Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

He, heeee, cand m-a intrebat soata, dupa ce i-am spus ca mi s-a rupt apa, `si nasti azi?`, ma gandeam... poate, totusi, nu nasc azi... ... ma luase cu frici pe tron... nu-mi mai ardea de nascare, Alrule...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Avem pampers nr 4! Aleinad, de-aia i-am luat si eu 4, ca era cu talia cam joasa nr. 3, aveam galusca sexi. Despre 4 pot spune ca-s suficient de inalti, dar pot petrece f usor elasticele unul peste altul. Era o manea "fata mea e top-model, s-o iubeasca Raphael". - asta cu Raphael e de la mine.

Babyzapi, nici pe mine nu ma intereseaza 1kg mai putin, am alte belele: voma, alergie, lipsa apetitului..eheee...kg sunt ultima problema, atata timp cat mentine un trend ascendent. Patea proasta e ca acum scade.
Mi-ar placea sa ne intalnim, chiar sunt mai libera putin in perioada asta, pt ca-i Darius la Craiova. As prefera sapt viitoare totusi, sa mai fac si eu ce si ce in casa. Vorbim pe mess, dar nu te mai vad online deloc.

Alra, prichindeii nostri (a mea si-al lui Andi) au alergie la proteina laptelui de vaca, nu intoleranta la lactoza. Oricum, avand alergie mananca dietetic, alimente putine si putin calorice, hrana putin variata de care se satura si ei, in fine...motive sa nu ia in greutate ar fi. Stiu ca tu nu suporti lactatele, ne-ai zis ca ai renuntat singura si ne-ai incurajat ca nu-s esentiale lactatele. Numai ca una e sa nu vrei sa mai mananci lactate, sa decizi singur ca-ti fac rau si alta e sa nu ai voie, si sa stii ca orice pas gresit poate genera cine stie ce efecte. Gandeste-te cate produse din jurul nostru contin lapte...inghetata ta aia de-i ieftina acolo si scumpa aici, de ex. Ca sa nu mai spun de dificultatea intrarii in colectivitate...un's-o duc eu, cine ii supravegheaza ei la gradi tot ce baga-n gura?! Nu mai departe decat sapt trecuta i-a cumparat bunica un baton si insista sa-i dea "ca n-are ce sa contina rau, e de post". Am bibilit eticheta si continea zer praf. Am avut noroc totusi ca era ambalat, la patiserie se vand si neambalate si naiba stie ce contin. Asa ca, momentan n-am incredere decat in mine si-n tati, pt ca alergia asta nu-i prea intalnita la noi si oamenii au tendinta sa trateze superficial problema.
Am citit povestea nasterii babutei-dragutei. Mi-am amintit ca ulterior nu mai vroiai sa pleci din spital de bine ce mancai acolo.

Apropo de blenduit, Ioana mananca pasat cu furculita. Mananca f bine singura tot ce se poate tine in mana. La capitolul asta chiar trebuie s-o laud, e experta in mancat singura si nu de acum, de cateva luni bune. Nu conteaza cati dinti au, cu incisivii doar rup mancarea, adica sunt buni pt a musca din mancare, le trebuie masele pt a mesteca. Deci, de ex, 4 dinti sunt mai buni decat nimic, dar, in niciun caz nu-i ajuta sa mestece. Cine nu crede, sa incerce sa mestece doar cu incisivii.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, in linkuri sa ne batem ... si-atunci vorbeam singura ... si marea veste.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 92*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

[b]Anca[/]b], mai, erai mortala acum un an! Asa m-a binedispus monologul tau din noaptea aia! Bietul tau sot, cre'ca numai sa se indoape cu mancare n-avea chef la ora aia![

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput