Burtici fericite de septembrie-octombrie(227)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
l-am vazut pe bebelasul alex .. e o dulceata de copialas, ralucule .. tare imi place cum povestesti tu .. ai talent, sa stii. eu sper sa se regleze programul lui bb, sa nu vina furia laptelui si sa revii in randurile noastre caci tare dor ne e de tine!!
sunteti niste frumosi toti 3!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
tu Raluk ce copil frumos aveti voi acolo. mi-au dat lacrimile. si tu esti asa de scumpa si blanda. Sa fiti fericiti, sa cresteti mari si voinici. Te asteptam cu drag.
Am vazut si poze cu botezul Andreei. ce dragutza e 
si cum a scufundat-o preotul in apa. a plans?
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, imi trimite si mie cineva pe PM reteta de paste carbonara a lui AndreCj, pls??? O aveam intr-o fereastra deschisa si mi-a murit bateria in laptop . Apoi v-am auzit langandu-va degetele si vreau sa incerc si eu maine, mai ales ca deja a facut reclama si sotul si-a aratat interesul, el care nu rpea e cu pastele...Pls help |
33+
Chiara Ada
monique02 spune:
Raluk ce dragut e Alex si tati pare foarte fericit. Sa sti ca nu se vede pe tine ca esti obosita. Rezista pe baricade ca se va regla productia de lapte 
Biaz sa sti ca si eu sunt exact in aceeasi situatie cu sanii ca in fiecare zi ma intreb daca ii ajunge laptele Andreei, dar daca vad ca dupa masa nu plange si e foarte linistita zic ca e OK. Cand povestesc fetele despre udat tricoul, laptele in valuri ma tot minunez ca eu nu am patit asa ceva decat acum doua nopti cand a dormit Andreea de la 10 seara la 7 dimi. 
Multumim pentru aprecierile la adresa pozelor, Andreea a fost destul de cuminte a plans putin cand au scufundat-o in apa dar apoi a adormit in bratele nasului care asa grija avea de ea ca toata lumea intreba daca are copii (nu are
)
biaz29 spune:
Vreau si eu parola de pe contul comun. Va rog frumos!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
uve_got_mail spune:
Bau...greu si frumos in acelasi timp e sa ai bebe
Danangie sa iti traiasca bebe Stefano!
Cu alaptatul au fost si la noi probleme, in maternitate nu puteam sta in fund...nici acum nu pot(cusaturi de-o ora
) si aveam doar colostru-in prima noapte acasa urla bebita si noi am crezut ca are colici, iar ei ii era foame; urmatoarea zi am luat lapte praf pt completare - Milumil, pediatra ne-a zis ca nu e bun, sa luam Nan hipoalergenic si sa ii dam in completare; cam in a 5-a zi a venit si lapticul..cu un pic de febra la mine, acum insa am renuntat la lapte praf si la fel: cand alaptez la un san, celalalt curge. Sunt stresata ca nu e laptic suficient inca, dar incerc sa mananc cat mai mult carne, dulciuri facute in casa, compoturi etc si cred ca ajuta, la partea cu somnul e mai greu deocamdata. Mai beau ceai de anason, chimen si fenicul si asta are efect, cateodata cand alaptez si pe mine ma doare capul, iar apropos de pozitii, ca sa o linistesc i-am bagat tzitzi in gura din toate pozitiile - se pare ca suntem compatibile
![]()
Are crampe micuta de se incovoaie cateodata, dar o sa trecem noi de ele...ii dau Bonnisam si cred ca e ok.
mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
danangie spune:
| citat din mesajul lui abramburika Buna, fetelor!! Am primit mesaj de la danangie, astazi pe la ora 13,00 (ora Italiei): "S-a nascut Stefano!". Mai multe nu stiu, o sa va spuna ea cand revine. Bun venit, bb Stefano si refacere rapida, mami! ![]() Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune. |

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danangie
![]() DANA si ALESSIO Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) AMR 2 SAPTAMANI!! ![]() |
Oups scuze am ster si eu mesajul..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
danangie spune:
Deci cum spuneam.....sunt inca aici......eheeeiii ce bine ar fi fost sa fie adevarat.
In legatura cu dopul: eu cred ca mi-a iesit de tot. Acu' juma de ora a ramas pe hartie ditamai dopul...ceva impresionant....
...si de asta cred ca a iesit tot. Ca doar nu o avea 10 cm dopul ala!
Acu' fac un pilaf cu ciuperci.....
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui danangie Deci cum spuneam.....sunt inca aici......eheeeiii ce bine ar fi fost sa fie adevarat. In legatura cu dopul: eu cred ca mi-a iesit de tot. Acu' juma de ora a ramas pe hartie ditamai dopul...ceva impresionant.... ...si de asta cred ca a iesit tot. Ca doar nu o avea 10 cm dopul ala!![]() Acu' fac un pilaf cu ciuperci..... DANA si ALESSIO Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) AMR 2 SAPTAMANI!! ![]() |
Dopul meu a fost maro si gelatinos-l-am pierdut in doua zile, dupa doua reprize de contractii la 5 minute - deci ultima bucata din el la 8 dimineata si la 8 seara am nascut

mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

. Apoi v-am auzit langandu-va degetele si vreau sa incerc si eu maine, mai ales ca deja a facut reclama si sotul si-a aratat interesul, el care nu rpea e cu pastele...Pls help