*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanantate multaaa cozanacelului sa se faca bine. Doamne ajuta! Sa treaca mai repede si sa fie din nou vioi si nazdravan.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Am ajuns iar la urgente de data asta cu 39.7, frisoane si voma in jet de era sa se inece si toate astea desi i-am dat si paracetamol si nurofen si bai calde etc. Un cosmaaaar, si eu tot singura acasa ca Isa, l-am sunat repede pe tati, a venit de la serviciu si l-am dus la Urgente, are amigdalele pline de puroi. Ne-a dat antibiotic dar macar asa poate isi revine. Of si mi-au mai venit si rusii

Vlad Stefan de Kita
Mihnea de neamtu_c74
Sa fiti ssanatosi si le umpleti inimile cu bucurie.

cherieactiv multa santatate si sa te faci bine.

Andy08 nu foarte multa, daratat cat cere. vreo 40 ml.. asa insistand.. si mai nou ii dau si suc de mandarina sau clementine... sau portocala... vreo 20-30 ml. Depinde... cat de dispusa este ea, adica dupa cum ii este pofta.

Apropo babyzapi de tarc. Esti inca norocoasa. Ana mea nu mai vrea sa stea de cand ii place mult sa mearga, sa exploreze. De fapt nu a ramas nimic nexxplorat de ea. Si pe balcon.. a trebuit sa ii fac pe plac, pai.. se pune pe un plans... asa ca i-am facut placera. Este tare vesela cand o las.. se joaca cu carligele.. de fapt le imprastie in tot balconul... De fapt in linii mari ii place peste tot sa fie. Adica iiplace mult sa mearga .. nu sta locului deloc. Profita mult sa stea in tarc, atat timp cat el nu a inceput sa mearga singurel. Sa vezi dupa aceea cand o sa inceapa .. daca i mai place sa stea. Dar cine stie... poate nu o sa fie asa de nazdvaran.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ce dusa sunt cu capul, abia azi am vazut al 7-lea dintisor al lui fi-miu. Dintisorul e crescut binisor, semn ca a iesit deja de vreo 2-3 saptamani
Eli sper sa treaca maseluta mama ei de masea, mereu e cate o buba calare pe tine
Criss pt gagicutza noastra Sofi
Monicus sunt constienta ca e ok tarcul pt el pt ca inca nu merge bine in picioruse singur. Dar cred ca eu ca nu vom intampina mari pb nici dupa...zic eu . Oricum nu il tin in tarc mai mult de 5-10 minute.
Manumanu ma bucur ca nu au plans gemenasii la vaccin. Felicitari Anastasiei ca a invatat sa-si strige fratiorul pe nume
Carmendu eu reteta de tiramisu o am din cartea de bucate in limba franceza si zice : creme fraiche epaisse. Acum ma gandeam oara sa fie vorba de smantana sau de frisca? Nici al meu nu a fost in stare sa ma lamureasca asa ca am decis sa incerc cu frisca . Mi-a placut cum a iesit. Data viitoare o s apun smantana in loc de frisca. Toata treaba e, ca pt mine nu conteaza atat de mult ca reteta sa fie originala, ci sa fie cat mai gustoasa. Pizza vine de la italieni, de 3 ori am fost in Italia, de 3 ori am mancat pizza si niciodata nu mi-a placut . Imi place pizza de la everest (asta pana acum 2 ani) si de la jerry's.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gata musafirii...am primit muuulte bomboane de ciocolata...de care nu ma ating pana la Craciun, sunt intr-un aranjament f frumos si Sara a primit un ursulet alb cu caciulita de Mos Craciun.
A fost foarte vorbeareata toata ziua si a mancat de a spart.Acum ii dau banana cu kiwi...a papat si aseara si i-a placut.Dimineata in kk erau seminte de la kiwi

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

darling- ai PM

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mosu' tocmai a plasat o comanda. Deci pazea ca viiinnneeee ..... Oare la cine?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, a dat cineva SEPTILIN la copil pentru imunitate? Mie mi-a recomandat dr dar in graba am uitat sa intreb cum se da, iar de pe prospect nu m-am lamurit. Voi cum il dati si cat timp?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

AMALIA, foarte frumoase pozele de la aniversare! Luca e un scump, are privirea ta frumoasa si in unele poze e asa serios. Am vazut intr-o poza ca Luca poarta niste sandalute care mi-au placut. De unde le-ai luat? Eu nu gasesc ceva sa-mi placa si sa le vina bine, pentru casa... In cea mai mare parte a timpului ii las doar in sosete (oricum ei nu merg singuri, asa ca Luca), dar si le scot si aluneca pe parchet, asa ca tot imi trebuie ceva sa-i incalt din cand in cand...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Hop si noi pe inserat!

Andy, Teodora bea putine lichide (400-500 ml lapte si max 100-150 ml apa/ceai/suc de portocale), se pare ca asa e felul ei. Chiar acum cand a fost bolnava m-am plans medicului de acest fapt si a zis ca nu arata a copil deshidratat. Deci e suficient cat bea. Mancare ii dau si eu de la noi ciobite si unele mancarici de cartofi, orez, in general ce e mai dietetic. Carne: pui, curcan, vita, peste.

Manumanu, felicitari pentru vorbareata. In legatura cu septilin eu sunt la a doua tura. Ii dau de 2 ori pe zi cate 2,5 ml timp de 10 zile.

Amalia, ce dulce e Luca in scaunul de masina, parca ar fi manechin.

Laura, Olivia, sanatate puilor, sper ca sunt mai bine.

Cherieactiv, Eli, si eu cu probleme dentare, tot imi fac curaj sa ajung la dentist si tot aman ca pacala, las ca marti, las ca joi, las ca saptamana viitoare.

Mav, m-au incantat pozele de la gala. Unde fac copii balet la asemenea nivel? In Constanta sau in Bucuresti?

Am tot uitat sa va zic. Ce credeti voi ca-i dadea Bogdan Teodorei sa manance zilele trecute? Nu cred ca ghiciti. Cio-co-la-ta !!! Iar domnisoara se lingea pe botic ca pisoiul la borcanul cu smantana. Si mai ziceti ca numai fratiorii cu varste mici trebuie paziti.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am prins maimutele mele jucandu-se in lada de la pat http://good-times.webshots.com/video/3002825320104281140sOvIOf . Tocmai trasesem patul sa-l fac...n-am mai apucat, ca s-au aruncat ei acolo sa se joace.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli Cherie ce faceti fetelor? Maselele va mai supara?

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput