Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 7
diarux spune:
LA MULTI ANI VICKY!!!

LA MULTI ANI husband de MADA!!!!

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
SunSmile spune:
La muuuuuuulti ani Vic! Multa sanatate si fericire alaturi de minunica si cei dragi voua!
Hinu, te urai io "telefonamente" da' nah, sa ne traiesti 1000 de ani!
FETELOR sunteti MINUNATEEEEE! Superba atmosfera, imi povestea Danuta si eram geloasa ca nu pot fi si SHI cu voi! Bravo, multumesc mult, bravo!
Revin cu siropareala si filmuletul. Poze n-am cu bb, caci am carat doar camera video si nush sa-i dezactivez blitzu, ca nu ma pasioneaza scula:). Dar veti vedea pe CEL MAI CEL pepenas ever, in prima jumatate de ora si prima intalnire cu cel mai emotionat tatic din lume!
Eu sunt fericita! Am cel mai frumos finut din univers....sunt absolut indragostita de el!
Revin deci...
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Chuny spune:
Sun, nu stiam ca e Flavius e finutul tau ??! Dar ce finutz special ai! Astept sa citesc povestea traita de voi, pana atunci tot dau refresh ... ca toata lumea, de altfel. 
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
bujo spune:
Cuscri da cu filmuletu ce se aude? Ca nu mai am rabdare.
Fetelor, am aparut si io ca o ciuperca dupa ploaie, n-am mai intrat de mult de ocupata ce-s, da acu se cerea sa vad minunea![]()
bujo mami de Filip
moni_or spune:
SUN, sa pui filmuletul ca eu nu ma culc pana nu-l vad!Si daca e prima intalnire a lui Cristi cu Flavius, cred ca imi pregatesc si un pachet de batiste, ca precum ma stiu precis ma buseste plansul, numai la gandul intalnirii...
Iar tu esti cea mai buna nasica din lume!
MADA, la multi ani fericiti sotului tau, sa se bucure de voi si voi de el inca 100 de ani!!
Am facut paine azi si mi-a iesit superbuna!!!
Nu radeti de mine, stiu ca suna incantarea mea ca si cum as fi framantat cu sudoarea fruntii si copt nu stiu cat si de fapt am facut-o la masina, dar oricum sunt mandra, dupa ce am citit ca si la masina se pot da rateuri
Luca e superincantat de paine, noi la fel. Si mai am o intrebare:faina neagra e totuna cu faina integrala? Sau faina "macinata integral" e totuna cu faina integrala? Ca ne-am uitat azi in carrefour dupa faina integrala si am gasit numai ori alba, ori neagra ori una pe care scria ca e "macinata integral" dar pe aia mai scria si ca e dietetica, deci nu stiu...
Monica, mami de
Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Sun asteptam cu mare interes filmuletul!!!!!!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
anaxena spune:
deci,eu tre sa ma dezmeticesc!
shtiu ca-s picata din luna,ca n-am mai intrat de-un secol
mda...citesc din urma si revin
intre timp poate-mi da si mie cineva parola de pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
hai bre SUN cu filmul ala odata! vfrei sa imi stea inima in loc?????
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
bobitamica spune:
CRSTINA SI DANA...va doresc sa aveti bebei sanatosi si la termen!!!Acum m-am uitat si la semnaturile voastre... am incercat sa citesc cate ceva din urma
DMA...Doamne Ajuta sa ajungeti cat mai aproape de termen!!!
MONA...merci ...
GINI...cum de a facut viroza?? mie a inceput sa imi fie teama sa o mai las pe Irina la mama...ca o duce cu RATB-ul...e innebunita la metrou...
SUN...sa iti traiasca finutzul!!! si multe multe felicitari!!!
Nu stiu..ti-am spus...a fost nu frumos ci extarordinar gestul pe care l-ai facut tu...esti de admirat!!
MONI...ce de paine faci tu acolo...noi nu prea mancam paine,dar Irina e innebunita. Am cumparat acum de cand papa si ea paine o paine cica fara e-uri fara conservanti. Am dat vreo 5 lei pe ea...mi se pare enorm...poate ma gandesc si eu la o masina de facut paine..
Vroiam sa mai spun ceva,dar nu mai stiu...![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008