La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

revin cu intrebarea - ce peste dati copiilor, mai fara oase asa?

daca dati somon,( desi nu e cel mai rcomandat la varsta asta,stiu) cat de des le dati? eu in fac file la cuptor si ii place la nebunie lui milan.
uf, o voi suna si pe dr sa o intreb, azi vreau sa pregatesc si a mancat si sapt trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

buna dragelor

miri e foarte frumos sa nasti vara, iar aniversarile in aer liber, pe terasa, sunt super! eu am iesit cu sasha dupa o sapt si un pic si curnd am ajuns sa stam cu orele afara, asta vara. sarcina usoara in continuare!

mary sarcina usoara in continuare draga mea!nu mai fi supi ca sa nu simta pitik din burtik! iti scriu un pm

alina de ct, felicitari si tie si sarcina usoara!!

elle eu nu le am facut rotarix, am fost tentata sa il fac la sasha, am facutla un mom dat , un exit poll pe aici in privinta asta . fa cum iti dicteaza tie sufletelul analizand si cantarind fetele frumoase

am vazut poze frumoase dar nu dau nume sa nu omit, sunt dulci copilasii vostri!

lauraD va pupic! suntem bine, eu epuizata ca de obicei dar asta e, sanatosi sa fim ca ne descurcam. ma bazez pe tardyferon fol, pe magne b6 si pe multivitamine ca sa nu pic

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

back

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

daca dati somon,( desi nu e cel mai rcomandat la varsta asta,stiu) cat de des le dati? eu in fac file la cuptor si ii place la nebunie lui milan.
uf, o voi suna si pe dr sa o intreb, azi vreau sa pregatesc si a mancat si sapt trecuta

Poti sa ii dai si de 3-4 ori pe saptamana.
Eu ii dau file de salau,somn, crap, pangasius, pastrav ori somon in functie de ce gasesc, fara discriminari

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Citat:

eu am incercat cu pangasius,crap si pastrav preparate in diverse moduri dar lui eleni nu+i place pestele

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

ziua buna,
cu intarzire dar vreau sa urez si eu LA MULTI ANI ! SANATATE SI
FERICIRE! primului clopotel ANA ANTONIA!

va pup!
Beinaz mamica de Beatrice(23.01.2008) si Richard(02.10.1994)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LauraD, esti tare draguta. din pacate nu ma puteti ajuta, probl sentimentale cu sotu' poate sunt de vina si hormonii de sarcina ?!
despre tanti, cam in ce zona in Militari ar tb sa vina? este vreun M in apropiere? iti trimit nr.meu de tel pe PM sau vrei sa ti-l trimit pe al ei?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 23+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

LauraD, esti o draguta, dar din pacate ratele in care suntem inglodati nu ne lasa sa ne putem gandi la nr.3.
Sunt si gradinite care nu au aplicat interdictia. La noi se face joi serbare cu parinti. Marc o sa aiba costum de oita .

Ema, le dau ce peste gasesc: pastrav, somn, crap, somon, dorada. Asta vara in Delta, 12 zile cat am stat am mancat numai peste. Deci au facut cura.

Alinact felicitari pentru surioara.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

mary, offff... sper sa fie doar hormanii de vina, de fapt sper ca lucrurile sa mearga foarte bine intre tine si sotul tau iar el sa se comporte ca un tata si sot exemplar si sa te sustina in aceasta perioada.
da+mi pe PM nr. tau de tel si date prvind banii

elle, uite am gasit poze cu basca lui fii-mea:
http://community.webshots.com/photo/2067741070105249031ZbTIHT

se vede ca am timp si incep sa va "omor" cu fotografii , mesaje, povesti, intrebari
norcoul vostru ca nu intrati prea multe pe aici zilele astea si uite asa veti supravietui "mecelului"

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

va invit cu mic, cu mare la capitolul 243

un capitol special pentru ADELUTA, buburuza de roxanici, care maine face 2 anisori!

dar si pentru fetita din burtica alinei, IUSTINA. felicitari, sa fie sanatoasa surioara ioanei!

elle

Mergi la inceput