La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242
Raspunsuri - Pagina 18
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta noi am avut o noapte super .. somn de la 23 la 6 .. Doamne ajuta! mai e un pic pana la botez .. trebuie sa le gasesc fetelor ceva de pus in cap elegant .. de unde sa iau .. nu palariute, ci as vrea niste bascute frumoase .. mai intreb si eu odata .. ati facut careva rotarixul copiilor? mi-a sugerat dr sa-l fac annei si nu stiu daca e ok .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
1. uite aici daca iti place ceva http://www.hainute.ro/fete/fete-caciuli/ eu am luat de la ei produse si-s de buna calitate.
2. nu le-am facut la nici unul rotarixul.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Hai sa va zic ce perla mi-a trantit fiu-meu aseara, dupa ce i-am explicat ca el ca frate mai mare trebuie sa-l invete pe Andrei ce stie el si sa aiba grija de el: "mami nu putem sa mai nastem un fratior, ca o sa am grija de el, nu o sa-l mai bat ca pe Andrei?" ![]()
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta buna mai intreb si eu odata .. ati facut careva rotarixul copiilor? mi-a sugerat dr sa-l fac annei si nu stiu daca e ok .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
eu i l-am facut Dariei si vreau sa-l fac si surioarei ei
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
23+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ven spune:
Alinush, frumos spectacolul vostru! Felicitari! 
Miri, ce sa se auda? Ca diaspora ne-a hotarat soarta? Ca a iesit raul mai rau? Sau ca s-au fraudat alegerile? Alege! 
Si eu astept pozele tale cu aranjamentele de Craciun. Esti mama lor! ![]()
Natalia, am nr. de tel. al reprezentantei Imron pe Romania (stii ca mi-am cumparat niste 'piese de schimb', dupa ce le-am topit pe alea in microunde). Daca te ajuta cu ceva, zi-mi.
Elena, nu i-am facut lui Mathias, ca am aflat prea tarziu de el. Dar regret, i l-as fi facut 100%. Pt. ca la scurt timp dupa am fost internati in spital cu enteroviroza, pe care eu banuiesc ca a fost cauzata de rotavirus (la Bistrita nu se poate depista asta). Fa-i-l, zic eu!
Pup fetele!
P.S. Nu sunt fan Geoana, urasc si am urat dintotdeauna PDS si comunismul, dar am un gust amar. Mi-e fizic greata de tara asta si de tot ce se intampla. Abia mi-am tinut orele azi, efectiv imi venea sa ma tot duc vazand cu ochii.....trist.....
miri_mik spune:
of, ven... eu deja am avut de ici un conflict cu o prietena din tara car emi-a trantit ca am uitatd e unde am plecat cand i-am zis ca nu ma mai tine aproape nimic legata de locurile alea decat mama. ii explicam printre altele ca preferde departe belgia, desi n-am sa fiu niciodata dea lor, ca aici lumea e obligata sa mearga la vot, daca nu, amenda, si ca nu e loc d ematrapazlacuri pt ca totul este electronic. imi pare sincer rau de ce se inampla undeera canvda "acasa", si sunt nitel trista cand vad ca tara aia nu reuseste sa se spele de pacatele din ajunul craciunului:(
lauraD si elle, speram ca fu un episod la sacha. tanti nu m-a sunat asa ca...daca era grav si facea febra ma anunta, dar orishicum am incredere oarba in "bunica" noastra de imprumut:)
roli, spune tu daca nu-s niste nazdravani copii astia ai nostri! si da stai sa te gandesti nu spun chiar prostii:) cu un al treilea in casa ar sti cum sa se poarte:) ce zici? sa sper ca-mi va fi mai bine?:))) sau ca te apuci tu de nr3?
emma, de cate ori povestesti de sacha mi se inmoaie sufletul! ma ia cu nostalgii, si iaca... nr3 e dupa colt. sunt doar putin defazata, ca eu stiam "sa fac copii" de iarna. remy vine in aprilie, dar parca eu as vrea sa-l nasc acum:)
dannybv, de ce atat de rar pe la noi?
lala20 ai trecut in fuga doar. sunteti bine?
alinush de plush.... jos palaria! oarte frumoase pozele (si cele cu copiii pe care ma tineam sa le comentez dar n-am mai apucat:) cat despre mnealui... cum zicea natalia parca si laura... il roade invidia. ce ingust poa sa fie!!
ca ma intrebati de mutat: aici rocedura dureaza 4 luni maximum. in zona flamanda dosarul de acordare a dreptului de achizitie a unui bun imobiliar in regiune e apropat sau nu de un comitet special. icnepand din martie anul asta... nu prea mai au oamenii sanse sa vina din afara zonei decat daca demonstreaza negru pe alb integrarea in comunitate. cei care vin aum din bruxel... nu au nici o sansa sa primeasca acceptul...atia ne intarzie vreo 2 saptamani. banca are nevoie de o saptamana sa accepte cererea de credit. suntem in finl de an in prag de sarbatori.... pe udneva prin feruarie probabil...ne mutam.
cu decoratiunile, anul asta nu e nimic spectaculos. avem bradul, avem luminite si geamul decorat si am sa va pun poze sau maine, sau doar de craciun cand va fi totul mai festiv. maine facem poze si pt vanzarea casei:) mis e are atat de ciudt s-o vad la mica publicitate... si se vede si afurisitul ala de semn de vanzare:)))
bon, ma duc dupa miku vomacios:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Elle,
cand cu ultimul episod de entero cu spitalizare la B am intrebat dr daca nu il pot vaccina ca prea se "imprastie" des prin pampers. Cica acuma tarziu, el nu crede in vaccinul pt rotavirus si ca mai nou bantuie norovirusul pentru care nu exista vaccin. Deci m-a lamurit....
Azi dimineata am crezut ca pot rasufla usurata dupa rezultatele anuntate dar acum mi-e lehamite rau de cum se agata unii de ultimul pai. Sper numai ca o eventuala renumarare sa le dea si mai rau peste bot!!!!!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Gaza mea a sarit de tot peste somnul de pranz azi si inca e in forma maxima.... sper ca intr-o ora sa cedeze de bunavoie. M-am chinuit mai bine de o ora sa-l adorm, n-a vrut.
Azi am facut un salam de biscuiti si cum are putin marsala si rom astept sa doarma cupilu ca sa gust sa vad cum a iesit....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
Laura
poze nu am mai facut ca Emma a fost cam bolnaviaora, astia de aici ne-au suspectat de pneumonie, in fine a trecut cu aerosoli s-a dovedit a fi doar bronsita pana la urma(dar e greu cu medicina la unii doctori pe aici
). De azi e din nou la gradi dupa 2 sapt de pauza, surprinzator de dim nu a bazait, sa vedem insa peste zi cum o sa fie ca de ceva timp e tare, tare mamoasa.
Promit sa incep sa-i mai fac poze si anunt cand le pun pe net.
Am vazut si eu pozele cu puiutii tai, si ca de obicei imi plac cel mai mult cele in care sunt amandoi
. Am vazut si filmuletul cu vorbareata de Eleni si cum papa ea ciorba singurica.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ven spune:
Pt. ca m-a tras Natalia de urechi mai deunazi, am pus cateva poze noi cu baietii mei. Le gasiti la semnatura, scuzati calitatea, sunt facute cu tel. meu.
Oricum, in luna decembrie, cand sunt zilele de nastere ale amandurora (Markus - 10, Mathias - 26), deci petrecere acasa, petrecere la gradi, petrecere de Craciun, petrecere de 26 dec., o sa va intoxic cu poze de va saturati de noi ![]()
Pupici!
Ioanact spune:
Buna seara!
Am intrat sa va impartasesc bucuria mea, anume ca Ioana va avea o surioara!
...si bineinteles sa urez primului clopotel Ana Antonia care a implinit 2 anisori un sincer: La multi ani! Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii si de fratior.
Urez:
La multi ani!
si celorlalti clopotei care vor implini 2 ani.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Eva