Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Vicky La multi ani Sa ai o viata linistita, plina de iubire si impliniri.
Dma pt tine si puiutul mic sa stea cat mai mult la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Catalina, bine ai revenit!!! AM vazut si eu pozele cu Andrei..un simpatic si jumatate!!Are niste ochisori tare frumosi.

Trebuie sa imi fac timp sa ma uit la toate pozele cu pepenasi,,,nu m-am mai uitat de mult si s-au schimbat atat de mult! au crescut mari si frumosi si ce s-au mai schimbat!...Sper ca luni sa le pot admira in liniste si pace, o sa vina bunicel sa stea cu Mihaita...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Vicky, la multi ani, petrecere frumoasa diseara!
Bobita, Sursu, Dana Puiul tot cu febra, cu toate antitermicele. Azinoapte a fost mai rau, n-a putut saraca sa doarma decat pe mine. Azi vad ca e un pic mai bine, are o viroza, sper sa treaca repede. E asa bleguta, n-are chef de nimic.
Dma ne rugam sa stea bb cat mai mult in burtica.
Sun, admirabil gestul de a fi aproape de Camy, cu atat mai mult cu cat imi inchipui ce greu ti-a fost s-o lasi pe Thea pentru prima data asa mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - noi avem un puzzle mare de lemn cu litere si mai avem "Jocul literelor si al cifrelor", cu o tablita magnetica mai maricica, litere, cifre, semne de punctuatie si semne matematice. Vezi ca e si pe net, pe librarie "punct" net, de la Noriel, alfabetar magnetic, cu 155 de piese, mai e un joc cu 62 de piese, etc. Alfabetarul e mai misto ca are si litere mari si litere mici. Asta pe care il avem noi are numai litere mari.
Apoi, ii mai poti lua caiet cu semne grafice, de la orice editura. De fapt, avand in vedere ca nu il duci la gradinita, chiar ar trebui sa ii iei caietele si sa lucrezi cu el, vezi la editura Aramis sau la Erc Press. Sunt pe grupe, incepi cu grupa mica, etc. Le poti vedea in amanunt pe net, pe site-urile editurilor. Noi lucram acuma cu Erc Press, anul trecut am avut Aramis.
Eu ti-as recomanda sa ii iei si caietele de educatie pentru societate sau cele pentru sanatate si igiena, nu numai litere si cifre.
E mult mai fain sa lucrezi cate putin cu el pe caiete decat sa inventezi. Ai acolo teme, familia, scoala, mediul, plantele, faptele bune, faptele rele... Si el se uita la poze si tu il intrebi dupa indicatiile de acolo... Mai ales daca nu il vei duce curand la gradinita, i-ar servi, altfel, daca il duci direct la pregatitoare, ii va fi foarte greu. E chiar foarte util sa ii iei caietele. Bafta!

Ma uitam acum la linkurile de la Marina. Nu sunt pentru Cris. Pentru Codrin peste un an doi, da. Dar cu Cris nu ai ce face cu ele. Un puzzle cu litere e bun doar in prima faza, pana in vata literele, apoi va trebui sa cumperi altceva, ca sa compui si cuvinte scurte. Uita-te in primul rand la nr de piese, trebuie sa ai cat mai multe, nu doar 1-2 din fiecare, ca nu ai ce cuvinte sa compui cu ele. Daca iei ceva magnetic, sa te uiti sa aiba si tablita, pe frigider nu se va juca prea mult, iar Codrin i le va lua la ros. Asa patim noi.
Alfabetarul de la Noriel (e pe librarie "punct" net) are 150 de piese si e 35 de lei.

La multi ani Vicky!
Multa fericire iti doresc, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

Monica e la Bucuresti in spital inteleg? Saracuta de ea, tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtica, o sa ii dau si eu telefon. Uff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vicky LA MULTI ANI!!! sa fii fericita si iubita alaturi de printesa si sotul tau!!!
Dma, Doamne-ajuta sa fie totul bine, sa poti duce sarcina cat mai aproape de termen si sa nasti un bebe sanatos si cumintel!
De-abia astept sa ne scrie Sun "impresii de calatorie"!!! Si poze si filmulet!

Adriana 19+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La multi ani Vicky si tot ce iti doresti!

Dma- Doamne ajuta sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,DRAGA VIcky!!!!sa ai o viata frumoasa si linistita,un sot iubitor si o fetita ascultatoare!si sa fiti sanatosi si fericiti toti 3!!!!

