La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242
Raspunsuri - Pagina 19
Eliza spune:
Ven au baietii tai niste ochisori...
.
Alina felicitari pentru fetita.
Am reusit sa adun cateva poze noi incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2117181860102710211TaSgha
si un film despre cum sa-ti distrezi copilul cand e bolnavior(scuzati vocea de privighecioara):http://good-times.webshots.com/video/3081234190102710211VEqcgX
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
nemary spune:
NEATA!
Alina am vazut pozele de la spectacol, cred ca a fost tare frumos si ti s-a umplut inima de bucurie si implinire. ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si nu ai renuntat la pasiunea ta.
si am vazut-o si pe Eleni pozata de Malaimare alaturi de mamica ei 
Poze de la munte si nu stiu cand am sa pun, sunt si foarte trista acum si nu am chef de nimic. si din pacate, se pare ca Daria ma simte si este si ea f maraita.
Ven, sunt 2 frumosi baietii tai, unul mai dragutz decat celalalt. cat despre alegeri...gandesc la fel ca si tine si am un gust AMAR. am inceput sa ma gandesc tot mai mult la plecarea din tara, unde, in afara de mama, nu ma mai tine nimic.
am fost aseara la morfologia de trim.2 si se pare ca pana acum este totul bine in dezvoltarea surioarei Dariei. sper sa nu o influenteze prea mult starea mea sentimentala.
si un fel de anunt pentru fetele din BUCURESTI: daca aveti nevoie de ajutor in casa(curatenie, calcat...) acum de sarbatori sau dupa puteti sa-mi spuneti, am o tanti tare harnica si cumsecade.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
23+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
laura_dimitris spune:

si 

De 20 de minute tot scriu la un mesaj, aproape terminasem ce aveam de spus si mi-a disparut...
Urasc chestia asta...
In fine, reiau ![]()
Buna dimineataaaa!!!
Trezirea si la cafeluta!
In primul mesaj dezvoltasem ideea cu iubirea de craciun, cu atmosfera din preajma sarbatorilor. Faptul ca-mi place sa vad oamenii veseli si bucurosi/ brad/ cadouri/ copii / zapada / sanius ![]()
Acum va dau voua tema sa descrieti starile voastre din preajma craciunului ca eu am facut-o deja chiar daca voi nu ati apucat sa cititi![]()
Apoi,
Elle, ce putin mai aveti pana la botez. Alte emotii...
Eu i-am luat lui eleni o bascuta super jaiooasa, foarte misto croita crosetata din niste lana multicolora si avand aplicate 2 floricele textile mov intr-o parte . Am gasit-o la toys in complex Auchan.
Nu te negaji de fotograful profesionist... Si fotografiile facute de tine am vazut ca ies super frumoase. "Modelele" conteaza ca ele fac fotografiile frumoase 
Nu i-am facut rotarix lui eleni. Pe mine ma omoara chestia asta cu vaccinuri sau antibiotic... rau daca dai / rau daca nu dai sau nu faci...
Roli, super tare baiatul tau 

Gata, se da startul la perioada perlutelor ![]()
si? Gata? Il ascultati? un fratios/o surioara ceva... hai ca se va naste vara ![]()
Ven, wow ce bondut cret si frumos, veselia intruchipata am vazut
De cel mare ce sa mai zic... e frumos de pica! Are niste ochisori bestiali, foarte expresivi. Si ii sta tare bine "arici" la par 
Nati, ce mai faci ? Ce-ti fac fetele? Cum se descurca noua bona?
Miri, eu tare ce mi-am dorit sa am si eu un copil nascut vara... Mai ales ca la noi in familia largita toate sarbatorile de zile de nastere incep in octombrie si se tremina in aprilie...
Imi plac la nebunie petrecerile in aer liber, la gratare si nu prea avem ocazii sa le facem. Bine, le facem oricum dar fara tort ![]()
wow ce complicat este sa vinzi/sa cumperi ceva acolo...
Ceska, aoleu,
dupa salamul tau de biscuiti... Mama -mama ce-ti mai rasfeti sotul... Ii plac dulciurile?
Elizaaa, Ufff, bine ca i-a trecut si ca nu a fost pneumonie! M-am delectat cu fotografiile emmei 

iar filmuletul il voi vedea acasa caci aici nu am boxe, nu am casti.
Ai mai tuns pausica sau mi se pare mie ? Dumnezeule ce ochi frumosi are...

Catiiiii, unde esti cuscra????
Larisuk ??? Te-ai suparata pe noi? Nu te-am mai "vazut" de un car de ani!! Ne e dor de tine si de pipetzica ta !!!
Alinush, ai promis ca aduci poze dela petrecerea anitei !!!
ma duc sa fumez si sa iau o gura de cafea ca intru deja in sevraj de cand stau la calculator ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
NataliaS spune:
'Neata! Si
pentru toata lumea.
Vennnn - yupiiii ai pus si tu poze...
l-am vazut pe "bitu' mic" si scump si drag si cret...moama da' ce cret...si pe smecheras de Markus - sa-i spui ca a zis Ana ca-i sta f bine cu noua freza![]()

Vorbind despre alegeri...mi-e o sila...si cand ma gandesc ca incepe un nou mandat de minciuni si scandaluri si vendete politice ...imi vine pentru prima data sa ...emigrez (eu care sunt impotriva emigrarii)
Alinush - felicitari pentru debut! Am vazut pozele si mi-ar fi placut sa va vad live
Eliza - fetita ta e o scumpa
...e tare expresiva...
Miri - cum e baiatul mamei?
Sa va spun despre noi...Ana are azi, la gradi, un targ de caritate pentru un caz social, unde vor vinde icoane pe sticla facute de ei; si pentru ca ea nu a fost la gradi din motiv de tuse, am mutat atelierul de creatie acasa. Booonnn - luat ieri sticla, pictat icoana, cu ajutor pe ici pe colo, iar rezultatul era mult prea bun asa ca am convenit sa spalam vopseaua si sa o faca singurica...spalat vopseaua, DAR...a mers si conturul
...si ia ghici cine a stat pana la 1 azi noapte pe net, sa gaseasca un model potrivit pentru o noua icoana
... Am gasit unul dragut si va punem poze sa-i vedeti opera si imagini de la targul de caritate...sa va saturati de noi...luna asta va intoxic si eu cu poze, de mosi, de ziua Stefaniei...hihi
Ioana - felicitari pentru micuta surioara din burtic
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
stancutza spune:
‘Neata dragi zuzici,
Mi-era dor de voi, dar abia mai reusesc sa strecor un ochi sa vad ce mai scrieti.
Vreau sa urez si eu
LA MULTI ANI!
Anitei dulci, prima noastra clopotica, si buburuzei frumoase Adeluta care implineste maine 2 anisori. Dragi mamici, sa le aveti mereu sanatoase, vesele, norocoase si sa va aduca numai bucurii!
Miri, iertare ca te-am incurcat... sotul meu a zburat cu Blue Air, deci joi a avut avion catre Bucuresti abia seara .... Sper ca data urmatoare sa vin eu la Bruxelles, nu el
si atunci sigur ne vedem!
Noi ne-am mutat cu biroul de ieri, si acum sunt cocotata la etajul 16
iar ieri a cazut liftul cladirii in gol de doua ori. Sper sa supravietuim acestei schimbari :-)
Sofia e bine, ma lupt cu ea sa se imbrace, mai ales inainte sa iesim seara la plimbare. De obicei o imbrac in etape: puloverul pe holul de la etajul nostru, iar geaca jos in scara blocului, daca ne mai intalnim si cu vreun vecin sa o distraga, cu atat mai bine... Daca o imbrac impotriva vointei ei, plange tare-tare, face adevarate crize, care o lasa suspinand, epuizata si mamoasa. Am citit undeva ca aceste tantrum-uri pot sa-i inspaimante pe copilasi, adica isi dau seama ca sunt “posesorii” unor emotii pe care nu le pot controla si asta ii sperie. De aceea, in cazul in care in timpul crizelor de furie se intampla sa se zgarie, loveasca, pe ei sau pe cei din jur, nu trebuie niciodata sa le spunem dupa ce se linistesc: “uite ce ai facut, ai zgariat-o pe mama, ai spart castronul etc...” pt ca asta o sa le arate si mai mult ce forte neunoscute poseda sau ii poseda :-) si ii bulverseaza. Interesant, nu?
Cert e ca uneori e tare greu sa o stapanesc sau sa o conving, e foarte solicitanta dpdv fizic perioada asta ... Voua nu vi se pare? Sapt trecuta a lipsit sotul meu cateva zile si am fost singura cu maimutica, cand s-a intors imi venea sa i-o pun in brate ... “Ia-o ca eu nu mai pot :-)” Pai, du-o pe sus si tine-o in brate la spalat pe maini, pe dinti, ridic-o s-o pui/ iei din scaunelul de masa, ia-o pe sus sa o schimbi de pampers, tine-o sa o imbraci, fugi dupa ea prin casa sa ii inchei nasturii /blugii - nu stiu, eram epuizata fizic. Dar stiu ca si voi trecti tot prin asta, deci gata, nu ma mai plang!
In rest, va pup, sa petreceti frumos zilele astea, vad ca sunt multe sarbatori familiale acum :-)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Ioana - felicitari pentru micuta surioara din burtic ![]() Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Multumesc mult!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui nemary NEATA! Alina am vazut pozele de la spectacol, cred ca a fost tare frumos si ti s-a umplut inima de bucurie si implinire. ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si nu ai renuntat la pasiunea ta. si am vazut-o si pe Eleni pozata de Malaimare alaturi de mamica ei ![]() Poze de la munte si nu stiu cand am sa pun, sunt si foarte trista acum si nu am chef de nimic. si din pacate, se pare ca Daria ma simte si este si ea f maraita. Ven, sunt 2 frumosi baietii tai, unul mai dragutz decat celalalt. cat despre alegeri...gandesc la fel ca si tine si am un gust AMAR. am inceput sa ma gandesc tot mai mult la plecarea din tara, unde, in afara de mama, nu ma mai tine nimic. am fost aseara la morfologia de trim.2 si se pare ca pana acum este totul bine in dezvoltarea surioarei Dariei. sper sa nu o influenteze prea mult starea mea sentimentala. si un fel de anunt pentru fetele din BUCURESTI: daca aveti nevoie de ajutor in casa(curatenie, calcat...) acum de sarbatori sau dupa puteti sa-mi spuneti, am o tanti tare harnica si cumsecade. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |

