La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242
Raspunsuri - Pagina 16
Ven spune:
Oare pe DC nu s-a incheiat campania electorala aseara? De ce troneaza ditai bannerul in cap de pagina si AZI?? Aveti idee?
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Oare pe DC nu s-a incheiat campania electorala aseara? De ce troneaza ditai bannerul in cap de pagina si AZI?? Aveti idee? Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Poate mai impinge nehotarati spre cabine de votare?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
Ceska, mdeah! ![]()
Noi tocmai am fost si am pus stampila pe amandoi, sa nu se supere nici unul, mama lor de nemernici.....
LaLa_20 spune:
La muti ani Anita scuma!!!

Sa cresti mare si frumoasa,sa fiisanatoasa...sa asculti de mami si de tatii...
Doamne ce a trecut timpul nu-mi vine sa cred ca deja sarbatorim aniversarea de 2 ani...
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Ceska, mdeah! Noi tocmai am fost si am pus stampila pe amandoi, sa nu se supere nici unul, mama lor de nemernici..... Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |

eu am fost si i-am dat stampila lui dimitris sa aleaga el...
nici macar nu m-am uitat pe cine a stampilat...
il intreb totusi maine cand s-o trezi
In alta ordine de idei, am fost la teatru, am stat vreo 20 de minute. copiii au mers si au pus globulete-n brad. am ascultat colinde dar nu am reusit sa o vad pe alinush. A trebuit sa plec pentru ca dimitrakis spunea ca-i este frig, ca s-a plictisit, ca nu este luca acolo asa cum i-am promis....
una peste alta incepuse si sa burniteze marunt si mi-era frica sa nu devina serioasa ploaia...
asteptam fotografii de la alinush.
ma duc la nani nani
vad ca avem 2 presedinti
amandoi sunt invingatori...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Ellenuta spune:
laurici ratasem filmul .. ce vorbareata e printesa ta!! foarte frumos dialogul vostru! sunt tare invidioasa .. Doamne cum deschide gurita sa pape "boba" .. pai eva mea ia de 5 ori dintr-o lingurita din aia .. off
ven foarte bine ai facut!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Eliza spune:
La multi ani Ana Antonia, sa cresti mare alaturi de fratiorul si de parintii tai minunati.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
alina023 spune:
Buna dimineata, dragele mele dragi!
Am inceput ziua cu ochii in lacrimi...de bucurie!!! Va multumesc din suflet pentru toate urarile voastre atat de frumoase si sincere la adresa fetitei mele si a noastra ca si familie! Sa dea Dumnezeu sa se intoarca si la voi inmiite! Va iubesc si va simt alaturi intotdeauna si la bine si la rau. Sunteti toate prietenele mele dragi! 

Urez si eu cu intarziere "La multi ani!" cu sanatate si fericire lui Nicole, de ziua numelui si de asemenea tuturor dragilor vostri care poarte numele de Nicolae sau Nicoleta!
Lauriciuleeee...ai ajuns cand deja se puneau decoratiunile in braduti? Noi am intrat la 16:30 fix cu colindele! Cred ca au durat aproximativ 30de minute, apoi s-au impodobit bradutii si au intrat si actorii profesionisti ai teatrului cu colindele lor. Oooofff...ce rau imi pare ca ne-am intalnit!!
Am sa pun fotografii si filmulet, imediat ce le voi avea si eu. Ce a facut sotul sunt de calitate slaba si nu se vede valoarea interpretilor!
A fost f bine! Emotii cu carul, dar a iesit bine. Publicul, intrebat de Malaimare ce nota am merita, a strigat cu convingere: zeceee!!!
Asta a fost un partial la canto. ![]()
Copiii au fost incantati nevoie mare, in special Ana care nu mai vroia sa plecam. Dar a trebuit sa plecam pt ca ne veneau musafirii acasa.
Buburuza mica s-a distrat teribil la ziua ei! A dansat, a cantat "muti ani!", a jubilat! Tortul a fost infect la gust, insa la aspect i-a placut mult Anei (si noua!
). Am sa pun poze sa-mi vedeti fluturasa mica!
Va pupacesc cu mult drag si-mi cer mii de scuze pentru ca ieri mi-a fost imposibil sa intru la PC sa va scriu doua randuri!!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!