ANKA, BOBITA MICA,MARINA.sa VAD CE COMAND,EU VOIAM NISTE CARTONASE din lemn sau chiar din carton,gen carti de joc,gen domino,nu stiu daca intelegeti ce explic.ca am mai luat un alfabetar[mai demult,ce i drept,cu tot cu tablita]si s au ratacit printre jucarii.cris e f interesat sa se joace ,dar nu sg,sa fie in permanenta cineva cu el si i plac f mult jocurile gen pacalici,i am luat de curand un joc cu cei trei purcelusi dai cu zarul,apoi inaintezi pe o plansa,sunt tot felul de reguli acolo...
carti cu activitati practice i am mai luat,acelea cu albinuta maya,cu winnie si rezolva imediat cerintele,dar se plictiseste repede.
i am luat si carticele cu ecologie, cunoasterea mediului,,speciale pt varsta lui.
insa asta urmaresc,sa l invat alfabetul,ideea cu caietele speciale e super,m am gandit mereu la asta,dar inca nu i am luat masuta pt el,sotul nu intelege ca e f important,zice ca n avem bani acum.
probabil o sa i iau de craciun...

la anul va merge cu siguranta la gradinita,pt ca voi incepe serviciul,iar la scoala nu il dau la 6 ani si ceva,ci la 7 ani si ceva,deci va merge 2 ani la gradinita.el e inteligent,prinde repede,insa e f agitat si n are rabdare...
acum,mai nou,e disperat ca sa i luam caine si toata ziua latra prin casa,chelalaie,fuge in 4 labe dupa codrin,se baga pe sub fotolii sa si faca cusca .ieri eram la bucatarie,a tras fotoliu ,iar codrin s a suit pe fotoliu si a cazut in cap direct unde trasese cris fotoliu.
am zis ca mor cand a inceput sa urle si l am gasit cazut dupa fotoliu,bine ca nu s a intamplat ceva mai grav.
alaltaieri am facut clatite ,cris a mancat,codrin n a vrut.si s au dus amandoi in dormitor,apoi l am auzit pe codrin urland...cand m am dus,cris il prinsese intr un colt si nu l mai lasa sa plece,ii indesa o bucata de clatita pe gat...l am certat rau,mai ales ca noi nu l silim niciodata sa manance...
si multe,multe altele,de ma lasa nervii.

LADYMINA,SUN sunteti minunate

BOBITA MICA,ce avansata e irina!si eu am o prietena si fetita ei,la 1 an jumatate,recunostea toate literele alfabetului.

DMA,SA DEA DUMNEZEU SA STEA BEBE IN BURTICA CAT M MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - nu sta in loc de masuta. Noi n-avem masuta de copil, Eliza sta la masa din bucatarie cand scrie sau cand face alte chestii mai "de scoala".
Litere cu cartonase cum zici tu nu am vazut, adica sa fi vazut vreun joc de carti cu litere sau asa ceva. Mai avem litere pe covorasul cu apa, dar si acolo e de scris cu carioca aia cu apa, si tot trebuie sa stai langa el ca altfel ar "desena" literele in ce ordine i s-ar parea lui buna, si le-ar invata gresit.
Daca vrei doar sa invete literele, dar NU sa le si scrie, ii poti face joaca din orice, de exemplu poti cumpara cartoane colorate a4 si ii faci conturul si el sa decupeze litere din astea. Parca e 50 de bani un carton de-asta. Sau ii faci dintr-un carton mai gros sabloane si el sa foloseasca sablonul, sa traseze literele pe cartoanele colorate, sa decupeze ce litere ii zici tu, etc...
Cata rabdare are (sau n-are?) Cate minute sta sa faca un singur lucru - nu ma refer la joaca cu jucarii, roboti, etc... Ci la ceva mai "de scoala". Oricum va trebui sa stai langa el, singur nu are cum sa lucreze. Si sa stii ca si Eliza o imobilizeaza pe Erika uneori, sau se pune in fata ei si nu o lasa sa treaca, etc. Inca nu i-a indesat nimic in gura, dar sunt sigura ca Cris era convins ca face o fapta foarte buna ca isi hraneste fratele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Happy day la noi l-am trezit pe daddy de dim cu un happy birthday apoi ne-am pus pe pumpkin carving si acu dansam pe muzica la maxim si vb cu bicu si bica.

Vicky la multi ani sa fii cat mai fericita alaturi de mica frantuzoaica.

Dma uff ne rugam sa fie bine si sa stea bb cat mai mult. Pupici dulci si o inbratisare calda.

Vazut si noi poze noi, scumpei pepenasi mai avem.

Pus si noi poze noi cu pumpkin carving si o urare pt toata bostana de Halloween.
Cam asta fug sa dau papa la fete ca apoi dupa ce pe punem la nani noi iesim in oras ca deh e ziua lu tati deci macar sa ne destrabalam si noi oleaca ca mosnegii.

Seara placuta si o duminica faina.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

multumesc mult cristina, toti sunt ingerasi superbi...
chiar ma bucur ca are ochii soacrei mele..ca tot nu l-a vrut ...
oricum zice ca nu e al sotului...ca nu seamana cu el...dar seamana cu ea...

Mergi la inceput