cate unul pentru fiecare fata ( inclusiv surioara din burtica De ce esti trista ? Te putem ajuta cu ceva?
Ma intereseaza tanti cu curatenia... Cati bani vrea si cate ore sta pentru banii astia? ar putea veni si la capatul pamantului - in militari
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
emabucuresti spune:
buna dragelor
miri e foarte frumos sa nasti vara, iar aniversarile in aer liber, pe terasa, sunt super! eu am iesit cu sasha dupa o sapt si un pic si curnd am ajuns sa stam cu orele afara, asta vara. sarcina usoara in continuare!
mary sarcina usoara in continuare draga mea!nu mai fi supi ca sa nu simta pitik din burtik! iti scriu un pm 
alina de ct, felicitari si tie si sarcina usoara!!
elle eu nu le am facut rotarix, am fost tentata sa il fac la sasha, am facutla un mom dat , un exit poll pe aici in privinta asta
. fa cum iti dicteaza tie sufletelul analizand si cantarind
fetele frumoase
am vazut poze frumoase dar nu dau nume sa nu omit, sunt dulci copilasii vostri!
lauraD va pupic! suntem bine, eu epuizata ca de obicei dar asta e, sanatosi sa fim ca ne descurcam. ma bazez pe tardyferon fol, pe magne b6 si pe multivitamine ca sa nu pic
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! Si pentru toata lumea.Vennnn - yupiiii ai pus si tu poze... l-am vazut pe "bitu' mic" si scump si drag si cret...moama da' ce cret...si pe smecheras de Markus - sa-i spui ca a zis Ana ca-i sta f bine cu noua freza![]() Vorbind despre alegeri...mi-e o sila...si cand ma gandesc ca incepe un nou mandat de minciuni si scandaluri si vendete politice ...imi vine pentru prima data sa ...emigrez (eu care sunt impotriva emigrarii) ![]() Alinush - felicitari pentru debut! Am vazut pozele si mi-ar fi placut sa va vad live ![]() Eliza - fetita ta e o scumpa ...e tare expresiva...Miri - cum e baiatul mamei? Sa va spun despre noi...Ana are azi, la gradi, un targ de caritate pentru un caz social, unde vor vinde icoane pe sticla facute de ei; si pentru ca ea nu a fost la gradi din motiv de tuse, am mutat atelierul de creatie acasa. Booonnn - luat ieri sticla, pictat icoana, cu ajutor pe ici pe colo, iar rezultatul era mult prea bun asa ca am convenit sa spalam vopseaua si sa o faca singurica...spalat vopseaua, DAR...a mers si conturul ...si ia ghici cine a stat pana la 1 azi noapte pe net, sa gaseasca un model potrivit pentru o noua icoanaIoana - felicitari pentru micuta surioara din burtic ![]() Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Tocmai "strigam" dupa tine putin mai devreme...
Abia astept sa-ti vad "opera" !!
La voi la gradi se mai fac serbari cu parinti? Mi-amintesc anul trecut ce poze frumoase ai pus si ce serbarea frumoasa reiesea din poze ca ati avut...
La noi in bucuresti nicio gradi de stat nu mai primeste parinti la serbare.
Eu ma bucur caci "sala" de calsa a lui dimitrakis este cat sufrageria mea si zau ca d'aia au loc copiii dar sa mai intram si noi acolo...
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui stancutza ‘Neata dragi zuzici, Mi-era dor de voi, dar abia mai reusesc sa strecor un ochi sa vad ce mai scrieti. Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! Anitei dulci, prima noastra clopotica, si buburuzei frumoase Adeluta care implineste maine 2 anisori. Dragi mamici, sa le aveti mereu sanatoase, vesele, norocoase si sa va aduca numai bucurii! Miri, iertare ca te-am incurcat... sotul meu a zburat cu Blue Air, deci joi a avut avion catre Bucuresti abia seara .... Sper ca data urmatoare sa vin eu la Bruxelles, nu el Noi ne-am mutat cu biroul de ieri, si acum sunt cocotata la etajul 16 Sofia e bine, ma lupt cu ea sa se imbrace, mai ales inainte sa iesim seara la plimbare. De obicei o imbrac in etape: puloverul pe holul de la etajul nostru, iar geaca jos in scara blocului, daca ne mai intalnim si cu vreun vecin sa o distraga, cu atat mai bine... Daca o imbrac impotriva vointei ei, plange tare-tare, face adevarate crize, care o lasa suspinand, epuizata si mamoasa. Am citit undeva ca aceste tantrum-uri pot sa-i inspaimante pe copilasi, adica isi dau seama ca sunt “posesorii” unor emotii pe care nu le pot controla si asta ii sperie. De aceea, in cazul in care in timpul crizelor de furie se intampla sa se zgarie, loveasca, pe ei sau pe cei din jur, nu trebuie niciodata sa le spunem dupa ce se linistesc: “uite ce ai facut, ai zgariat-o pe mama, ai spart castronul etc...” pt ca asta o sa le arate si mai mult ce forte neunoscute poseda sau ii poseda :-) si ii bulverseaza. Interesant, nu? Cert e ca uneori e tare greu sa o stapanesc sau sa o conving, e foarte solicitanta dpdv fizic perioada asta ... Voua nu vi se pare? Sapt trecuta a lipsit sotul meu cateva zile si am fost singura cu maimutica, cand s-a intors imi venea sa i-o pun in brate ... “Ia-o ca eu nu mai pot :-)” Pai, du-o pe sus si tine-o in brate la spalat pe maini, pe dinti, ridic-o s-o pui/ iei din scaunelul de masa, ia-o pe sus sa o schimbi de pampers, tine-o sa o imbraci, fugi dupa ea prin casa sa ii inchei nasturii /blugii - nu stiu, eram epuizata fizic. Dar stiu ca si voi trecti tot prin asta, deci gata, nu ma mai plang! In rest, va pup, sa petreceti frumos zilele astea, vad ca sunt multe sarbatori familiale acum :-) Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
EDIT: am trimis mesajul meu fara sa scriu nimic in el

deci:
etajul 16

ce senzatii...eu am stat odata la et. 10 si am crezut ca fac infarct de frica in timp ce am sters geamurile... norcul meu ca nu am stat mult si nu am apucat sa le sterg decat o data !
Doamne, iti trebuie asa de multa rabdare cu un copil de varsta asta...si mie mi se intampla sa o imbrac pe eleni pe scara blocului...
Chiar vorbeam cu sora-mea asera si ajunsesem la concluzia ca numai cine nu a stat in viata lui cu un copil ar putea spune ca este usor...
Eu am noroc ca - serios vorbind - imi incarc bateriile la serviciu asa ca seara am rabdare cu ei si apoi... pe mine ma ajuta foarte mult sa o cresc pe eleni fratiorul ei dimitris
sotul este si el pe acolo dar eleni nu vrea sa stea decat cu mine sau cu frate-sau
cu drag.Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010