*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
Mamiseli ma bucur ca ti-au fost de folos pozele! Comanda a venit imediat! Am facut comanda pe site pe la ora 14 si a doua zi dimineata la 11 a sosit FanCurierul. Tot de pe site-ul asta am comandat acum cateva luni bune si salteaua pentru patutul lui si la fel de repede a venit comanda.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
bertha spune:
Amalia, da' chiar ca ai fotomodel cuminte! Mai poti pune linkul o data, nu am reusit sa-l deschi atunci.
Fluturasha, se pare ca voi luati coronita, las' ca nu-i nimic, sa fie ea sanatoasa. Nici noi nu suntem departe, dar nu ma stresez deloc, atata timp cat mananca si ea de bun-simt acolo si-i sanatoasa.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Rezultate analize: transaminaza hepatica - marita, creatinina serica - scazuta.
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Rezultate analize: transaminaza hepatica - marita, creatinina serica - scazuta. UN VOT SI PENTRU NOI ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Ginye, sunt valori f mari fata de normal? Ai reusit sa vorbesti cu medicul? Ma gandesc ca o interpretare medicala e sfanta, asa pe net citim multe si ne si panicam.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
La transaminaza val max normala este 80, lui i-a iesit 87.
La creatinina, val minima normala este 0,7, lui i-a iesit 0,4.
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii
cameliam spune:
Intreb si eu ca Bertha, medicul ce zice?
A... plus ca si laboratoarele astea nu stiu cat sunt de exacte, mie de exemplu mi-au zis ca am colesterol si in general mi-au iesit niste analize ff proaste, mi-a atras atentia faptul ca au zis ca am grupa AB4 cand io am de fapt A2...incurcasera flacoanele, deci... in caz de rezultate ce nu convin, repetate analizele. Stiiiiu ca nu mai vrei sa-l intepi, offf .
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 La transaminaza val max normala este 80, lui i-a iesit 87. La creatinina, val minima normala este 0,7, lui i-a iesit 0,4. UN VOT SI PENTRU NOI ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
ginye55 spune:
Cu dr ma intalnesc maine. Dar mi-a zis sa stau linistita ca nu-s prea mari diferentele. Mai multe aflu maine.
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Problema e ca oricum sunt ferm convinsa ca va tb sa repete analizel, pyt ca hemoglobina nu a putut sa i-o faca. Proba coagulata.Cum de am dat tocmai de astia?
UN VOT SI PENTRU NOI
Stefanut
Povestea nasterii
cameliam spune:
ginye o intrebare
Ce fel de biberon folositi? (sau ati folosit inainte)
Eu tre' sa trec de pe Nuk First Choice ca-s naspa rau pe altceva si ea nu suge, ea de fapt preseaza cu gingiile tetina de iese laptele. Asa ca nu merge orice, la voi cum a fost? Da PM daca preferi.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
manumanu spune:
Alra, ne bucuram pentru vestile bune!
Fluturasha, Criss, imi pare rau, dar tot NOI luam coronita si de data asta : Anastasia a avut 8020 gr la un an... Radu – 9550.
Andy, ai mei beau destul de multa apa – Radu aprox. 250-300 ml in timpul zilei, noaptea mai putin, iar Anastasia bea cam 200 in timpul zilei si inca pe-atat in timpul noptii.
Carmen, tu ce lapte ii mai dai lui Victor ? Eu am o problema similara cu Radu : de cand i-am schimbat laptele cu Aptamil Junior nu mai bea bine seara (adica el bea 300-320 ml in max. doua transe, iar acum daca bea 200 in vreo 3-4 transe, uneori si mai putin). Aseara i-am dat si eu in somn ultima transa si a baut aproape tot ! Am gustat si laptele, mie mi se pare mai bun la gust decat Humana 3, iar Anastasia nua re nicio problema cu laptele nou, bea tot, desi in mai multe etape. Dimineata beau amandoi Humana Junior Drink, juma’ de cutie, adica 220 ml aprox.
Babyzapi, pupam Raphaelu’
Si noi avem probleme cu « siguranta » casei, nu ii las in camere unde stiu ca sunt « bube » (cabluri, dulapuri usor de deschis). La bucatarie, din momentul in care incep sa mearga, o sa pun gardut la usa, la taxu’ in birou unde e mama si bunica firelor n-o sa-i lasam, la baie incuiem usa... Deocamdata nu au facut nimic deosebit. Am ridicat plantele din living de la nivelul lor, am mutat vazele intre canapele unde nu pot ajunge (deocamdata !!). La mine in birou au voie sa se joace, dar a trebuit sa ridicam cartile din biblioteca cu un raft mai sus, ca le tot dadeau jos. Am lasat un DVD player vechi la indemana lor, il mai « butoneaza », dar l-am lipit de masuta lui cu banda dublu adeziva si nu il pot misca.
Azi am facut vaccinul de 1 an... spre marea mea surpriza, nu au plans aproape deloc!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq