*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 5
cameliam spune:
manumanu m-am delectat cu pozele voastre de la 1 an. Scumpi foc amandoi, Anastasia e clar o domnisoara finuta, normal ca e mai usurica, lasa ca o sa-i para ei bine cand e mare ca nu trage rau la cantar
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Olivia26 spune:
Neata
Suntem mai bine azi, azi noapte pe la 12-1 iar a ajuns la 39.1 dar a cedat cu o baita luuunga si un paracetamol supozitor, asa ca am dormit azi amandoi pana la 12 dar numai cu tz in gurita Azi a stat si tati acasa asa ca ne-a trezit el numai cand tb sa ia dav medicam in rest Sunt asa fericita cand il vad din nou alergand prin casa
I-am promis ca ma trezesc noaptea cu drag oricand vrea muschiul lui numai sa fie sanatos
Singura problemuta e ca inca nu poate papa mai nimic am trecut din nou pe alaptat exclusiv, a ajuns iar sa faca iar kk de bebe, neputuros Sper sa reusesc sa-i dau macar un pic de iaurt, eh ce-a fost mai greu a trecut
Va multumesc muuult pt sfaturi si pt tot
Ma duc sa fac ceva de mancare, am asa o energie de bucurie ca e din nou activ
Sanatate multa tuturor cozonaceilor (pupicei Caticului bolnavior, sper ca sunteti mai bine) si mamicilor(Chericule, Eli)
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
Laura, sanatate multa lui Cati.
Olivia, ma bucur ca sunteti un picut mai bine. Sanatate multa.
Andy, babyzapi, 100 de ml de apa mi se pare enorm.David abia daca bea 30-40 de ml de apa.Noroc ca i-am reintrodus sucul de fructe si din asta bea cam 150 de ml pe zi.
Andy, eu ii dau din mancarea noastra atunci cand se poate.Adica ii dau ciorba si supa de la noi, tocanite, nu ii dau insa peste si paste de la noi, pt ca pun condimente multe si atunci ii fac lui separat.Pot sa spun ca jumatate din mancarea pe care o mananca David e de la comun si jumatate e doar a lui.
mav, frumoase poze de la gala de balet.
carmendu, priorixul e gratis, e pe lista de vaccinuri obligatorii si nu ar trebui sa te puna sa platesti.In ceea ce priveste medicamentele compensate, medicii nu au plafon, farmaciile au.Nici medicul meu nu se omoara sa-mi dea medicamente compensate pt mine sau pt David, dar eu i-am zis cand am fost cu DAvid racit ca nu mai am vigantol si imediat s-a sesizat si mi-a dat reteta si mi-a trecut atunci si medicamentele de raceala pe care altfel mi trecuse pe o foicica.Deci se poate, doar ca nu vor.Problema la ei este ca retetele compensate trebuie raportate la cnas, deci trebuie sa faca rapoarte si nu prea cred ca au chef sa o faca.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.
manumanu spune:
Dragele mele, am uitat sa ma laud si eu De alaltaieri, Anastasia zice "Ra-du, Da-du" cand o intrebi "unde e Radu?", apoi se uita spre el sau chiar intinde manuta. Radu doar se uita spre ea, nu zice "Anastasia". Si mai zice Anastasia "bui-bui", cand o intrebi unde e bunica .
Azi au primit un antemergator de la Simba, mie nu-mi prea place, mi se pare cam slab, dar ei sunt fascinati de placa cu jocuri. Anastasia a facut deja cativa pasi sprijinita de el, lui Radu ii place inca doar sa "mestereasca".
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
manumanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas carmendu, priorixul e gratis, e pe lista de vaccinuri obligatorii si nu ar trebui sa te puna sa platesti.In ceea ce priveste medicamentele compensate, medicii nu au plafon, farmaciile au.Nici medicul meu nu se omoara sa-mi dea medicamente compensate pt mine sau pt David, dar eu i-am zis cand am fost cu DAvid racit ca nu mai am vigantol si imediat s-a sesizat si mi-a dat reteta si mi-a trecut atunci si medicamentele de raceala pe care altfel mi trecuse pe o foicica.Deci se poate, doar ca nu vor.Problema la ei este ca retetele compensate trebuie raportate la cnas, deci trebuie sa faca rapoarte si nu prea cred ca au chef sa o faca. _ Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze Povestea povestilor 6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg. |
Am intrebat si eu azi pediatra si mi-a zis ca vaccinurile gratuite difera de la judet la judet si ca la noi Priorixul nu ar fi gratuit, ci costa 56 RON. Mi-a zis ca aci e gratuit alt vaccin pt ROR.Asta e, nu m-apuc sa verific, asa o fi...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
dandusa spune:
opritiii timpulllll...si daca tot il opriti,mai luati-l si pe Claudiu de pe capul meunu ma lasa pe calc ,ma vrea aproape
fetelor,va multumesc mult pt discutia despre vaccin.am inteles in cele din urma.dupa dusul rece de acum doua seri,am studiat prospectele ambelor vaccine si am sezizat o micuta diferenta.asa am inteles de unde confuzia mea.Crinuta il facuse pe cel 'bun',deci m-am criticat degeaba...
Otilia,
f buna observatia ta.voi intreba despre testarea anticorpilor si daca-i ok,il facem...daca nu,ramane priorix-ul...
Diamisha,
apreciez ca ai facut sapaturi.mi-ai explicat asa simplu si la obiect.felicitari pt realatia cu pediatrul
Sonia,m-a lasat cu gura cascata...ce personalitate...
Spiridus,
usor ironic mes tau
pai daca tot se rezolva cu plicul,ce rost are sa mai bocesc,doamna?
Mamiselli,
nu putem evita toate relele...,dar ce pot,evit!
sant zen,de cand ma stiun-am timp sa scriu,of...
Ocean,
admirat flacaul vorbaret
zi-mi cum faci pasta de zahar?
Bertha,
of,cate am sa-ti zic...
Oliviaaaa,
ma doare sufletul de Davidut scump...,offf prin ce treceti si voi!va imbratisez tareeee
numai eu sant gura sparta si am anuntat din prima mosul cui voi fi?!adica...,nici macar o zi n-am putut sa tin secretul...,sa-mi fie rusine!eu nu mai astept decembrie...,n-am rabdare jur!luni pun pachetul la posta!daca se supara destinatarul,ii mai trimit un cadou de craciun
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Manumanu,
am in minte un mes tare frumos,despre limite...
sper sa gasesc timp sa-l scriu
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
BraveGirl spune:
Carmendu, au Priorix la HelpNet.
Noi azi am fost in parc, in IOR. Am plecat rapid, ca zanica mea s-a crizat pe acolo. Se uita lumea la mine ca la urs. Doar a mea e asa? Restul copiilor sunt toti cuminti?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Bertha, multumim! Te referi la link-ul cu scaunul? Este acesta: http: //www .strollers . ro/Grupa1/Scaun-Auto-6-+_336_codeBW-SC002.aspx Ramane sa scoti tu spatiile.
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Amalia, da' chiar ca ai fotomodel cuminte! Mai poti pune linkul o data, nu am reusit sa-l deschi atunci. |
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Olivia cat ma bucur sa te aud asa! Muuuulta sanatate puiului, sa-si revina, sa nu mai faca febra si sa inceapa sa pape!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."