La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242
Raspunsuri - Pagina 17
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!

pentru toata lumea !!!
Elle,
multam de aprecieri. Filmuletul a fost facut acum mai bine de o luna. Intre timp si-a dat drumul si mai bine la vorba. Mare lucru si cresa asta... Multe progrese le datoreaza experientei de la cresa apoi si frate-sau, "conversatiile" cu el, bataliile purtate intre ei si "invataturile" lui
sunt un mare castig pentru ea.
cat despre "boba".... este innebunita dupa ciorba. Ii dau uneori si seara boba caci imi cere in mod expres....![]()
Alinush, Felicitari 

Imi pare tare rau ca nu te-am apucat si eu pe scena...
Abia astept sa vad fotografiile, si de la teatru dar si de la petrecerea sarbatoritei...![]()
Ce au spus despre tine sotul si luca ? Au fost mandrii, cu siguranta....!!!!
Eliza, tu stii ce vreau eu de la tine...
mai pune-ne fotografii cu frumoasa ta !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
NataliaS spune:
'Neata!
de la mine! Neagra, cu lapte sau cum o preferati![]()
Am nevoie de o informatie:
Unde e distribuitorul OMRON in Bucuresti?
Mersi mult!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
nemary spune:
la multi ani, Ana, prim clopotel de zuzica, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
scuze de intarziere 
La multi ani si celor ce si-au serbat ieri ziua onomastica de Sf. Nicolae!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
22+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
miri_mik spune:
buna dimineata!
maaaaaaaaaaama, ce zi fu ieri, ce weekend!
felicitari alinush de plush pt marea realizare! chiar, ce-au zis baietii cand te-au vazut pe scena? uite... im mom dintr-astea mi-e ciuda ca nu sunt mai aproape fizic de voi:(
aseara numitul sacha a tras o voma in jet, dupa lapte cu mancare nedigerata de la amiaza... n-am vazut urme de febra, dar sa spera ca nici nu e cazaul. acu e la tanti, fericit ca l-a condus pe frate-sau la scoala. chitsaia nevoie mare.
tot aseara am scris jurnalul lui bram de beer - v-am mai zis eu, am pus poze in el... a durat o vesnicie. la 4 dimi a plecat domnul sot in anglia, deci am dormit nu:) bine ca s-a trezit sacha abia la 7 jumate - ce lenesa sunt - si am mai putut lenevi, caci atat cat am inchis ochii...am visat numai ca pierde sotul avionul:)
acum sunt amandoi "la servici", eu ma pregatesc sa atac pivnita. de cand sta semnul cu "de vanzare" pe casa, m-a apucat euforia sortatului, aranjatului in ideea in care vom avea mai putine loame de dus cu noi in noua casa.
va pup si revin cand mai apuc:)
si ca veni vorba... care e reactia la chestiile de aseara cu basescu si geoana?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! de la mine! Neagra, cu lapte sau cum o preferatiAm nevoie de o informatie: Unde e distribuitorul OMRON in Bucuresti? Mersi mult! Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Undeva pe langa Medlife Grivita,
MEDCO Medical Company
Bucharest, 32 Rucar Street , 1th District
Romania
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
alina023 spune:
Laurici, am vazut si eu pozele cele noi! Criminal Dimi in rol de bebelus...de 6 ani!
Am ras in hohote, zau! Ce idei traznite mai aveti si voi! :))) Si mi-a placut mult ce frumos stateau ei cuminti sa se uite la desene! Si cum papa Elenita singurica...ridicase piciorusele a incantare! O dulce!!
Mi-e dor de voi!
Mirikule, domnul sot a fost un nesuferit si ieri si azi...si de cateva zile iar e intors. Da' nici nu-mi mai pasa! Ii trageam eu vorbele din gura aseara dupa spectacol, doar doar o sa aud o vorba buna! Ioc! "Eh...stii ca nu sunt eu cu colindele!"
Draga de mami m-a felicitat si mi-a spus ca a impresionat-o prestatia noastra! Si desigur, copiii! I-a placut lui Luca, m-a pupat, mi-a spus ca ma iubeste mult! Dragul mamei, drag!
De aici incep cateva poze cu spectacolul de aseara! Eu sunt aia cu fular rosu si fara caciula pe cap. Cand apar si filmuletele vi le arat.
http://www.flickr.com/photos/malaimare/4163678684/in/photostream/
Mary, multumesc! 
Ginette, voi sunteti la rand cu sampania! Ati pregatit petrecere din cate imi amintesc, asa-i?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
alinush, uffff!!! imi pare rau . cred ca d'al naibii, din orgoliu nu a vrut sa te laude... ca daca tot nu a fost de acord sa mergi la cursuri... Pe de alta parte... a venit, te-a vazut... si sunt sigura ca i-ai placut!!!
iar luca.... Dumnezeule... este minunat baiatul asta al tau !!!
Sotul a stat cumva pe ultimul rand in stanga cum priveai de pe scena amfiteatrul ?
si apropo de fotografii...
am gasit-o si pe eleni fotografiata de mihai malaimare ![]()
http://www.flickr.com/photos/malaimare/4163012307/in/photostream/
si urmatoarea fotografie... are "mufa"-n gura ca de obicei ![]()
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
Lala_D spune:
Alinush frumoase poze 
Felicitari! 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
laura_dimitris spune:
Mirikule, deci ai chef de munca, ha?!
De la ce o fi vomat micutul? Probabil o fi avut o mica indigestie...
si spor la treaba!!!
Cand ne arati fotografii cu noile decoratiuni de carciun de anul acesta?
Chiar, cand apreciezi ca va veti muta la casa noua?
Plec spre casa.
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
Ellenuta spune:
buna
noi am avut o noapte super .. somn de la 23 la 6 .. Doamne ajuta! mai e un pic pana la botez .. trebuie sa le gasesc fetelor ceva de pus in cap elegant .. de unde sa iau .. nu palariute, ci as vrea niste bascute frumoase ..
mai intreb si eu odata .. ati facut careva rotarixul copiilor? mi-a sugerat dr sa-l fac annei si nu stiu daca e ok ..
alinus tare frumos a fost la spectacol .. mi-ar fi placut sa vin cu eva insa ti-am spus .. a facut un scandal monstru la somn ..
laurici e un super copil eleni. pupa elle pe ea de frumoasa!
nati ai nevoie de ceva anume de la omron? te pot ajuta?
miri sper sa fie un incident izolat la sacha. pup baietii!
roxy ai pus AMR-ul in functiune? mai e un picut si face buburuza 2 anisori.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun