Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)
Raspunsuri - Pagina 3
Iulika29 spune:
Danangie nu fi tristå.. ca vine bebe cand stie el ca e mai bine så vinå..am citit cå ai avut travaliu fals..Si nu iti mai fa griji ..cu sigurantå Alessio va fi mutumit cu bunica vreo 2 zile, chiar daca mai måråie el putin dar tb så si nasti nu??..cat despre dop nu te pot ajuta eu nu am vazut asa ceva la mine..
Daca nu apuc så fiu pe aici iti doresc Nastere usoarå si te astepam cu drag cu niste pozici..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
buna ziua fete dragi,
ma chinui de ieri sa intru...dar, dar, dar...vad ca s-au intamplat lucruri noi cat am lipsiti: de exemplu Dana si Ana Elisaau ajuns acasa. Sa va fie de bine si vreau pozeeeee.
Adela sa va fie de bine botezul! Pare ca totul a decurs in perfecta armonie. Eu am deja niste emotii din alea naspa. Am stabilit sa-l facem pe 21 noiembrie...stiu, e post, dar frate-su nu a putut pe 14. Si deja ma gandesc cu groaza ca la cat e de fomist, va trebui sa-mi scot tzatzele pe acolo. Ca niciodata nu se respecta ora programarilor si parca il vad pe Aidan negru vinetiu de suparare ca nu-i dau papa. Dupa cum am spus, abia astept sa treaca...deja fiecare are idei peste idei. Maica-mea ca de ce nu punb nasi un cuplu casatorit ca asa e bine pentru viitorul copilului...ca de ce nu-l fac mai devreme. Fratele lui l-a anuntat scurt pe frate-miu ca ei au cumparat tot ce trebuie pentru la biserica si da-i suparare pe frate-miu ca intelegerea fusese alta...fiecare cumpara cate ceva. Imi cer scuze ca ma descarc dar sunt amarata de vreo 2 zile, numai la asta ma gandesc. Nu mai bine alegeam o sigura pereche de nasi si gata?
anyway...moving on...ieri si azi am iesit afara si ne-a placut rau. am dormit tun tot timpul. joi mergem la dispensar sa ne cantarim. iar pe 26 octombrie avem programare la spital. probabil sa vada cu icterul, ca atunci se fac 21 de zile. si sa v ezi ce aventura, ca tati e la scoala...asa ca mami va trebui sa calareasca autobuzul o ora pana la spital. presimt ca iar scot tztzele pe vreun gard.
Iulikodupa ucm povestesti tu acolo, totul e floare la ureche. Pe mine ma trec o mie de ape pana ies din casa. l-am zguduit azi, mititelul pe scari...ca am ales varianta cea mai idioata de a iesi din casa. sper sa nu-l las cu sechele. am mai cumparat o pompitza si tot nu reusesc sa-i scot mucisorii si abia mai respira. imi vine sa-mi dau cu ceva in cap. pompitele alea nu sunt bune de nimik. nici inmuiati cu ceai de galbenele nu ies.
Liliacule.... mai ai un pik. doar nu dai bir cu fugitii acum. nu de alta, dar nu prea ai pe unde.
Luci cand suge fiu-meu ma gandesc la usturimile tale...le am si eu dar traiesc cu speranta ca trec. Am pus iar protectia la sanul varza. nu mai pot. e o bucata lipsa si am o gaura. oare cat o sa-i ia sa-si revina. mi-a trimis mama alifie cu tetraciclina. o astept ca pe [painea calda.
Santorini cu intarziere iti urez si eu din suflet La Multi Ani! Sper ca sunteti bine, sanatosi, voiosi si fara colici.
Apropo de colici si Aidan mai trage cate un plans cand trebuie sa faca caca. Se inroseste si se strange. Uneori nu are nici o problema, iar alteroi se stramba si la un partz. Dar sunt convinsa ca astea nu sunt colici. Si sper sa nu le experimentam.
Ieri noapte am dormit mai mult. Adica a mancat la 1 si la 4. Sper sa intram si noi intr-un program...cred ca vreau cam multe la 2 sapamani si cateva zile.
C|red ca mai voiam sa spun ceva...dar...am uitat total.
Ah, ba nu...monikus bine ati venit acasa. Am vazut si eu poza de Rares suparici, ce dulce si scump e.
gata...am termint pentru moment. sunt fericita ca am reusit sa fa un dus, sa ma spal pe cap, sa va scriu un mesaj, in conditiile in care suntem singuri acasa.
sper sa mai intru dupa amiaza. pupam fetele cochetele.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
mary_07 spune:
Mesaj de la Raluk
Am intrebat-o cum se simte,ce face si i-am spus ca ne gandim la ea si o asteptam pe forum
"Multumim. Ne acapareaza total piciul. Si eu ma gandesc la voi toata ziua si abia astept sa revin . Am trimis un mail pe contul comun. Te pup cu drag si mersi de mesaj! " (ultima parte era pt mine)
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Yuiiii,ce emotionant e mail-ul
Acu ma bag la vazut poze
Poze cu noi
_
biaz29 spune:
Daca ieri am intrat sa ma plang, azi intru sa ma laud.
Am fost la medic la consultatie si nazdravanul meu cel mic a luat in 4 saptamani 1,4kg. Asta in conditiile in care a fost alaptat exclusiv (cu exceptia fazei de aseara dupa care mi-a vomat tot la ceva vreme. Normal, il indopasem in plus si cu formula cand pe el il durea burtica. Ce mama sunt!) Pentru mamele descurajate vreau sa precizez ca nici eu nu stiu si n-am stiut niciodata ce inseamna sani plini, nu reusesc sa storc mai nimic din ei nici cu pompa nici cu mana. Doar cand suge puiutul simt cum imi vine laptele in asa fel incat uneori ma ia cu durere de cap. In rest sanii mei sunt destul de goi si blegi dar ambii baieti sunt / au fost niste grasani ca bebelusi. Cel mic are acum, la 4 saptamani 4,8kg iar cel mare avea la doua luni 6 kg.
Asa ca m-am calmat si incepem lupta pentru program ca sa nu mai stam cu sanul toata ziua in gura.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
adimercedes spune:
Fetelor, imi trimite si mie cineva pe PM reteta de paste carbonara a lui AndreCj, pls??? O aveam intr-o fereastra deschisa si mi-a murit bateria in laptop . Apoi v-am auzit langandu-va degetele si vreau sa incerc si eu maine, mai ales ca deja a facut reclama si sotul si-a aratat interesul, el care nu rpea e cu pastele...
Pls help
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
mary_07 spune:
Am vazut si pozele, sunt atat de frumoase si emotionante..mai ales cele cu ei 3sunt atat de frumosi impreuna...
Iar poza in care il admira bunica m-a facut sa zambesc...exact aceeasi pozitie a adoptat-o si mama cand am ajuns acasa si l-am pus pe Razvi in patut
Raluk,sunteti o familie foarte frumoasa,sa va dea DD toate cele bune si Alex sa va umple inimile de fericire
Poze cu noi
_
danangie spune:
IULIK nici nu am vazut dopul la sarcina cu Alessio...de asta acum nu ma pricep....dar am citit acum ci cica da, tre' sa fie maroniu. Cat despre alessio cu mama.....stiu ca va fi bine, dar na....tot ma gandesc....Multumesc de urari.
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
Ellenuta spune:
buna fetelor,
sper sa am timp sa postez mesajul inainte de a se trezi anna ..
azi am fost sa fac ceva cumparaturi la supermarket .. m-am aprovizionat ptr viitoarele prajituri pe care le am in vedere .. .. pe eva am luat-o cu mine si anna a ramasa acasa cu soacra. nu i-am lasat laptic insa ea a fost cuminte si a papat cand am venit acasa .. deja incepuse sa maraie .. desi am stat doar 2 ore la magazin ..
nela multumesc de aprecieri .. si mie mi se pare eva mult mai frumoasa decat anna ..
mimika super dulici sunt mimikosii tai!
adela ce ochisori frumosi are flacaul tau!! iar domnisoara .. e o printesa in toata regula!
santorini cu intarziere .. LA MULTI ANI!! e un dulce puiul tau!
monique tare frumusica andreiuta la botez. si ce cumintica a fost! super!
luci te asteptam cu vesti bune de la cantarit! gogo
monikus dulce tare rareselu bosumflici!
dana e mai greu la inceput cu alaptatul, sunt dureri, usturimi dar cu timpul trec. trebuie sa ai grija sa dai cu cremuta, bb sa apuce corect sanul si daca poti .. sa stai cu tzitzile goale in casa .. sa fac bai de aer ..
lili imi vine sa si rad .. asa eram eu la prima sarcina .. trei zile la rand am plecat la spital, mi-am luat la revedere de la fetele de pe forum .. galerie si tot tacamul si de trei ori la rand am venit inapoi .. eram ca raia .. nu scapau de mine .. si aveam 41s3z .. pana la urma am facut ceza ca nu s-a putut altfel ..
manga sa-ti spun cum am procedat eu la botezul evei .. m-am muls si am pus lapticul in geanta termoizolanta .. cand au inceput urletele de foame, i-am bagat bibe . a papat insa de urlat tot a urlat .. poate la tine merge si se potolest daca e sa intarzie slujba.
uff greu mai merge DC-ul asta azi ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Iulika29 spune:
wowww Alex bebe de Raluk da ce frumos ai scris tu acolo..se vede ca ai mostenit-o pe mami..Sunteti cu totii niste frumosi..Si tu ai grijå så papi muult lapte furios sau nefurios...Så fii sånåtos iti uråm si så o mai lasi pe mami så intre pe la noi ca tare ne e dor de ea..
raluk ai un chip tare bland si pari relaxata cu toata oboseala..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå