*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*
Raspunsuri - Pagina 4
Ramo2007 spune:
Eu votez incontinuu...dar le-am scris si mail...astept aspuns.
http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lorellay spune:
ramo votata
bertha ai PM
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
oceanborn spune:
Hai Ramo, ca mai votezi si eu de vreo 3 min, doarme thomas si am ceva timp..bafta!
mami de Thomas
anca_27 spune:
Of, Eli, era sa zic `pup Ionu sa treaca` , da zau ca mi-e mila de el.. trece si asta... asta e, plina lumea de nedreptati, si-n domeniul asta `circulator`, domina!
Tre sa-mi faci schita cu pilitul unghiei `pi shientru` ca io n-am priceput.
Bertha, eu te banui ca folosesti ori un soft special, ori un aparat special, de-i scoti asa galesi!
Hai, Lorellay, cu vesti bune!
Si multzu fetelor care mi-au hranit orgoliul, again.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Mirela_1 spune:
Fetelor multumesc tare mult de ajutor. Am facut o programare la dr Spataru pe 4 nov iar maine merg la Gr. Alexandrescu in policlinica pentru o prima parere. Va povestesc maine ce-am facut. Stau si ma intreb de ce nu s-o fi observat pana acum ca picioarele stau in valg ca am tot fost cu Diana prin spitale, dar asta e.
monicus spune:
Manumanu felicitari pentru primul dintisor al Anastasiei! Sa iaisa fara probleme urmatorii.
Doamne ajuta!
Pupici
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Am fost la dr. Are viroza. Ne-a schimbat tratamentul. Sper ca in cateva zile sa-i treaca.
Lorellay asteptam vesti!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
Ramo, am votat si eu de vreo 10-15 ori.Mai votez cand mai am timp.
Ce bine ca s-a mai incalzit afara si ca nu a mai plouat.Am iesit si eu cu gogosica afara in parc.Tare fericit a fost ca am fost la leagane.Nu mai voia sa-l dau jos din leagan, el care de obicei nu statea prea mult, ca se plictisea.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Anca bine-ai zis ca face Raphael ce nu prea mai face mami si tati . |
Te gandesti si tu la ce ma gandesc si eu? Mai `nainte in timp ce spalam vase mi-a picat fisa si-am recautat mesajul , am timp de floricele pe campii...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
carmendu spune:
david de bebecris, la multi ani, sa fii sanatos si fericit si mamica sa fie mandra de tine!
bertha- sunt topita toata dupa copiii tai. ioana este insemnata pe frunte precum harry potter! iar darius are niste geneeee!
eu nu am reusit sa vad pozele alrei. am intrat pe link-ul ala, am cautat pozele lui simonix, da' nu le vaz!
lorelay- ce-ai facut la eco?
ginye- multa sanatate lui stefanutu.
ramo- votat si eu.
edit- am reusit sa vad si eu poze cu alra, laura si nicolu. ce distractie maxima la voi. si, intr-adevar, are nicol niste ochii asa de albastri!!! si e dolofana bine.
avem si noi un mickey mouse la fel. deocamdata victor nu e interesat de el.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor