere mami. Nu-i dai cu nimic pe bubite sa nu se scarpine?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura vorba ta, e foarte bine sa o faca!
Eu si cei doi puiuti ai mei nu am facut decat rubeola. Am fost stresata ambele sarcini din cauza asta...ca riscam sa fac atatea..
Nu stiu cum s-a intamplat, dar David n-a luat niciodata nimic, cu toate ca e in colectivitate de la 1 an si 4 luni.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput