Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ok,am lamurit capsorul meu blond si-mi cer iertare si-mi dau pumni in cap ca n-am fost si eu alaturi de majoretele voastre

CAMY draga mea,ma bucur nespus pt tine,shtiu ca esti cea mai fericita si fericirea ta o simtim si noi,cred ca nu e fata careia sa nu-i fi dat lacrimile cand a aflat de nasterea lui Flavius si eu una parca retraiesc bucuria nasterii Mariei
Multumim lui Dumnezeu ca ne-a bucurat vietile cu Flavius,caruia ii doresc tot binele din lume,sa fie sanatos ca iubit o sa fie de noi toate

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

aa..mi-am adus aminte...RUX..esti super tare cu ce ai scris tu acolo...ne faci pe toate sa ne fie rusine sa mai scriem aici...eu una ma simt ca o furnica pe langa tine...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobitamica

aa..mi-am adus aminte...RUX..esti super tare cu ce ai scris tu acolo...ne faci pe toate sa ne fie rusine sa mai scriem aici...eu una ma simt ca o furnica pe langa tine...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

hai hai, poate vrei sa viu la bucuresti (iar) si sa te iau la...bataie. Nu de alta da asta ar insemna sa stau iar pe capul lu'SOR'MIA si nu cred ca ar fi cea mai fericita. Fiecare simte exact ce am scris eu. modalitatile de exprimare sunt diferite.Cum adica rusine???nu exista asa ceva. Nu aici. si mai ales nu in momente din astea.Nu mai vb prostii!

duamna SUN, iar iti faci unghiile????Vii cu filmu ???

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Sanuliiiiii stiu ca ti-a fost dor de numa' de Thea si de sotiorul tau, da' pliiiiiiz pliiiiiz pliiiiiz da-ne filmu'. Fac ce vrei tu (numa' sa fie ilegal si imoral)
Aaa si Stii tu ca mi-esti draga tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

RUX...merci de incurajari....
Se vede ca esti profa....si inca una buuuuna rau...ce sa facem noi?sa ne mutam la Bc sa invete si copiii astia ai nostri ...nu de alta,da'stii sa ridici moralul si alora care stau mai prost la capitolul exprimare...
Mi se intampla sa imi dau seama ca uneori una gandesc si alta se intelege cand ma apuc sa scriu...asta e....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

Sanuliiiiii stiu ca ti-a fost dor de numa' de Thea si de sotiorul tau, da' pliiiiiiz pliiiiiz pliiiiiz da-ne filmu'. Fac ce vrei tu (numa' sa fie ilegal si imoral)
Aaa si Stii tu ca mi-esti draga tare

Ralu
mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008)

si io nu??????

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bobitamica

RUX...merci de incurajari....
Se vede ca esti profa....si inca una buuuuna rau...ce sa facem noi?sa ne mutam la Bc sa invete si copiii astia ai nostri ...nu de alta,da'stii sa ridici moralul si alora care stau mai prost la capitolul exprimare...
Mi se intampla sa imi dau seama ca uneori una gandesc si alta se intelege cand ma apuc sa scriu...asta e....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

io sunt cea mai buna profa din univers!!!

fata draga, tie clar bataie iti trebuie . Copiii, da aduceti-i la mine. fac meditatii . scot un ban gramada. ca sa fac de tren sa viu pana la bucuresti la tine. CARMENELA zicea mereu ca estio o simpatica. (va intalneati voi mai demult)

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, pai inca nu prea fac paine, acum am facut-o pe prima ca abia joi am luat masinaria. Pt. Luca am si luat-o, ca el ar manca numai paine cu paine la fiecare masa si n-am vrut sa mai iau paine din comert, bio nu am gasit asa ca mai rentabila e o masina.

DIARUX, si eu voiam sa-ti spun ca ai pus minunat in cuvinte ce simtim toate, iar poezica e minunata, abia astept s-o citeasca si Camy

DMA Dumnezeu sa-ti ajute sa ajungi cu bine la termen si sa nasti un bebe sanatos! Off, ma doare sufletul cand ma gandesc cat de greu trebuie sa fie pentru o mamica sa stea atata timp in spital cand are un copilas acasa...

DIANAMI, tu cum esti? Esti acasa? Ma gandesc si la tine in fiecare zi!

SUNULET, hai ca uite facem toate 13-14 pe aici, o fi azi Halloween da nici sa ne tii cu sufletul la gura chiar asa... Si eu abia astept si versiunea ta despre nasterea lui Camy (pe a ei o s-o auzim dupa ce se intoarce), chiar daca nu azi, ca imi dau seama ce obosita esti...

GINI, multa sanatate micutei!

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

MONICamy a citit-i imediat. i-am trimis sms. desi...e drept ca apare mai frumos aici . ca e cu rosu.Una peste alta, abia astept sa intre aici si sa ne povesteasca.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

ie-te-o si pe fiica ratacitoare!! XENOOOO uelcom bec.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput